Domnilor

Creat de Guist Ioan, Decembrie 06, 2010, 08:56:22 PM

« precedentul - următorul »

valter

Am asistat oarecum indiferent la cea ce sa postat...nu ca nu as fi citit. Dar. Daca se continua cu acest mod de partinire a parerilor, aprecierilor ma retrag definitiv de pe toate forumurile apicole din romanica.
Nu as conditiona ceva, fata de cineva. Dar sunt destui membri ai acestui forum care se joaca cu vorbele, afirmatiile si ingaduintele, impartind lumea apicola in  ai ''nostri'' si ai ''vostri''. Eu cred ca nu-i normal...eu sunt un anormal.

Daca sunt reguli si sunt suficiente, personal consider ca userul care a postat ''.uist'' trebuie restrictionat sau definitiv eliminat.
Ce s-ar intampla daca RAR i-ar interzice dl. x sa puna in circulatie o remorca neconforma...el le-ar da muie pe net.

Pe mine ma puteti bana.
papa.
Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

D006

Citat din: valter din Decembrie 09, 2010, 05:49:17 PM
Daca se continua cu acest mod de partinire a parerilor, aprecierilor ma retrag definitiv de pe toate forumurile apicole din romanica.
papa.
Cu asa actiune ai facut jocul lui Mircea care banuiesc eu e in spatele postarilor lui Ion.
Ura si invidia fatza de noul forum il indeamna la orice ii sta in putere.
Inca astept niste rezultate si le voi face public curand.
Sunt multi caini de strada acolo care latra si chiar ataca lumea dar e trist cand pana si adevarati barbati se intimideaza de ei in loc sa le dea cu o ranga in cap.

valter

Ma frate Andrei, daca am judeca dupa ce scrii mai jos eu ar trebui sa-l impusc pe Ionita Cristian...da, uite ca eu conversez cu omul oricand, orisice si suntem simpatici.
Acum daca unul se inbata crita si scrie despre mine(la betie) ca fac viespii si nu matci, crezi ca-i rau.
Fraierii vor dori viespii de maine...ca-i la moda scandalul.

Asa ca vezi bine ce scrii.STOP VIOLENTEI VERBALE.
''Sunt multi caini de strada acolo care latra si chiar ataca lumea dar e trist cand pana si adevarati barbati se intimideaza de ei in loc sa le dea cu o ranga in cap.''

D006

Citat din: valter din Decembrie 09, 2010, 06:18:43 PM
''Sunt multi caini de strada acolo care latra si chiar ataca lumea dar e trist cand pana si adevarati barbati se intimideaza de ei in loc sa le dea cu o ranga in cap.''
Eu am vazut scena asta REAL acolo si oameni in toata firea priveau cum 4 caini inconjurasera o batrana cu sacosile grele in mana.
A trebuit sa ies din masina si sa caut levierul sa-i imprasti.

iftimie

Greseala de interpretare (lecturare),deoarece am povestit ceva din tinerete,ceva care  a fost demult,nu actual.De nicaieri nu a reiesit ca eram singurul barbat din Ardeal la acea data,dupa cum nu reiese ca eu avusesem toate femeile din tara.Cu ce sa se simta amenintate femeile din tara sau baietii lor?Sau jignite?Ce anume pare asa anormal in povestire?E ceva cu extraterestri,cu animale?Pai mai uitati-va  fratilor  la clenciurile  de azi cu virstnici,gen Columbeanu, Tintareanu,Piesic,Petre Roman,Tiriac,Nastase,etc.Pai ce credeti domnilor?Ca astia in tinerete au facut manuela sau yoga?Sau si acestia sunt singurii barbati,pardon,masculi?.Citi nu au copii din aventuri pasagere?Nu va intrebati de ce ,pe certificatele de nastere, unii au bara in coloana unde trebuie trecut numele  tatalui?Mai deschideti televizoarele si mai luati pulsul vietii adevarate!Hai sa fim seriosi si sa revenim cu picioarele pe pamint!Lasati interpretarile tendentioase!
Si inca ceva:
     Ati deschis radio Europa FM in orice zi din saptamina asta,sa vedeti ce se discuta  (in direct) intr-o emisiune-concurs a Monicai Anghel ?
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

valter

@ IFTIMIE ''Mai deschideti televizoarele si mai luati pulsul vietii adevarate!Hai sa fim seriosi si sa revenim cu picioarele pe pamint!Lasati interpretarile tendentioase!''

intamplarea face ca eu sa fiu privat de 180 zile de televizor si sa dorm linistit.
tot intamplarea face ca restul pana la 365 sa stau langa familie(intim) si sa sufar tot ce dumneavoastra apreciati...
daca ar fi sa aplicam ceia ce spun cei de la tv, noi muritorii de rand ar trebui sa folosim des, chiar farte des funia si sapunul...da noi avem telecomanda si trecem pe sport si ne gadilam orgoliile de barbati...
domnule ieftimie astept sa ma sunati.

