Intretinerea albinelor (sfaturi batranesti)

Creat de Bătrânul, Februarie 25, 2011, 08:42:55 PM

« precedentul - următorul »

pop alin daniel

Citat din: marian sima din Decembrie 19, 2013, 09:44:59 PM
Ai ajuns la 27. :wink:
am mai bagat doua voturi asa cum am promis daca ne dorim cu adevarat putem sa reusim trebuie putina mobilizare

Bătrânul

fiug1970

frumos,daca las la o parte faptul ca face reclama la o banca care a aruncat in strada sute de familii....ca multe alte banci spaniole!!

hagiu_ciprian

Domnule Peter aveti 2 voturi de la mine, unul de pe contul meu si altul de pe contul unei matusi. Va doresc succes !!!
Dacă prietenul tău este miere, tu nu umbla să-l mânânci tot! :)

Bătrânul

Multumesc Ciprian . La Jina sa vi cu o "matusa" mai tinara !  :hi: :hi:

mosunick

Biiine Biiiiine, am cedat santajului. Mosu' l-a votat pe Batranu'... :P :hi:
Sa fie intr-un ceas bun si un proiect reusit!
Sanatate!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

SERBAN VASILICA

Sa fii sanatos nea BATRINE. I-am strins pe toti si ti-am dat 5 voturi. Sper sa-ti ajute.

Bătrânul

hulpustinel

cristian bh

with a litlle ghift ,mobilizai si nevasta pt nr 43

Bătrânul

Marius-ursulakhe

Bătrânul mai ai inca un vot de pe pagina de facebook al sotiei mele ca eu nu am  :P bafta

Mihai Sergiu

Citat din: Bătrânul din Decembrie 15, 2013, 07:41:31 AM
Daca ma ajutati sa intru in " camera de oaspeti " al lui Ghita cred ca organizez o chermeza chiar acolo pentru toti votantii pe cheltuiala mea . (palinca am destula si gasesc eu la Jina citeva sterpe nu-i asa !!?  :wink2: ) De la Ghita primesc ID urile care ma votat si rog pe administratorii apiardeal sa-mi dea identitatea fiecaruia .  :thanks:  ^:)^
Asteptam invitatiile!!!  :coffee:
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

Bătrânul

INVITATIE ! Prin pezenta eu Janos Peter  cu ocazia prezentei mele la Jina invit pe toti votantii mei la o tocana de miel si un bulz stropiti din belsug cu palinca "Batranului" !!!  :yes: :yes: :yes: :yes: :thanks: :thanks: