Sirop de porumb...

Creat de badguy_goodguy, Iunie 13, 2011, 05:48:16 PM

« precedentul - următorul »

albine

La una suta ani vechime pe acest forum ar trebui sa stii cine este Apisrom. Raspuns pentru bio
Hero Member:  vezi ca ai mai descoperit ceva.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Citat din: albine din Ianuarie 25, 2013, 10:02:54 PM
Apisrom vorbeste de (TL si jud limitrofe)

..ce vorbeste APISROM..??>> Ce vorbeste de (TL si limitrofe)..??..

albine

Citat din: albine din Ianuarie 25, 2013, 09:25:10 PM
Citat din: apisrom din August 09, 2012, 09:21:24 AM
Citat din: romikele din Februarie 08, 2012, 06:01:02 PM
Vezi aici.

am avut propria experienta cu LAREX, nu voi poata parerea mea.

ma uit la certficatul de conformitate.....hartie (de mare necesitate......cand vine... si nu esti pregatit) facuta la un calculator.....macar daca scria corect glucoza.....

dar sa citim buletinele: prelevarea incorecta a mostrei!   ma abtin sa fac comentarii asupra profesionalismului....
carui lot ii sunt specifici acei parametri????
cand citesti un buletin de analize, automat trebuie sa vezi si limitele admise....asta pt cei care nu sunt de specialitate..

continut de apa....min 24% (concret...care e valoarea masurata????)..o alta dovada vis-a-vis de calitatea acestor buletine de analize.

o sa ma opresc aici.....
cine are ochi....sa citeasca, sa decida cum isi.....stimuleaza....albinele, patrimoniul lui.

ps: cu placere am descoperit, ca cei care au folosit primii aceste produse (TL si jud limitrofe) su renuntat la ele, si-au indreptat albina inspre natura si natural, iar rezultatele au facut diferenta anul trecut, anul acesta....sigur si in viitor...
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

bio

..gata am vazut..
era citat...

Nu contest ce spune APISROM-- dar este doar parerea lui personala..

Parerea mea personala..??>.Eu stiu si am simtit pe buzunarul meu cit de eficace este stimularea la familiia de albine. Nu tot timpul avem tot ce ne trebuie in natura pentru dezvoltarea familiei de albine si de aceea apicultorul trebuie sa intervina sa ajute familia de albine ori de cite ori este nevoie..

...esential este ca apicultorul sa inteleaga ce inseamna "stimulare"... Sa stie, sa cunoasca faptul,  ca diferenta intre "medicament " si "otrava" este DOZA .

Familia de albine poate fi ajutata...poate fi sprijinita si ea i-ti va oferii "ceva in plus". Trebuie sa te multumesti doar cu acel "ceva in plus" ..dar multa lume uita de o anumita ordine fireasca a lucrurilor si dorind mai mult o dau in bara.

cleo

Vad ca Domnul Dumitriu nu are placerea sa imi raspunda la intrebare...
"Cate tone de Apiimvert s-au vandut anul 2012"...raspunsul oricum nu prea conta .
...pentru ca productia de sfecla a fost calamitata ...cel putin asa a anuntat ministerul cica "au fost doar in jur de 7500de hectare cu productii foarte mici".
..asa ca eram si noi curiosi din ce a facut a.......

apivasmob

Sanatate tuturor apicultorilor

bucovineanu

Dl Dumitriu intra aproape zilnic pe forum cand nu prea se vindea apifonda si apiinvertul. Acum daca s-a vandut o cantitate asa de mare, nu mai are rost sa intre.  :smile:

bio

..daca sunt "tarani"..

si STIMULAREA are rolul ei......nu te apuci ca "taranu" si torni in stup sa-i sara capacele..

STIMULARE--AMAGIRE--inducerea senzatiei de bine...

Ervin

Citat din: cleo din Ianuarie 30, 2013, 11:20:40 AM
"Cate tone de Apiimvert s-au vandut anul 2012"...raspunsul oricum nu prea conta .
...pentru ca productia de sfecla a fost calamitata ...cel putin asa a anuntat ministerul cica "au fost doar in jur de 7500de hectare cu productii foarte mici".
Buna ziua,

Sunt Ervin Hajdu colegul Domnului Dumitriu.
Referitor la cantitatile vandute in 2012 trebuie sa va spun ca sunt informatii confidentiala si nu va pot raspunde.
As fi curios daca imi da cineva informatii referitor la vanzarile de Dulcfruct pe 2012... (n-as crede)
Deoarece Apiinvertul este produs in Germania nu face sens cele spuse de dvs.
Faptul ca sfecla a fost calamitata in Romania nu inseamna ca si germania sa confruntat cu aceasi problema.
Ca sa va satisfac curiozitatea trebuie sa va spun ca apiinvertul este facut din zahar obtin din sfecla de zahar!