iftimie

Citat din: valter din Decembrie 09, 2010, 07:43:06 PM
da noi avem telecomanda si trecem pe sport si ne gadilam orgoliile de barbati...
E drept ca avem telecomanda,dar eu am scris si am facut referire stricta  cam care e viata mondena,reala,nu despre ciudatenii,fantezii sau gidileli.Astia sunt oamenii cu adevarat,asa traiesc de zeci de ani.Daca schimb canalul,ei (si ceilalti) vor trai altfel?A sesizat careva tendinta mea de a-i face eunuci pe ceilalti barbati?Le-am ingradit dreptul de a avea relatii cu femei?Fiecare si-a luat marfa numai de citi bani a avut si de cit a putut cara,fara restrictie.Atunci care-i baiul?Am fost vinovat de faptul ca atunci reveneau statistic 3 si 1/2 femei unui barbat?Ce vina aveam eu ca altul nu voia nici una si mie-mi reveneau 7 ?Pe vremea mea nu erau centuri de castitate si nici contoare.Si daca intrarea era libera,ce vina am avut?
Cit despre ""OF-ul d-stra"",nu va panicati,avem de-aface cu greseala de tastare !!Cu adevarat interpretabila!Cei de la RAR nu au nici o problema.Numai bine!
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

stefan1

Citat din: gheco din Decembrie 09, 2010, 08:12:02 AM
Domnule Guist,
Cel putim pentru mine, si cred ca sunt si multi alti cititori ai acesrui forum, ar fi o mare placere sa citesc postari ale dumneavoastra care sa se refere la probleme de apicultura. Si sunt sigur ca aveti ce spune.
Lasati toate aceste vorbr fara folos. Lasati pentru uitare ce si cind a spus unul o vorba neinspirata si celalalt s-a ambalat. Apicultura este prea frumoasa sa o murdarim cu aceasta balacareala.
M-am adresat domnului Guist, dar este valabil si pentru ceilalti "actori".
Numai de bine sa auzim.

Si eu sunt de aceeasi parere.
  Cred ca unii useri banati pe nedrept - zic eu - pe "Stuparitul" nu au mai avut posibilitatea sa se explice sau sa ceara explicatii acolo. Sa zic ca si-au spus 'oful' aici. Dar sa nu il spuna de 100 de ori. Ajunge o data. Pe de alta parte daca voi faceti la fel sau mai rau cu cei care ziceti ca v-a gresit, cum puteti pretinde ca sunteti mai buni? Jignirile, mai cu seama repetate, nu fac cinste celor care le profereaza. Chiar si pe acest topic.
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

D006

Este foarte trist ca un forum care a fost inceput din dorinta de a avea libertatea de cuvant si expresie a degenerat intr-un form in care cenzura are loc si mai ales in zonele ipocrit dedicate libertati de expresie.
Inteleg ca pe topicurile apicole sa se respecte oarecum discutia dar este de neconceput sa i se inchida cuiva gura cu brutalitate ca unui administrator nu ii place subiectul sau directia luata de discutie.
Faptul ca un asuprit ajunge in pozitie de conducere si devine un asupritor este un dejavu tipic romanesc si asta pt ca un om conduce si nu un principiu sau un grup de reguli. Si pe langa asta majoritatea accepta ca oile sa urmeze berbecu.
Trist.
Indiferent de opina TA voi face ORICE imi sta in puteri sa ai dreptul sa ti-o exprimi.
Chiar daca este diametral opusa opiniei mele.

filip

Regulile bunului simt prevad si ignorarea .
Postarile trimise la COSUL de gunoi vor fi sterse dupa o perioada de timp.
Sa nu spui ca nu ti-am raspuns,de acum i-mi voi permite sa-ti ignor aberatiile. :hi:
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

danut

Citat din: filip din Decembrie 08, 2010, 10:15:54 AM
Eu pot sa recunosc un loc unde sunt agreat spre deosebire de alti colegi.
Am postat pe Stuparitul o perioada buna de timp.Am zis GATA aici nu-s agreiat.
Inregistrat       29-03-2007
Ultimul post       24-11-2010 15:27:54
Postari       1985 - Arata toate posturile
Asa o sa ramana,nu o sa postez.Am onoare.
Degeaba se victimizeaza unii MODERATORI de pe Stuparitul aici,consecintele sunt rodul munci lor.
Apropos,
am toata stima pentru majoritatea Moderatorilor fosti si actuali cu unele exceptii.
Iata opera unor Moderatori:
http://stuparitul.3xforum.ro/post/7197/1/o_carte_pentru_toti_apicultorii/
Desi pe Stuparitul reclama e interzisa,unii sunt acceptati
http://stuparitul.3xforum.ro/post/1244/36/Apiinvert/
Domnule Filip eu am luat atitudine pe Stuparitul fata de toleranta cu care acea firma isi face reclama ,am facut-o si azi din nou ,am cerut inchiderea topicului insa :uimit: :uimit:

filip

Multumesc danut,oricum nu mai conteaza.
Eu nu o sa mai deranjez ploile pe Stuparitul.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)