Nemultumiri, cu cartile pe masa!

Creat de Florin-braileanul (FlorinI), Februarie 20, 2011, 05:35:50 PM

« precedentul - următorul »

alexandruCL

pentru stefanescu si pharaonu75:

aveti perfecta dreptate. sa-mi spuneti si mie cand gasiti un producator care ofera 100% calitate, 100% satisfactie, la un pret bun. poate exista, nu stiu...
am lucrat o vreme la o ferma care se aproviziona cu rame de la Lega. ramele erau asamblate si insarmate, si nu aveau cusur. cand le luam la mana sa lipesc foita de ceara, descopeream mici probleme si aruncam o parte din ele.

pentru FlorinI:
distinse domn,
observ din postarile dumitale ca decenta si bunul simt te caracterizeaza. doresc sa te asigur de intreaga mea consideratie.
sunt de acord cu tine si inteleg ca esti nemultumit. vorbeste cu Lorant. eu am convingerea ca problema se poate rezolva printr-un singur telefon.
cu stima, Alexandru

pharaonu75

Citat din: alexandruCL din Februarie 24, 2011, 02:49:28 PM
... vorbeste cu Lorant. eu am convingerea ca problema se poate rezolva printr-un singur telefon.

Si eu sunt sigur ca se poate rezolva PROBLEMA LUI FLORIN cu un sungur telefon!
Am accentuat "problema lui Florin", pentru ca prin acel telefon se poate rezolva DOAR problema lui. Probabil producatorul ii va inlocui ramele cu probleme! Probabil ii va da si in plus! Doar pentru ca Florin sa fie multumit si sa spuna si altora, tot aici, ca problema i-a fost rezolvata!
Dar problema nu este numai a lui Florin, ci a tuturor. Este o problema de mentalitate!
Si nu este doar la Tg. Secuiesc! S-a intamplat ca ramele lor sa fie luate in discutie! Nu sunt singurii care mai au si rame cu probleme! Cred ca 99% din producatori au produse cu astfel de probleme!
Atat timp cat producatorii nu isi schimba optica, mentalitatea si nu vor dovedi respect pentru clienti, vom avea cu totii de suferit!
Daca vor merge in continuare pe principul "daca se plange vreunul ii inlocuiesc marfa, daca tace si nu se plange am mai fraierit unul", doar astfel de rame vom primi pentru banii dati!

Repet, intamplarea a facut ca cei de la Tg. Secuiesc sa fie acum in discutie, insa ar fi bine daca toti (sau cat mai multi) producatori ar trage invataminte din acest topic si ar oferi intr-adevar marfuri conforme cu calitatea pe care si-o aroga!!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Si eu am o nemultumire !
  In toamna trecuta am cumparat 3 matci de la Maaximus , le-am bagat la familii si toate bune si frumoase.  Dar la un moment dat maximus imi spune ca doar o singura regina este de la el iar celelalte doua sunt de la un prieten.   :yellowcard:
  Acum nu se pune problema de bani , dar gestul in sine m-a deranjat . Putea sa spuna din capul locului adevarul si totul era OK.

Calin Bondaru

se pare ca vestitele fonduri europene au luat mintile multor oameni! Preturile au crescut exagerat de mult la ustensile...pretul produselor apicole scade in raport cu ustensilele!
cine are timp e pacat sa nu investeasca ceva bani in cateva utilaje de tamplarie!
eu imi fac singur stupii si vreau sa va dau un exemplu simplu sa vedeti cat de repede se amortizeaza investitia!
1 metru cub= 550 ron=80 corpuri ME=20 stupi ME a 4 corpuri
in fund,podisor si capac intra putina cherestea! max 0,3 metri cubi! sa zicem 200 ron
tabla sita...s.a.
1000 ron pentru 20 stupi zdraveni!
Spor la treaba!  :bzz:
:stop_the_war:

albine

dragos2006 ne-a adus aminte o veche zicala :SUNTEM PREA SARACI CA SA CUMPARAM LUCRURI IEFTINE.Persoanele din fotografia alaturata au cumparat  lucruri ieftine ?
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

albine

un lucru ieftin.
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

pharaonu75

Daca gresesti o data, esti neinformat!
Daca gresesti si a doua oara, esti prost!

Parerea mea este ca, atunci cand a fost facuta poza, Dragos a fost neinformat! Dar cu siguranta nu este prost! Si nici neinformat nu mai este!

Multumit de raspuns?
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

albine

Stupul Romikele

pharaonu75

Asa, si?

Stupul Romikele este rodul experientei apicole a celui care i-a dat numele!
El a fost fabricat la Targu Secuiesc! La fel de bine poate fi fabricat oriunde!

Si eu imi pot face acasa un astfel de stup, iar daca sunt un tamplar mai putin priceput si produsul finit este prost, asta nu inseamna ca ideea nu este buna!

Si chinezii fac automobile, copii fidele ale Mercedes, BMW, dar mult mai slabe calitativ! Asta nu inseamna ca masimile Mercedes sau BMW, originale, sunt proaste!

pharaonu75

Citat din: albine din Februarie 24, 2011, 06:22:31 PM
un lucru ieftin.

Daca toti stupii fabricati de acelasi producator arata asa, jos palaria!
Daca dupa un an de folosinta stupul mai arata asa, jos palaria!
Daca acel stup este unul oarecare, produs in serie, nu unul facut special pentru reclama, pentru a lua ochii ptentialilor clienti, jos palaria!
Daca pe la targuri am gasi numai stupi de o astfel de calitate, jos palaria!
Daca doar stupi de o astfel de calitate primesti prin colet, jos palaria!

Dar daca nu este asa?

Pe un stup asemenea celui din fotografie, cu tot cu rame, as plati si eu 150 lei + TVA (atat cat este pretul sau de catalog)!

D006

Scopul acestui topic nu este de a face reclama sau antireclama anumitei firme . Acest topic se doreste a fi doar ghid pentru cei care doresc sa achizitioneze inventar apicol  si un punct de reper pentru producatorii si comerciantii care tin la standardele de calitate.

PS. Domnul albine eu am luat teapa odata de la un producator de inventar apicol lemnos  si acum ma abtin de la orice comentariu deoarece nu vreau sa se considere ca sunt subiectiv daca critic anumite produse.

orbanstefan64

Bătrânul

Citat din: pharaonu75 din Februarie 24, 2011, 06:29:19 PM
Daca gresesti o data, esti neinformat!
Daca gresesti si a doua oara, esti prost!

Parerea mea este ca, atunci cand a fost facuta poza, Dragos a fost neinformat! Dar cu siguranta nu este prost! Si nici neinformat nu mai este!

Multumit de raspuns?
Si daca a gresit de patru ori (adica a cumparat el de doua ori fratele de doua ori Erol de doua ori mai multe sute ) atunci cum este Pharaoane ?????  Dragos a avut intentia sa cumpere tuate productia si sa revinde la pret dublu....asa cum face cu ramele acum. Si te mai intreb ceva Pharaoane ! Si aceasta postare va ajunge la arhiva ca celelalte postari care nu-ti comvin? Greseli sint si vor fi dar SINT TARE MINDRU DE "STUPII BATRANULUI " care inca nu a implinit un an de existenta deci sa extins exponential si in continua perfectionare .

bee_lover

Si eu si domnul Orban ne-am luat tzeapa cu o vrajeala cu Pna, de stiam faceam cu altii cu care acum aveam bani in mana, nu vreau sa par nici eu subiectiv... da vorba lui Balanescu Adrian, la anuuu.

pharaonu75

Citat din: Batrinul din Februarie 25, 2011, 10:32:14 AM
Si daca a gresit de patru ori (adica a cumparat el de doua ori fratele de doua ori Erol de doua ori mai multe sute ) atunci cum este Pharaoane ?????  Dragos a avut intentia sa cumpere tuate productia si sa revinde la pret dublu....asa cum face cu ramele acum. Si te mai intreb ceva Pharaoane ! Si aceasta postare va ajunge la arhiva ca celelalte postari care nu-ti comvin? Greseli sint si vor fi dar SINT TARE MINDRU DE "STUPII BATRANULUI " care inca nu a implinit un an de existenta deci sa extins exponential si in continua perfectionare .

Ce a facut sau ce face Dragos, il priveste!

Postarea asta nu va ajunge la arhiva. V-am explicat care a fost problema atunci, insa va faceti ca nu intelegeti!
Daca va place sa pozati in victima, este alegerea dumneavoastra, insa nu prea va prinde!

Este foarte bine ca sunteti mandru de Stupii Batranului! Si eu as fi mandru de un stup ca cel din postarea nr. #65.
Am mai spus ca doar intamplarea a facut ca ramele de la TG. Secuiesc sa fie luate in discutie acum. Putea fi oricare alt producator!
Insa nimic nu scuza faptul ca ramele cu bube sunt puse in interiorul pachetului iar cele bune si frumoase sunt puse la exterior! Pentru asta nu exista scuze si este condamnabil, indiferent ce ati spune! Inseamna inselarea clientului! Mai toti producatorii fac asta!

Postarile de pe acest topic sunt consecinta actiunilor producatorilor! Doar nu se asteptau sa vanda si deseuri la pret de rame si clientii sa taca si sa plateasca!
Si pentru a nu va lasa impresia ca am ceva impotriva fabricantului de la TG. Secuiesc, cititi toate postarile mele si veti vedea ca nu am facut referire doar la acest producator ci la majoritatea producatorilor, din orice domeniu, nu doar apicol!
De asemenea am apreciat si calitatea stupului de la postarea #65!
Daca toti stupii vor fi asa, cu siguranta ajungeti lideri de piata!