Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Miere-BIO de salcam, extrasa din stupul minune!

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Inspectie la 3 zile dupa simularea iernatului

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Cum se ajunge sef din 2 pasi

D006

Un lucru nu inteleg : Un om normal cand se apuca de stuparie ce-si doreste ? Sa plimbe regine sau sa faca productie ?

marius_vfp

dragose dragose  ,poate domn porofesor vrea sa le scoata la parada modei le imbraca frumos si gata
se scot bani frumosi si din matci  stii asta, tu parca spuneai de diversificarea productiei  %%-

pa langa multe bube ,la domn profesor am vazut ca (fata de altii de pe youtube) se porta foarte usor cu rama , fara prea multi pumni. asta e de apreciat in rest toate cele bune , daca vad ceva interesant la el bine de bine daca nu , nu ma uit la film.

spor la treaba
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Kov iulian

Eu de o buna bucata de vreme ma intreb ce are Domn profesor asa de valoros in acel grajd , ca tot opreste cameramanul cind incearca sa filmeze pe acolo ( oare o avea bani cistigati de pe lazi acolo , munti de bani pusi pe paleti    =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)) =)))

D006

Noroc cu ultimile evenimente din invatamantul romanesc pentru ca asa am scapat de domnul on-line care acum dupa ce a "salvat" stupina de la manastire acum salveaza invatamantul romanesc umbland pe la inspectorate , ministere , televiziuni , etc.
Poate si-a gasit menirea si scapam de "lectiile" lui de apicultura.

cristian87

Eu cred ca subiectul asta e deja cazut in desuetudine
Daca  era sa ne lamurim despre  profesor si stupul lui minune cred ca ne-am lamurit demult.
Cei care nu au facut-o nu se vor lamuri nici de acum inainte.
Haideti sa nu ne mai facem pacate si sa vorbim despre altceva.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

Bătrânul

Sa-mi dea mie Dumnezeu sanatate pina cind se vor fii mai multi stupi al Profesorului BREVETATI decit stupii ai Batranului nebrevetati.... =)) =)) =)) =)) =)) =D>

D006

Rolul unui forum este acela de a propaga barfe , smenuri , susanele.. Daca subiectele nu mai sunt desbatute acel forum moare. Si acum sa fim sinceti , proful on-line ne-a dat un subiect de discutie din care unii au avut ceva de invatat , in bine sau in rau...
   Acum sa recunoastem si rolul adminului care sistematic ne-a intaratat cu diverse filme made on-line si bine a facut . Cred ca  moderatorii ar trebui sa-si ia functiile mai in serios si sa activeze mai mult pe forum , sa vedem actiune .

pharaonu75

Daca nu prea le aveti cu apicultura (sau cu matematica??), uite cine vrea sa va ajute!

marian sima

Daca dinsul vinde matca cu 4 ooo ron,va fac si eu o oferta va dau trintori cu 500 roni si la 4 trintori cumparati a-l 5-lea e gratis. : :rotfl: cit despre modelul de stup e bine ca la patentat,ai nostri au inventat multe dar le-au patentat alti,cel putin aceasta cutie nu mai poate sa o patenteze nimeni.

pharaonu75

Stationar vs. pastoral

[youtube=640,480]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=GOky7dBzT9A[/youtube]

pharaonu75

Mici secrete si sfaturi date de prof. Ursu pentru imperecherea reginelor

[youtube=640,480]http://www.youtube.com/watch?feature=player_profilepage&v=7U3PYwot_tE[/youtube]

D006

Pacat ca proful a sters unrmatoarele doua clipuri unde e facut o gafa de incepator dar acolo se vedeau niste lucruri extrem de interesante . O regina dusa intr-o alta cutie unde mai exista albina din familila initiala nu numai ca este atacata de respectivele albine dar la intoarcerea in propria familie este atacata chiar de propriile fiice . Asta inseamna ca in cele cateva minute cat a astat in cutia straina a si fost imprecnata cu acel miros intr-o masura asa de mare incat sa nu mai fie recunoscuta nici de propriile fiice.