Nemultumiri, cu cartile pe masa!

Creat de Florin-braileanul (FlorinI), Februarie 20, 2011, 05:35:50 PM

« precedentul - următorul »

Florin-braileanul (FlorinI)

imi pare rau ca am dezgropat "securea razboiului"(pe care o voiam o secure a dreptatii), dar si mai rau imi pare ca nu mai am ramele de la nehoiu care mi-au mucegait (dar au facut treaba buna la gratar, ce-i drept cam scump...)
si care erau si ele pline de gauri rasinoase, sau crapaturi si super ude

ca prelucrare erau tot la fel de brute, adica exact cum au iesit din freza
poate daca sunt forumisti ce au cumparat de la fabrica de stupi nehoiu acum la campina sa ne spuna parerile lor SINCERE
am simtit din postarea Batrinului ca e suparat ca "am atacat"
nu am deschis gura sa pronunt ceva despere "stupii Batrainului" ci doar despre ramele de tg. secuiesc
nu poti vorbi despre ceva ce nu cunosti
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

albine

In atentia celor interesati aici se joaca cu cartile pe masa.Va rugam nu poluati acest topic.De unde atata sigranta pe dumneavoastra ?Reprezentati pe cineva?
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

albine

Daca gresesti o data, esti neinformat!
Daca gresesti si a doua oara, esti prost!

a fost neinformat! Dar cu siguranta nu este prost! Si nici neinformat nu mai este!

postari care nu-ti convin?   
Orice om are dreptul la libertatea opiniilor si exprimarii .De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.

pharaonu75

Citat din: albine din Februarie 25, 2011, 06:33:09 PM
postari care nu-ti convin?

Fiecare este liber sa posteze ce vrea! Bineinteles cu respectarea regulilor forumului!

Mai degraba aceste postari sunt incomode pentru producatori!
Daca vor sa nu mai fie astfel de comentarii, sa respecte clientul si sa vanda marfa de calitate!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: albine din Februarie 25, 2011, 06:30:50 PM
In atentia celor interesati aici se joaca cu cartile pe masa.Va rugam nu poluati acest topic.De unde atata sigranta pe dumneavoastra ?Reprezentati pe cineva?

cui ai adresat acele 2 intrebari din final?
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333

pedro

""""Greseli sint si vor fi dar SINT TARE MINDRU DE "STUPII BATRANULUI """""

BATRANULE

si stupii de la postarea 30 si 31 sunt de la fabrica de care esti mandru!!!!!!! :redcard:

In fiecare an trecem nepasatori prin ziua mortii noastre!

Bătrânul

Calitatea fotografiilori este egala cu calitatea ta,montajul asemenea . Daca vrei sa spui ca ai primit scindura mincata de soareci cred ca nu este ceva in ordine cu tine . De asemenea depozitarea lor este inproprie.....  :nod:

pharaonu75

Daca se citeste printre randuri se poate intelege esentialul!
Batranul spune "Greseli sint si vor fi". Si asa este, nu il poate contrazice nimeni!
Florin spune de asemenea ca nu a criticat stupii batranului, ci niste rame cumparate de la fabrica din Tg. Secuiesc! Si chiar asta a facut!

Acum este important ca sa se inteleaga un lucru... sau mai multe:
Nu toata marfa de la Tg. Secuiesc este "cu bube"... si nu doar marfa de la Tg. Secuiesc are probleme! Toti fabricantii au astfel de probleme! Sunt inerente si tin de mai multi factori!

Niciun fabricant nu doreste raul afacerii sale, ci se ocupa in permanenta de cresterea si dezvoltarea acesteia. Insa asa cum spunea tot Florin, este foarte posibil ca domnul Lorant sa nu cunoasca 100% ce anume fac angajatii dumnealui, ceea ce conduce la astfel de surprize!

La fel, este foarte posibil ca la un viitor targ problema lui Florin sa se repete, insa protagonisti sa fie alt producator si alt client!
Iar daca acel client nu va scrie aici, pe topic, lumea va ramane cu impresia ca marfa de la Tg. Secuiesc are probleme iar de la toti ceilalti producatori  este buna! Si nu este deloc asa!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

albine

Citat din: FlorinI din Februarie 25, 2011, 08:22:19 PM
Citat din: albine din Februarie 25, 2011, 06:30:50 PM
In atentia celor interesati aici se joaca cu cartile pe masa.Va rugam nu poluati acest topic.De unde atata siguranta pe dumneavoastra ?Reprezentati pe cineva?

cui ai adresat acele 2 intrebari din final?
intrebarile erau pentru   pharaonu75

raspuns pentru      FlorinI

albine

sfantul spiridon

noi suntem multumiti de ce am primit si pentru ca suntem multumiti, comanda va ajunge in vara la aproape 2500 de lazi
asta inseamna ca avem incredere, si lorant are incredere, pentru ca fiecare stie cu cine lucreaza
comanda va fi onorata in mai -iunie pentru ca nu am gasit un alt program mai bun
asta inseamna ca multi au cumparat si alti multi vor cumpara

parerea mea

eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

pharaonu75

Sper ca toate criticile de pe acest topic sa fie constructive si ambele "parti" sa traga invataminte.
Doar atunci cand clientul spune ce il nemultumeste, producatorul poate identifica punctele slabe si le poate remedia!

albine

De cand a murit bunicul nu m-a pacalit nimeni.Voi cumpara in continuare stupi de la Tirgu Secuiesc.Jos palaria pentru stupii batranului.Una din comenzi este pe drum.   Cu stima Ciuchi Sorin

albine

Citat din: pharaonu75 din Februarie 24, 2011, 06:43:23 PM
Asa, si?

Stupul Romikele este rodul experientei apicole a celui care i-a dat numele!
El a fost fabricat la Targu Secuiesc! La fel de bine poate fi fabricat oriunde!

Si eu imi pot face acasa un astfel de stup, iar daca sunt un tamplar mai putin priceput si produsul finit este prost, asta nu inseamna ca ideea nu este buna!

Si chinezii fac automobile, copii fidele ale Mercedes, BMW, dar mult mai slabe calitativ! Asta nu inseamna ca masimile Mercedes sau BMW, originale, sunt proaste!
Domnule administrator  pharaonu75 nu mi-a placut exprimarea dumneavoastra " El a fost fabricat la Targu Secuiesc!"Va rog rectificati acest lucru. :yellowcard:  :yellowcard:In atentia celor interesati aici se joaca cu cartile pe masa.Va rugam nu poluati acest topic.De unde atata siguranta pe dumneavoastra ?Reprezentati pe cineva?"Daca gresesti o data, esti neinformat!
Daca gresesti si a doua oara, esti prost", exprimarea va apartine .

prisecarul

Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!