Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cipik

Citat din: feerary din Februarie 27, 2014, 08:50:16 PM
Dl Ion, vreau sa vad si eu cat puet este in "nucleele" care sunt pe o rama.... daca se poate  :D

4 rame full de puiet.  =)) =)) =)) =))
Zambeste, maine poate fii mai rau.
http://prepelitebucuresti.sunphoto.ro/

costi82

lasati omul in pace, Ionel viseaza acum la roii pe care o sa-i faca la vara!  ))/
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

Ioan Olaru

Imi pare rau deocamdat nu misc o rama din cuib , doar de curiozitate cat puiet are , dar stiu un singur lucru albina de pe o rama este activa ca si cea de pe 3 , las aceasta surpriza pe mai tarziu.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

D006

Cezi ca online ursu recunoaste ca doar cu o rama nu se face stuparie !

yulian

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 28, 2014, 02:06:17 AM
Imi pare rau deocamdat nu misc o rama din cuib , doar de curiozitate cat puiet are , dar stiu un singur lucru albina de pe o rama este activa ca si cea de pe 3 , las aceasta surpriza pe mai tarziu.

Tot comprimate albinele??  :rotfl: :rotfl:

Bătrânul

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 28, 2014, 10:51:01 AM
Azi o sa fac filmul sa vedeti ce inseamna strangerea albinelor doar pe ramele care le poate acoperi , nu spun ca se poate face stuparit pe o rama de albine dar incerc , oricum am vazut cazuri unde a ramas doar matca cu 10 albine , aici ce sa mai faci .
Te lepezi de satana ?  :sad: :sad:

Bătrânul

Citat din: Bătrânul din Februarie 28, 2014, 11:11:50 AM
Azi o sa fac filmul sa vedeti ce inseamna strangerea albinelor doar pe ramele care le poate acoperi , nu spun ca se poate face stuparit pe o rama de albine dar incerc , oricum am vazut cazuri unde a ramas doar matca cu 10 albine , aici ce sa mai faci .
Te lepezi de satana ?  :sad: :sad:
Pentru prima data in acest an desfac si eu azi citeva cuiburi pentru orientare .... Lada de bere si poti privi  =D>

Bistriteanul

Ramine sa va laudati ca ati evoluat de la 3 in 1 anul trecut, la 5 in 1 in toamna  si acum marea realizare de primavara:10 in 1! (10 albine la o familie tip Ursu).
Cu miile de euro profit promis cum ramine?
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum

feerary

Citat din: cipik din Februarie 27, 2014, 08:56:48 PM
Citat din: feerary din Februarie 27, 2014, 08:50:16 PM
Dl Ion, vreau sa vad si eu cat puet este in "nucleele" care sunt pe o rama.... daca se poate  :D

4 rame full de puiet.  =)) =)) =)) =))
Si 2 ii bine  =))

feerary

Stim asta, si gasim si in cartile de specialitate  :P Nu stim cum vei reusi sa scoti profitul dintr-o astfel de familie (pe o rama) 

Eugen B

Eu doar citesc, nu vreau sa scriu nimic de stupu de 1 rama, dar cine stie cu ce se manca apicultura e clar ce aparere are.

costi82

Nu vreau sa exagerez, azi am desfacut doua familii iar una dintre ele avea 4 rame cu 80% batute cu puiet capacit, eu ma intreb tu cu familia  pe o rama cand o sa ajungi la numarul de indivizii ai acestei familii? in stilul acesta de lucru, cred ca nu prea curand!
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

romikele

Citat din: Ioan Olaru din Martie 01, 2014, 05:20:29 PM
... familia de pe o rama daca ai cunostinte apicole poate sa se intareasca asa fel incat sa ajunga la 6-7 rame puiet ...
Aia numai familie nu e... nici măcar roi - și se întărește sigur... cu ceva ipsos  :razz:

mmacreanu

Citat din: Ioan Olaru din Martie 01, 2014, 05:20:29 PM
Estimez cel tarziu pe 15 mai fiecare familie va arata foarte bine . Iar familia de pe o rama daca ai cunostinte apicole poate sa se intareasca asa fel incat sa ajunga la 6-7 rame puiet , dar cum am spus toate la timpul lor .
Daca am inteles bine este vorba de ce aparare are acea familie pe o rama , are o aparare foarte buna activitatea acestei famili este normala iar paza este asigurata fara nici o problema .

sunt interesat de rasa de albine pe care o cresti. daca de la o rama se ajunge la 6 rame ... merita sa vinzi matci, oricine si-ar dori!
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

petru.atudorei

Roi de anul trecut.