Petitie impotriva cultivari OMG ( organisme(plante) modificate genetic )

Creat de Kov iulian, Aprilie 04, 2011, 12:21:33 PM

« precedentul - următorul »

Kov iulian

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: Kov iulian din Noiembrie 14, 2011, 06:31:20 PM
Urmatorul filmulet va fi pe sufletul lui Florin-braileanul  ( se arata cum se cresc rame in cuti suprapuse din polistiren , asemeni stupilor verticali din polistiren )                                                                             

simpaticule. ideia e interesanta
daca te-ai gandit la cresterea ramelor ca afacere, sa stii ca la braila exista pe bune crescatori de rame, deoarece sunt multi pescari care prefera sa cumpere, decat sa alerge dupa ele cu harletul prin pamant
daca e vreo legatura... fina dar directa  :zzz:, adica ceva de genul bate saua sa priceapa iapa, cu stupii mei, iar nu ai nimerit

stupii mei sunt din POLIURETAN, adica P O L I U R E T A N . material TOTAL diferit si ca denumire si ca proprietati cu POLISTIREN

EU NU AM STUPI DIN POLISTIREN
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

Kov iulian

:D :D
Am inteles acum treaba cu stupi , dar idea era ca polistirenul sau poliuretanul cam tot pe acolo sunt .
Cat despre partea cu ramele , stiu ca la braila se cresc rame .
Am o mandra pe acolo care mi-a zis ca are un vecin care tine ramele in beci si ca ii este frica sa intre in beci de frica sa nu calce pe ele , cica moare daca le vede  =)) =)) =)) =)) =)) =))
Poate daca voi trece pe acolo ( pe la mandra ) va invit si la o bere  :rotfl: :rotfl:

Kov iulian

Niste prieteni iubitori de natura si albine mi-au transmis urmatorul trailer .

POSTASUL

http://www.ziare.com/mediu/omg/apicultorii-cer-urgent-suspendarea-cultivarii-omg-1137552                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                               http://www.razbointrucuvant.ro/recomandari/2011/02/05/oficialii-ministerului-agriculturii-promoveaza-agresiv-omg-urile-considerandu-le-%e2%80%9dviitorul-omenirii%e2%80%9d-bulgaria-le-respinge-cum-functioneaza-ideologia-pro-omg-vaccinul-pandemrix/
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

Kov iulian

E cineva de pe aici din Olt ?

Am vazut pe tvr 1 un reportaj despre un anume Domn  Dumitru Neagoe ( brebeni, Olt )

Acest domn se ocupa cu cresterea ramelor , spunea dumnealui ca pamantul rezultat in urma ramelor al  foloseste pt a ingrasa terenul din proprietate in proportie de 1 KG pamant la 10 litri apa .

Spunea Dumnealui ca obtine rezultate foarte bune cu acest tip de ingrasamant ecologic .

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

morozan simion

buna ziua
am lecturat putin din parerile dumneavoastra visavi de plante modificat genetic. Sincer eu sunt total impotriva acestui lucru atata timp cat acestea sunt modificate in laboratoare unde sub diferite motive folosesc diferite metodecare nu sunt benefice organismului. Dece nu sut lăsate plantele sa se dezvolte și sa creasca asa cum ar trebuii sa fie, natural. Vreau sa va dau un simplu exemplu doar de de fertilizare, de ex. azotatul de amoniu este folosit ca feritilizator, dar plantele cale cresc si se dezvolta,,zicem noi,, exceptional ,absorb și depoyitează unele microorganisme precum si o varietate de compusi chimici daunatori organismului.Consumand aceste plante in timp afecteaza unele organe interne prin: colesterol marit , trigliceride marite,cresterea in greutate,afecțiuni ale ficatului care duc pana la ciroza deoarece ficatul este filtrul organismului acesta fiind suprasolicitat, nu reuseste sa-si indeplineasca atributiile pentru care este in organism si cedeaza.
sa nu mai vorbim de animalele clonate.
stiati ca la fermele de pui in 6 saptamani de cand puiul iese din ou acesta ajunge la 3-4 kg, datorită hormonilor de crestere?
stiati ca la unele firme de crestere a porcilor in decurs de 6 luni de la nastere acestia ajunb la greutatea de 150 kg?
incercati si dumneavoastra sa vedeti daca furajati animalele cu grau,porumb,cartofi, etc(nemodificate genetic) ajungeti la această performanta
asta este situatia, o sambata frumoasa.

pharaonu75

Multumim Guvernului Ungureanu pentru o Romanie plina de OMG!
Pentru ca la asta se va ajunge cu Fuia in fruntea Ministerului Agriculturii.
Crede cineva ca mega-colosul Monsanto nu isi va folosi puterea economico-financiara pentru a "sensibiliza" pe cine trebuie de la minister?

