Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

dan.cristian91

vrajeala cu dl off-line :redcard:

Mechno

Vrajeala de vrajeala nu asa...   Cum am mai mentionat,  sper ca anul asta nu o sa-l mai vedem pe dL OFF-LINE cu linguri de pomeni prin stupina. Mai ales ca se da si mare profesor. Pai cei care invata de la el o sa creada ca este normal sa mergi in stupina asa echipat ( linguri, frunze etc)  :nono:

stefanescu

Tare nu vreti voi sa intelegeti. Nealui ii profesor si slariile au fost injumatatite . De unde sa aiba parale sa cumpere furculita apicola, scarar, perie apicola, etc. Is scumpe.... Mai bine ia o furculita din bucatarie, si ca perie apicola foloseste frunze (ca daca il apuca ,,viteza" si nu are nici hartie igienica ca si aia ii scumpa, manunchiul de frunze ii bun si la altceva)
O zi liniștită și cât mai puțini proști în preajmă (măcar să ne dorim!)

jonny_it

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 31, 2012, 09:47:29 PM
  Stati nu va grabiti ! domnul no-line urmeaza sa vina cu cea mai mare inventie a planetei : ROATA ! iar daca se screme mai mult va inventa si APA CALDA !

Gresit! M-ai dezamagit domn Dragos! ... focul este inventia domnului profesor si apa de ploaie!

D006

Mechno

Pai nu se lauda ca face miere BIO ... aia se vinde scump ... ar trebuii sa aiba bani.... aaaaa dar am uitat la stupii aia Bio mai baga si niste VARACHET asa din cand in cand si ala e scump de aceea s-ar putea sa nu mai aiba bani si de alte scule apicole  =)) :rotfl:

jonny_it

Citat din: Mechno din Februarie 03, 2012, 01:01:00 PM
Pai nu se lauda ca face miere BIO ... aia se vinde scump ... ar trebuii sa aiba bani.... aaaaa dar am uitat la stupii aia Bio mai baga si niste VARACHET asa din cand in cand si ala e scump de aceea s-ar putea sa nu mai aiba bani si de alte scule apicole  =)) :rotfl:

Eu personal nu am nimic cu domn profesor, fiecare este liber sa faca ce experimente, prostii vrea.
Totusi primele filme sunt ok, dar de ceva timp incoace, de cand cu stupul minune prea e pe aratura, problemalui ..

Oricum vazand filmele asa idee am acum de nici nu va imaginati!!!!! .. am inventat Scobitorul Apicol! .. maine ma duc la OSIM!
Este obligatoriu ca orice apicultor sa detina asa ceva, in special daca foloseste si stupul bio!  :rotfl:

pharaonu75

Citat din: jonny_it din Februarie 03, 2012, 01:26:29 PM
...
Oricum vazand filmele asa idee am acum de nici nu va imaginati!!!!! .. am inventat Scobitorul Apicol! .. maine ma duc la OSIM!
Este obligatoriu ca orice apicultor sa detina asa ceva, in special daca foloseste si stupul bio!  :rotfl:

Si eu am inventat APICULTORUL APICOL!  =)) :rotfl: =))
De asta este si mai mare nevoie intr-o stupina, indiferent daca este bio sau nu!!
Maine, daca nu inchid astia drumurile din cauza zapezilor, dau fuguta si il brevetez!

Si mai am in lucru vreo cateva inventii:
- albina apicola (cu cele trei caste)
- mierea apicola
- apicultura apicola

Astea doar asa, la prima strigare... ca daca ma fortez, cine dracu' stie ce mai inventez!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

jonny_it

Citat din: pharaonu75 din Februarie 03, 2012, 01:31:08 PM
Si eu am inventat APICULTORUL APICOL!  =)) :rotfl: =))
De asta este si mai mare nevoie intr-o stupina, indiferent daca este bio sau nu!!
Maine, daca nu inchid astia drumurile din cauza zapezilor, dau fuguta si il brevetez!

Si mai am in lucru vreo cateva inventii:
- albina apicola (cu cele trei caste)
- mierea apicola
- apicultura apicola

Astea doar asa, la prima strigare... ca daca ma fortez, cine dracu' stie ce mai inventez!

Cu apicultura am vazut cum sta domn profesor, .. dar cu matematica?  :)

D006

Citat din: jonny_it din Februarie 03, 2012, 02:29:48 PM
....

Cu apicultura am vazut cum sta domn profesor, .. dar cu matematica?  :)

Nu stiu pe ce tema citisem ca l-ar fi dat nu stiu ce ministru afara din invatamint..este ceva aducere aminte, deci nu puneti mare baza in afirmatia mea.

..dar cred ca la aritmetica cum nu prea face filme, cred ca se pricepe mai putin decit s pricepe la apicultura..:)).. de fapt la matematica, nu poate spune ca 1 + 1 n-ar face 2 ca aritmetica este stiinta exacta nu ca ap[icultura unde sunt putini cunascatori dar multi creduli..:))

D006

Una din vechile mele pasiuni o reprezinta matematica asa ca odata am  vrut sa urmaresc lectiile de mate ale lui on-line . Mai fratilor are omul asta un stil sa complice lucrurile ceva extraordinar !  cred ca boala lui si-a pus amprenta si pe modul in care preda matematica .

De dat afara din invatamant a fost dat deoarece a incalcat grav si in mod repetat regulamentul scolar . A avut noroc ca a scapat numai cu concedierea....

D006

Eu  nu  sunt  adeptul acestui  stup  si  nici  nu  contrazic aceasta  inventie,smecherie sau  cum  s-ar  zice.O  fi  buna  pt  unii  si  rea  pt  altii,o  fi  inventie  pt  unii si  prostie  pt  altii ,ce  sa  zic?Nu  stiu ,insa  stiu  cu  siguranta  din  cele  vazute si  ascultate din  filmele  d-lui prof ,ca  acest  domn ne  poate  lua  pe " buzdugan "pe  multi  sau  chiar pe majoritatea dintre  noi si  ma  refer in  tainele  apiculturii.. Ce  stim  noi?   Ce-am  inventat  noi?  Cate  filmulete  am  facut  noi?  Ce  si  cat  stiam  noi, inainte  de  a fi logati  pe  acest  forum?
Multi  dintre  noi ,nu  sunt  apicultori . ci  doar  prieteni  cu  apicultorii si  spun  asta  pt  ca  ma  numar  printre  ei(prieten  cu  apicultorii).In  final ,  rog  o  imaginatie  a  dumneavostra spre  viitor si  suna  cam  asa:domn  profesor  cel nebun , a  inceput  un  lucru nestiut  de  altii,un  lucru care  duce  spre ilucidarea multor  neajunsuri  ,  un  lucru  care  il  duce  la  bascalia tuturor  stiutorilor si  asa  mai  departe.Maine,poimane  sau  la  anul,vine  un  alt  destept  si  ia  stupul" facator  de  minuni",il  slefuiste ca  pe un  diamant neslefuit  si  scoate  stupul  perfect  .Ce  ziceti?

D006

Niciodata sa nu spui "niciodata" !

jonny_it

Citat din: abeja din Februarie 03, 2012, 05:58:32 PM
Maine,poimane  sau  la  anul,vine  un  alt  destept  si  ia  stupul" facator  de  minuni",il  slefuiste ca  pe un  diamant neslefuit  si  scoate  stupul  perfect  .Ce  ziceti?

Iti plac filmele cu genii nebune care construiesc bombe, roboti, rachete si alte minunatii? ... grav, probabil ar trebui sa incerci si alt gen de filme  :rotfl:

Sper sa fie tratata ca pe o gluma  :hi:

D006

Citat din: roi_ag din Ianuarie 21, 2012, 04:59:23 PM
Astept varianta 4 in 1 poate aia ma multumeste.