Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Am observat si eu ca a pus acele clipuri (in numar de 2) dupa care le-a sters!
De ce oare? :uimit: :uimit: :uimit:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

orbanstefan64

atita o mosmondit albinele cu matca  pina  ............... na  :yahoo_cry: :yahoo_cry: :yahoo_cry:

pharaonu75

Modalitate de folosire a hranitorului

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

Apicultura incepatori - Comportamentul familiei de albine cu o matca tanara si nefecundata

[youtube=640,480]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=t0ZZEwGJZ4M[/youtube]

pharaonu75

Video Apicultura - Curiozitati apicole: Hartuirea de catre albine a unei tinere matci abia fecundata

[youtube=640,480]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=HZw4jfXhXTc[/youtube]

pharaonu75

Curiozitati apicole: Presiunea albinelor pentru a determina o matca tanara sa se imperecheze

[youtube=640,480]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=IdGCyVxuzS4[/youtube]

pharaonu75

Apicultura incepatori - Despre pregatirea iernatului 3 in 1 si despachetarea din primavara

cristian87

Mi-a placut mult primul filmulet
Genial
I-a explicat omului cate avantaje mirobolante  in trimiterea matcilor in excursie de perfectionare si in mutarea ramelor cu puiet(intre noi fie vorba mai multe decat intra in lada.)ii ofera stupul minune de l-a bagat pe om in ceata total
Dupa aia deschide ladoiul si albinele se varsa pe afara.
Bineinteles ca daca nu-i de vina matca prea putin valoroasa e de vina fabricantul nepriceput care nu-i in stare sa puna in practica un proiect teribil.
Dar retineti ca nimic nu e posibil decat daca cumpara DVD-urile cu manualul de apicultura.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

jimm

Eu ca pufan am dat un 10 d-ului profesor, pentru inversunarea de asi sustine ideea, pentru carisma..si unele informatii pe care eu le consider interesante la nivelul meu de cunoastere.. este un om de actiune care intreprinde ceva.
Nu cred ca stupul "inventat" e o mare revolutie dar omul are de oferit ceva ca noi toti dealtfel. Diferenta este ca el ofera si o face placut.

cristian87

Si eu il urmaresc cu placere
Invat multe din greselile lui
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

pharaonu75

fabricantul nu mai este din Constanta? Acum este din Suceava?

D006

In martie la targul de la Bucuresti opresc la standul domnilor de la Constanta care fabricau stupul Ursu si le semnalez unele probleme in conceptia acestui stup iar fabricantii in marea lor infatuare imi spune sa "circul" din fata standului lor. Uite ca a venit ziua in care online Ursul spune ca tote problemele de conceptie apartin fabricantului de la Constanta ..... si sa cumparam acum de la Radauti , concluzia o trageti singuri.

Cand vad aceste filme sunt momente in care raman uimit de incultura domnului online Ursu in domeniul apicol , pur si simplu stimabilul nu cunoaste apicultura si acopera lacunele de cunostinte apicole cu fel si fel de inventii nastrusnice. Pacat ca stimabilul care altfel este o persoana simpatica si nu are minima capacitatea psihica sa inteleaga ca trebuie sa citeasca o minima literatura apicola pentru a capata titlul de prof online.

marius_vfp

Citat din: dragos2006 din August 15, 2011, 11:33:44 PM
   In martie la targul de la Bucuresti opresc la standul domnilor de la Constanta care fabricau stupul Ursu si le semnalez unele probleme in conceptia acestui stup iar fabricantii in marea lor infatuare imi spune sa "circul" din fata standului lor.

la urmatorul targ apicol la care ii vezi pe domnii din constantza sa le zici si tu la fel sa circule  ca au luat teapa .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Bistriteanul

Buna ziua, colegi apicultori.
Referitor la stupul prof.Ursu, pe linga faptul ca mi se pare foarte complicat executat cu multe piese (probabil pret pe masura), as avea o intrebare catre voi cei mai experimentati: Exista cumva riscul sa apara furtisag intre familile mai puternice si familia de dincolo de hranitor? Nu exista riscul ca, avind toate cele 3 familii, acelasi hranitor, albinele sa treaca dincolo de hranitor in familia mai slaba (pe mai putine rame) si sa continue "culesul"?
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum