Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

roi_ag

Astept varianta 4 in 1 poate aia ma multumeste.

valter

Citat din: roi_ag din Ianuarie 21, 2012, 04:59:23 PM
Astept varianta 4 in 1 poate aia ma multumeste.
si daca el exista in practica astazi...asa cu patru in unu.

Iertarea este o virtute crestina.    Alexandre Dumas.

POSTASUL

A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

POSTASUL

A fi domn e o-ntamplare , a fi om e lucru mare.

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Mechno

Ar trebuii sa punem mana de la mana si sa facem o cheta sa ii cumparam dl ON-line un PINTEN APICOL si o perie  ^:)^
Ca o sa vina primavara si o sa-l vedem iar pe dl ON-line prin stupina cu LINGURI DE LA POMENI si frunze de salcam   :redcard:

gore

Hai sa nu fim rai, asa este, ar trebui sa-si completeze inventarul apicol. Totusi, pe langa unele greseli si sustineri controversate, se daruieste total acestor fiinte, se vede ca-i sunt dragi. Am urmarit toate filmele, personal consider ca incepatorii au ce invata atat de la el cat si de la alti apicultori, apoi selecteaza.
A gresi este omeneste...totusi, a da vina pe altul este si mai omeneste."Nu-i suficient sa faci tot ce-i mai bun. Intai trebuie sa stii ce sa faci, APOI sa faci ce-i mai bun." -- W. Edwards Deming

marius_vfp

bine zis selecteaza, numai ca incepatorii , trebuie sa stie mai intai cei bine si cei rau , in apicultura e mai greu ,
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

D006

Daca noi nu-i faceam reclama pe forumul apiardeal nu stia mai nimeni de acest om ! macar sa se roage de sanatatea noastra ca l-am facut boier !

D006

Mi-a placut "scaunelul 4 in 1" dar este veche ideia--cred ca nu s'o  apuca sa o breveteze..
..  dar, sincer nu stiu de ce ii spune ca este scaunel, ca numai scaun nu este folosit..:)

...
..:))..cu hranitorul ala de 1/2 din rama in care intra peste 1, 5 litri sirop intra si nea' Ursu in rindul "apicultorilor hotariti"..

... reinventeaza notiunea de "BIO" nea' Ursu ..  Trage cu varachet la albine la greu..o baga ditamai hranitorul pentru "stimulare"..:))..baiat hoatarit..:)...

auzi stimulare .. . =))...

jenica67

Sa ma scuze stuparii, dar eu stiam, ca scaunel este ceva pe ce te asezi, sau ceva ce elimini... cu diminutivul ..el, adica ceva mai mic, adica scaun mai mic. Acum intreb, pentru care din cele doua, este folosit ? E adevarat ca scaunul apicol, avea si rol de lada de scule, dar principalul rol era, sa te asezi cat lucrii la stup.
Ar fi simplu, daca nu ar fi asa de complicat, sau ne pare numai noua ?

D006

Stati nu va grabiti ! domnul no-line urmeaza sa vina cu cea mai mare inventie a planetei : ROATA ! iar daca se screme mai mult va inventa si APA CALDA !