Domnilor

Creat de Guist Ioan, Decembrie 06, 2010, 08:56:22 PM

« precedentul - următorul »

D006

Citat din: Guist Ioan din Decembrie 07, 2010, 11:48:13 PM
Am intrebat aici.
Deoarece aici sunt pus la zid.gratuit.
Aici sa mi e raspunda.De ce si cu ce motiv.
Sunt acuzat si vad ca motivul est eun asa numit atac.ce-o mai fisi ala.
Copilarii.
Masca.

Cu doua zile inainte sa inceapa taraboiul m-ai provocat pe mine prin mistoul despre intalnirea de la Blaj , numai ca eu stindu-ti stilul nu am raspuns la provocarea ta . Pacat ca unii oameni de buna credinta de aici au intrat in jocul tau! Pupe las-o mai moale si fiecare cu drumul  sau .

sfantul spiridon

asta, iftimie, asta e cu probleme?
sau noi avem o problema?
numele guist-muist nu ii atrage banarea lui nea smecherie asta
tu!
daca esti pescar, pescuiesti!
daca esti copil, joaca-te!
daca esti judecator, judeca!
daca esti calau, taie!

taie mana dreapta daca ea pacatuieste!
taie jumatatea de inima dependenta si pastreaza jumatatea ce e a fetelor si a familiei.
taie, ioane!

sau doar citesti din scriptura pentru ca e cool
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

alvo

Citat din: Cristian IONITA din Decembrie 08, 2010, 07:25:19 AM
Citat din: alvo din Decembrie 08, 2010, 12:18:32 AM
Guist,Guist! si tacerea este un raspuns!
deci este un atac informatic asupra forumului Apiardeal, din partea voastra,atac de care ai cunostinta!

altu care se crede buricu pamantului ....
ionita,sa-ti fete tie cataua pe care in dragostea ta netarmurita fata de animale ai castrat-o,ca tu nu ai "umblat "la Apiardeal?
stii f.bine ca daca doresc sa aflu,pot afla!

filip

Eu pot sa recunosc un loc unde sunt agreat spre deosebire de alti colegi.
Am postat pe Stuparitul o perioada buna de timp.Am zis GATA aici nu-s agreiat.
Inregistrat       29-03-2007
Ultimul post       24-11-2010 15:27:54
Postari       1985 - Arata toate posturile
Asa o sa ramana,nu o sa postez.Am onoare.
Degeaba se victimizeaza unii MODERATORI de pe Stuparitul aici,consecintele sunt rodul munci lor.
Apropos,
am toata stima pentru majoritatea Moderatorilor fosti si actuali cu unele exceptii.
Iata opera unor Moderatori:
http://stuparitul.3xforum.ro/post/7197/1/o_carte_pentru_toti_apicultorii/
Desi pe Stuparitul reclama e interzisa,unii sunt acceptati
http://stuparitul.3xforum.ro/post/1244/36/Apiinvert/
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

D006

Ipocrizia si prefacatoria sunt caractere de baza tribului Stuparitul dar incet lumea isi da seama si ii va evita.

Guist Ioan

In regulamentul forumului, sta scris:
"Prin folosirea acestui forum sunteti de acord sa nu postati niciun material fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, instigator la ura, hartuitor, obscen, profan, orientat sexual, amenintator, care invadeaza intimitatea unei persoane," A se vedea cazul Iftimie si limbajul

"Echipa de moderare si proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a indeparta orice continut condamnabil, intr-o perioada de timp rezonabila, daca acestia considera ca stergerea este necesara. Stergerea este un proces manual, insa va rugam sa intelegeti ca staff-ul de moderare sau proprietarul forumului nu poate sa stearga sau sa editeze imediat un mesaj. Aceste reguli se aplica si in cazul profilurilor membrilor."
NU a trecut destul timp pentru a se sterge farzele murdare??

" Orice informatie pe care administratorii o vor determina ca fiind incorecta, sau vulgara va fi stearsa, cu sau fara o notificare in prealabil. Se pot aplica sanctiuni aferente acestui comportament."

Sa fie vorba doar de Bla Bla??
Cum se impaca cele de mai sus cu afirmatiile Domnului Iftimie si altii la adresa unui membru al forumului ce nu a incalcat regulamentul.

Sanatate

D006

Citat din: Guist Ioan din Decembrie 08, 2010, 09:25:27 PM
sunteti de acord sa nu postati niciun material fals, orientat sexual"
Tocmai vb despre ipocrizie.
Noi am pierdut "femeia din colt" dar Ioan inca ranjeste la ele zilnic.

Guist Ioan

Rog admin sau un moderator sa-mi raspunda la postarea de mai sus.
Sanatate

iftimie

Despre ce fals vorbesti,daca tot te bagi in seama?Nu-i asa ca este falsa:
-banarea mea ptr.100 ani?
-stergerea tuturor anunturilor de publicitate postate de mine?
-ca m-ai trimis sa fac negot in URSS ?
-Ca mi-ai spus sa ma dau jos din copac?
-Ca ai postat anunt la rubrica tepari ptr.a fi ignorat de potentialii clienti?
-Ca nu mai sunat tu pe 28 oct.2010,la ora 21.44?
-ca nu ti-am scris pe forum despre posibila nostra intilnire in Instanta?
-ca nu ti-am trimis mesaj prin care te-am intrebat de nu te lupti cu mine la vedere,nu din spatele monitorului?
-ca de aia merge prost tara asta,ca nu ma conformez indicatiilor voastre,date pe parcursul a 3 ani?
-ca am impresia ca montez cozi de pruna daca sudez 2 fiare?
-ca te-am rugat (telefonic) sa vorbesti cuviincios ,ca am copii de virsta ta?
Apropo,ca mi-am amintit ceva ce ar putea sa te intereseze:
-pe vremea cind ai fost zamislit,eu eram un tinar fain,cu succes la fete si acctivam ca si ciclist la clubul Cibo (fabrica de ciocolata) din Brasov.Problema era ca aveam mare trecere la femei,atit in stationar,in competitii si in cantonamente.Nu era oras in care sa ne cazam la hotel in care eu sa nu am aventuri,chiar cu riscul de escaladare al balcoanelor ptr. a nu fi surprins de antrenor,presedinte de club,staful organizatoric etc. Nu eram mofturos cu fanele.Momeala era cutia cu fondante si ciocolata bruta(pe care le luam gratis de pe banda de impachetare,ca la poarta portarii nu aveau treaba cu noi,sa ne caute in ruxac).
Nu conta ca-s maritate sau nu,tinere sau in floarea virstei,(dar numai cu acceptul lor),indiferent de pregatire(dar neaparat faine,rotunjoare si copilaroase): ospatare,cameriste,coafeze,asistente,bucatarese,picolite,tricoteze,macaragiste,cofetare,sudorite,asistente medicale,vinzatoare,etc.Eu eram calare..........pe baricade,asa cum dadea Dumnezeu.In hotel,in parc,la toaleta,in vestiar,in cantina,in gangurile dintre case,acasa la ele (cind barbatii le erau la munca),culcat sau din picioare,functie de conjunctura,etc.Asa ca nu se stie nici odata,bine ca nu am avut de platit pensie alimentara!
Vorba cintecului:
"Hai mamica la Sovata
Si arata-mi care-i tata!"
oricind la dispozitia apicultorilor ,in vedere construirii unei remorci,platforme sau container apicol,proiecte omologare RAR,livrare piese schimb si de cirlige de remorcare!

GIMS

sfantul spiridon

vezi ba, ioane!
vezi, daca esti urat si nici in zodia taurului nu te-ai nascut.
eeeee, uite eu sunt nascut taur, da' ma bucur ca rar sunt bou.

pe lumea asta nimeni nu-i,
o mama care sa aiba atatia pui,
se lauda deunazi, scroafa unei leoaice.
-ai multi?
- doar unu' eu, dar al meu e LEU!
eu de soare, mult ma tem...
www.sfantulspiridon.sunphoto.ro

Guist Ioan

Citat din: Guist Ioan din Decembrie 08, 2010, 09:25:27 PM
In regulamentul forumului, sta scris:
"Prin folosirea acestui forum sunteti de acord sa nu postati niciun material fals, defaimator, inexact, abuziv, vulgar, instigator la ura, hartuitor, obscen, profan, orientat sexual, amenintator, care invadeaza intimitatea unei persoane," A se vedea cazul Iftimie si limbajul

"Echipa de moderare si proprietarul acestui forum isi rezerva dreptul de a indeparta orice continut condamnabil, intr-o perioada de timp rezonabila, daca acestia considera ca stergerea este necesara. Stergerea este un proces manual, insa va rugam sa intelegeti ca staff-ul de moderare sau proprietarul forumului nu poate sa stearga sau sa editeze imediat un mesaj. Aceste reguli se aplica si in cazul profilurilor membrilor."
NU a trecut destul timp pentru a se sterge farzele murdare??

" Orice informatie pe care administratorii o vor determina ca fiind incorecta, sau vulgara va fi stearsa, cu sau fara o notificare in prealabil. Se pot aplica sanctiuni aferente acestui comportament."

Sa fie vorba doar de Bla Bla??
Cum se impaca cele de mai sus cu afirmatiile Domnului Iftimie si altii la adresa unui membru al forumului ce nu a incalcat regulamentul.
x
Sanatate

gheco

Domnule Guist,
Cel putim pentru mine, si cred ca sunt si multi alti cititori ai acesrui forum, ar fi o mare placere sa citesc postari ale dumneavoastra care sa se refere la probleme de apicultura. Si sunt sigur ca aveti ce spune.
Lasati toate aceste vorbr fara folos. Lasati pentru uitare ce si cind a spus unul o vorba neinspirata si celalalt s-a ambalat. Apicultura este prea frumoasa sa o murdarim cu aceasta balacareala.
M-am adresat domnului Guist, dar este valabil si pentru ceilalti "actori".
Numai de bine sa auzim.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

D006

Aici nu se vb de apicultura.  :hi:

Guist Ioan

Aici suntem pe Forumul Apiardeal.Acesta are un regulament.
Regulamentul a fost incalcat...repetat.Repetitia este doar consecinta lipsei de interventie a moderatorilor.

Sa vorbim despre albine??Atata timp cat un user este numit muist cu acordul celor numiti sa vegheze la linia regulamentuli, ce si cine va opri  urmatorul derapaj?
Astazi sunt eu la rand.Maine va fi un alt user.
Rog inca o data.Sa mi se faca dovada ca eu, as fi incalcat regulamentul Apiardeal.
Restul cu ...o data pe Stuparitul sau la o intersectie in Bucuresti nu ai dat ...de dreapta sau pe blogul lui Iliescu nu ai fost de partea buna sunt detalii si povesti.
Ce faceti se numeste doar import de probleme.
Modul de tratare a acestei situatii nu onoreaza forumul cu atat mai putin pe cei ce-l conduc.
Perpetuarea acestui stil de reactie discriminatoriu , nu face altceva decat sa erodeze bruma de credibilitate pe care Apiardeal trebuie sa o dezvolte..

Nu Guist importa in acest...clinci .Ci... modul de reactie al celor pusi sa modereze,sa tina strans la regulamentul forumului
Faptul ca pe forum este tolerata incalcarea (fara reactie cu aceiasi moneda) a unui user, este injositor.Chiar daca userul este ultimul venit sau cel mai putin important in ecuatia forumului public.

Sanatate

nicu68

chiar nu pot sa inteleg de ce atata ura intre voi,nu am citit toate postarile sa am o ideie cine ar fi mai vinovat pt ce se intampla la momentul asta,dar pot face o remarcare,FILIP a fost unul dintre cei care a raspuns cel mai prompt la intrebarile pe subiecte de apicultura la noi incepatori si stuparitul la improscat cu noroi, :nod: :nod: