Video si poze POSTASUL din BUCOVINA

Creat de POSTASUL, August 16, 2011, 05:06:43 PM

« precedentul - următorul »

POSTASUL

Citat din: stefanescu din Aprilie 02, 2012, 12:11:46 PM
Nu te vad bine Cataline. Daca da de tine Postasul ......  =))
Are noroc ca mia placut bancul   =))  =))  =))   :hi:
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: POSTASUL din Aprilie 02, 2012, 02:02:04 PM
Citat din: stefanescu din Aprilie 02, 2012, 12:11:46 PM
Nu te vad bine Cataline. Daca da de tine Postasul ......  =))
Are noroc ca mia placut bancul   =))  =))  =))   :hi:
Am scapat,Uraaaaa!!! :rotfl: :hi:
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

bee_lover

orbanstefan64

:bravo: :bravo: :bravo:
postasul ii baiat fain si stie de gluma, ca se mai imbraca si el in haine de politai..... asta ii problema lui  =)) =)) =))
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

POSTASUL

ieri albinutele aduceau polen de se prapadeau si azi poti sa te dai cu sania  :rotfl: , de la amiaza ninge continu

mape 48-petru manea

inceput de an prost sa vadem ce urmeaza :hi:

jonny_it

Citat din: mape 48 din Aprilie 08, 2012, 05:04:35 PM

Si pe aici a nins. Tinand cont ca dupa zapada din februarie nu a mai nins/plouat deloc si era uscat pamantul ca cenusa ploaia/zapada de zilele acestea este perfecta.
Acum sunt 0 - 3 grade, deci nu este chiar atat de rau. Oricum albinele nu sunt afectate prea tare; m-am uitat la o familie si misca prin stup fara probleme(puiet mult, temperatura ridicata); miere sa fie in stup si nu o sa fie probleme, din contra, o sa creasca iarba si pomii o sa aiba nectar. ... numai sa se incalzeasca si sa nu tina 1 saptamana sa  :)

:hi:

KTA-APIDORNA - Ski

Citat din: jonny_it din Aprilie 08, 2012, 07:59:13 PM
Citat din: mape 48 din Aprilie 08, 2012, 05:04:35 PM

Si pe aici a nins. Tinand cont ca dupa zapada din februarie nu a mai nins/plouat deloc si era uscat pamantul ca cenusa ploaia/zapada de zilele acestea este perfecta.
Acum sunt 0 - 3 grade, deci nu este chiar atat de rau. Oricum albinele nu sunt afectate prea tare; m-am uitat la o familie si misca prin stup fara probleme(puiet mult, temperatura ridicata); miere sa fie in stup si nu o sa fie probleme, din contra, o sa creasca iarba si pomii o sa aiba nectar. ... numai sa se incalzeasca si sa nu tina 1 saptamana sa  :)

:hi:
la noi a mai nins din februarie si a mai si plouat insa e foarte buna apa acum la pamant,creste iarba mai repede cum spun batranii,Pace!
bucură-te de ce ai,nu fi nefericit pentru ce nu ai!(dar nu fi leneş!) KTA -SKI  0745789006 /mess:catalinborcan@yahoo.com  http://foreverapi.sunphoto.ro/

POSTASUL

HRISTOS A INVIAT  si va doresc un Paste  fericit !! , la toti  membrii acestui forum

mape 48-petru manea

miere dulce

orbanstefan64

KTA-APIDORNA - Ski

POSTASUL

HRISTOS A INVIAT dragi colegi , astazi am facut un control amanuntit la albinutele mele sa vad cum stau cu hrana si care este situatia in fiecare fam. Nustiu daca mai retineti atunci cand vremea sa incalzit la primul control am gasit la una din fam. o botca cu o larva frumoasa ce plutea in laptisor , atunci am taiato pentruca am considerat ca e prea devreme [nevazand puiet de trantori] dar in fine vazand matca , oua proaspete si larve in diferite stagii am zis ca daca vor numai decat sa o schimbe o sa si  traga alta botca  si astazi surpriza ;  :uimit: in josul unei rame o botca frumoasa [coapta] cum se spune , dar am vazut si matca care se misca destul de bine [puiet pe 3 ram.] si la fel in diferite stagii , dar asta e , vad ca sunt ferm hotarate sa o schimbe .De data acesta nu leam mai taiat botca , le am lasato !! In rest totul e bine la toate fam cat si la roi  [unul pe 3 ram din care 2 puiet  si unul 4 ram din care tot 2 cu puiet dar pe o portiune mai mare  ] avand in vedere vremea care a fost foarte  capricioasa in ultimul timp  . Am scos cate o rama marginasa care erau mai goale si leam pus de la rezerva cate o rama aproape ful [in unele fiind si pastura ]  descapacindule cate o portiune fapt care mia dat emotii dupa inchiderea stupilor [ sa format aglomeratie la urdinise si au devenit agresive ]  Sper sa nu declansez furtisag ,  avand in vdere ca de la noapte se strica la noi  iarasi vremea  o sa se linisteasca   :roll:  Am o intrebare !! am vreo  reusita ca matca care va iesii sa se inperecheze ??  :roll:   :thanks:

filip

Cand ai matca viabila in stup poti sta linistit.Daca nu reuseste sa se imperecheze vor trage alta botca iar regina neimperechiata va fi eliminata.
Pronosticul meu e de 80% reusita la imperechere.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)