PNA 2011 - 2013

Creat de dragos2006, Ianuarie 25, 2011, 10:18:03 PM

« precedentul - următorul »

D006

Ieri m-am abtinut de la comentarii dar azi trebuie sa recunosc ca sunt de acord cu Don Bazil cu doua precizari :
    1   ACA a murit acum aprox. 10 ani si pe cadavrul ei a aparut ACAR !
    2  Eu am avut razboi cu cei din conducerea ACAR  atat timp cat am fost membru acolo ! in clipa in care am fost exclus cu badyguarzi tigani am fondat o alta asociatie si de atunci sunt colaborator cu ei si in nici un caz dusman sau competitor.

PS . Dosarele pe PNA nu le depune ACAR ci SC. Apicola . SRL !!!

PACO

unii ar vrea ca cineva sa stea la fundul lor si sa munceasca pe gratis pentru ei, pentru a si incasa  banii pe PNA.
puneti fratilor mana, faceti o asociatie, dati voi spatiul de sediu, alergati voi dupa acte, folositiva masinile si telefoanele voastre, luativa voi din timpul liber, certativa voi la apia,dati voi socoteala pentru bani, asumativa voi responsabilitatea de a  semna acte etc si totul se rezolva.

cristian87

pe noi la Sibiu ACA ne ajuta
fara spaga sau alte mismasuri fiecare apicultor e indemnat spre cursuri, fonduri UE sau PNA
Nu te obliga nimeni sa predai nimic si totusi multi acolo duc si miere si polen si ceara chiar daca preturile de achizitie sunt mai mici sunt excluse tepele.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

PACO

Citat din: cristian87 din Noiembrie 10, 2011, 10:52:36 PM
pe noi la Sibiu ACA ne ajuta
fara spaga sau alte mismasuri fiecare apicultor e indemnat spre cursuri, fonduri UE sau PNA
Nu te obliga nimeni sa predai nimic si totusi multi acolo duc si miere si polen si ceara chiar daca preturile de achizitie sunt mai mici sunt excluse tepele.

e doar indemnat sau li se intocmeste si documentatia pe gratis?

D006

Cristian87 tu ai aplicat pe PNA 2011 prin Apicola Sibiu ?

viorel55

Citat din: PACO din Noiembrie 10, 2011, 10:22:25 PM
unii ar vrea ca cineva sa stea la fundul lor si sa munceasca pe gratis pentru ei, pentru a si incasa  banii pe PNA.
puneti fratilor mana, faceti o asociatie, dati voi spatiul de sediu, alergati voi dupa acte, folositiva masinile si telefoanele voastre, luativa voi din timpul liber, certativa voi la apia,dati voi socoteala pentru bani, asumativa voi responsabilitatea de a  semna acte etc si totul se rezolva.

Nu te cunosc ,nu stiu de unde esti dar ai MARE DREPTATE...  Cand le dai le fata vaca ,iar cand le ceri le moare vitelul... Cam asa este...Iar in unele cazuri trebuie sa le bagi si... in traista....

cristian87

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 11, 2011, 11:23:05 PM
   Cristian87 tu ai aplicat pe PNA 2011 prin Apicola Sibiu ?

dupa cate stiu eu da

nu iti face nimeni proiectul la ACA
eu am facut cu consultant APIA

Donbazil

Sal'tare!
Am primit un mesaj privat de la apilia si apreciez atitudinea acestora.
Este drept ca ne cunoastem de cativa ani si in mai multe randuri ne-am intalnit in diverse locuri. Poate o sa ne mai intalnim si doresc sa ne putem privi in ochi si sa ne salutam.
Este dreptul lor sa faca ce doresc cu asociatia lor si pot sa-i sprijine cat doresc pe membrii lor  iar daca doresc sa-si faca reclama pot din partea mea sa faca atata cata doresc, numa una:
NU MAI DATI IN A.C.A. - si ramanem prieteni, altfel...... :redcard:
Sal'tare!
Numa' bne si rau la nime'......
Donbazil - Faget :hi: :hi: :hi:

filip

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Stirea este veche , nu vii si tu cu niste noutati !

ben90557

Apropo de aca.Acum catva timp, pe stuparitul,erau cati-va apicultori, care  reclamau neseriozitatea crescatoriei de matci de la Poieni.Apoi, a aparut vestea cu loca in jud.Iasi.Intreb,(scuze d-nul Gica),este vreo legatura? La organizatii,statiune de cercetare.

D006

In atasament lista cu suplimentele nutritive si medicamentele decontate prin PNA 2012 :

cristian87

Multumesc mult
ieri am comandat apifonda si  nu eram sigur ca va fi inclus in program

D006

Ai luat factura la ea ?

cristian87

Noi facem comanda la magazinul Apicola.Platim in avans.
Ei aduc marfa pastreaza chitanta si fac dosarele
Banii intra pe card cand vin fondurile.
Mie imi convine chiar daca imi tin banii blocat cam multa vreme.