Si Tabara ii tragea intr-una cu cultivarea OMG in Romania, dar lumea spunea ca nu prea are habar de chestiune. Insa pe Fuia nu il poti banui de asa ceva.

Deci nu va mai plangeti, pentru ca este in zadar! Ficatii nostri vor fi, in curand, imbibati legal de OMG!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

POSTASUL

Laboratorul deschis la Iasi pentru expertiza, certificarea si controlul organismelor modificate gene
www.agriculturaromaneasca.ro
A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

orbanstefan64

Citat din: pharaonu75 din Februarie 11, 2012, 10:15:46 AM
Multumim Guvernului Ungureanu pentru o Romanie plina de OMG!
Pentru ca la asta se va ajunge cu Fuia in fruntea Ministerului Agriculturii.
Crede cineva ca mega-colosul Monsanto nu isi va folosi puterea economico-financiara pentru a "sensibiliza" pe cine trebuie de la minister?

Si Tabara ii tragea intr-una cu cultivarea OMG in Romania, dar lumea spunea ca nu prea are habar de chestiune. Insa pe Fuia nu il poti banui de asa ceva.

Deci nu va mai plangeti, pentru ca este in zadar! Ficatii nostri vor fi, in curand, imbibati legal de OMG!
oare hameiul ii tot in categoria OMG?????  :rotfl:

pharaonu75

Citat din: orbanstefan64 din Februarie 16, 2012, 07:44:15 AM
oare hameiul ii tot in categoria OMG?????  :rotfl:

De ce intrebi? Vrei sa te lasi de bere?
Sau tu foloseai bere la prepararea siropului pentru albine?!?! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Citat din: alvo din Aprilie 07, 2011, 09:00:50 PM
si cam cum sa procedez:
cand infloresc cele 300 ha de rapita-suspectata ca ar fi modificata genetic-din jurul stupinei mele,sa iau stupii si sa fug intr-un desert arid,unde nu sunt omg-uri?
sau sa tin stupii inchisi pe durata infloririi si sa-i hranesc cu zahar,apifonda,apinvertt si cate alte chimicale de sinteza or mai fi?
voi,cei care infierati omg-urile asa procedati?

Pe atunci nu stiam ce ni se pregateste si daca zicea vreunu ca o sa se limiteze importul de miere cu OMG am fi ras de el, am fi zis ca zice brasoave, dar acum ca stim,si sa intamplat minunea, va dau un sfat domnule Alvo fugiti ca ala de tamaie daca aflati ca aveti stupi in preajma unui lan de plante modificate genetic pt ca daca vi se va gasi polen de acela in miere e jale nu o veti mai putea vinde in afara .

Cum vi se mai pare acum rapita aia mare si frumoasa acum dupa un an de zile
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

Citat din: alvo din Aprilie 07, 2011, 04:41:44 PM
oare rapita aia,inalta cat trestia si groasa ca prazul o fi modificata genetic?
daca e un OMG,e f.buna! iese miere multa,polen mult,familii bine dezvoltate!
deci,votez pentru OMG!

« Ultima Modificare: 07 Aprilie 2011, 16:50:03 de alvo »

Kov iulian

Combaterea naturala a daunatorilor  folosind insecte !

In urmatorul material veti vedea cum se pot combate insectele care distrug culturile cu ajutorul altor insecte care se hranesc cu primele .

Vorbitorul e un cercetator israelian care afirma ca in zonele unde aplica acest procedeu la cultura capsuni au redus cantitatea de insecticide aplicate cu 80 la suta .

http://www.ted.com/talks/lang/ro/shimon_steinberg_natural_pest_control_using_bugs.html

Asta e viitorul agriculturi, bio agricultura. Insecticidele, plantele modificate genetic aduc doar cancer si boala  trebuie schimbat modul de practicare al agriculturi

daca vrem ca copii nostri sa traiasca si sa fie sanatosi .

Daca nu ne vom schimba modul de a trai si a munci pamantul vom culege roadele si acestea va garantez vor fi groaznice pt sanatatea noastra .

filmuletul are traducere in limba romana ( se poate descarca cu tot cu subtitrare, selectati downlood, se va deschide un plaier in interiorul firefox, apoi cu ajutorul pluginului video-downlood-helper descarcati filmuletul .

milu56

Un filmulet cu participarea mea la manifestare echipat cu masca la min.0.14 :