Cu respect,
Ervin Hajdu.
0731000097

Ervin Hajdu
0731000097

pharaonu75

Citat din: Ervin din Ianuarie 30, 2013, 09:32:50 PM
Citat din: cleo din Ianuarie 30, 2013, 11:20:40 AM
Buna ziua,

Sunt Ervin Hajdu colegul Domnului Dumitriu.
Referitor la cantitatile vandute in 2012 trebuie sa va spun ca sunt informatii confidentiala si nu va pot raspunde.
As fi curios daca imi da cineva informatii referitor la vanzarile de Dulcfruct pe 2012... (n-as crede)
Deoarece Apiinvertul este produs in Germania nu face sens cele spuse de dvs.
Faptul ca sfecla a fost calamitata in Romania nu inseamna ca si germania sa confruntat cu aceasi problema.
Ca sa va satisfac curiozitatea trebuie sa va spun ca apiinvertul este facut din zahar obtin din sfecla de zahar!

Cu respect,
Ervin Hajdu.
0731000097

Domnule Ervin, cu tot respectul, omul a intrebat despre o cifra, nu despre grupa sangvina sau despre adresa si CNP-ul patronului!
De cand este confidentiala informatia referitoare la cantitatea de Apiinvert vanduta in Romania? Daca dadeati raspunsul asta in Germania, va injura lumea mai ceva ca pe meleagurile mioritice. Om fi noi romani inapoiati, cum ne cred unii, dar nu inghitim chiar tot! Sau ce nu aveti curajul sa spuneti devine dintr-o data "confidential"? Ce nenorocire se intampla daca spuneati "sa-u vandut 87.000 tone de Apiinvert"? Dadea faliment Sudzucker?

Si de ce ati abatut discutia despre Dulcofruct? Pe om il interesa Apiinvertul!
Cu Dulcofructul este o alta poveste, mai deochiata decat cea cu Apiinvertul.

Apropo, acum ca nu se mai deconteaza prin PNA, reveniti la normal cu preturile alea umflate artificial?
Pentru ca nu inteleg nici mort cum 500 g zahar (dar nu cel pentru uz uman) si 500 ml apa, plus o punga de plastic pot costa 8 lei!
Dar poate sunt eu prea greu de cap si ma luminati!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Ervin

Citat din: pharaonu75 din Ianuarie 30, 2013, 09:55:42 PM
Domnule Ervin, cu tot respectul, omul a intrebat despre o cifra, nu despre grupa sangvina sau despre adresa si CNP-ul patronului!
De cand este confidentiala informatia referitoare la cantitatea de Apiinvert vanduta in Romania? Daca dadeati raspunsul asta in Germania, va injura lumea mai ceva ca pe meleagurile mioritice. Om fi noi romani inapoiati, cum ne cred unii, dar nu inghitim chiar tot! Sau ce nu aveti curajul sa spuneti devine dintr-o data "confidential"? Ce nenorocire se intampla daca spuneati "sa-u vandut 87.000 tone de Apiinvert"? Dadea faliment Sudzucker?

Si de ce ati abatut discutia despre Dulcofruct? Pe om il interesa Apiinvertul!
Cu Dulcofructul este o alta poveste, mai deochiata decat cea cu Apiinvertul.

Apropo, acum ca nu se mai deconteaza prin PNA, reveniti la normal cu preturile alea umflate artificial?
Pentru ca nu inteleg nici mort cum 500 g zahar (dar nu cel pentru uz uman) si 500 ml apa, plus o punga de plastic pot costa 8 lei!
Dar poate sunt eu prea greu de cap si ma luminati!
Domnule Pharaonu75,
Observ o ironie in cuvintele dvs, deci nu stiu nici cnp nici grupa sangvina sa va dau.
Am incercat sa va raspund din ce am stiut... ce va face sa credeti ca ma "injurau cei din Germania" ma faceti sa cred ca aveti informatii despre cantitatile vandute in Germania...
Ceea ce ma mira este pretul de 8 lei, pe cand pretul de revanzare ar trebui sa fie undeva la 5.80-6.00 lei/kg cu TVA.
Ervin Hajdu
0731000097

tassevasi

Citat din: Ervin din Ianuarie 30, 2013, 10:45:23 PM
[quote              , pe cand pretul de revanzare ar trebui sa fie undeva la 5.80-6.00 lei/kg cu TVA.

Pai si asta-i  destul da mare.

cleo

Multumesc pentru raspuns.
     Eu personal nu am folosit apiimvert niciodata pentru ca nu am incredere in produsele facute sub licenta germana.
     Dar daca dumneavoastra credeti ca suntem( si clientii) asa de naivi (sa nu spun altfel) sa credem ca aduceti apiimvertul din germania va inselati...nici copii de clasa a 2-a nu mai cred ca incarcati costurile cu transportul.
     Eu personal nici zahar nu folosesc de la A....a nu stiu daca a-ti observat ca pe pachetul de zahar nu da puterea energetica ....si cand faceti sirop sau turte gustatile....si veti avea surprize....

Cam lung discursul ...scuze