Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pad3

da ioane, vor sa ti-o traga. tu fii baiat destept si fa exact ce ti se spune sa nu faci... ups de fapt tu chiar asa faci  =)) =)) =)) =)) ce baiat destept!!!

oare functioneaza psihologia inversa?  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
somnul ratiunii naste monstri

yulian

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 12, 2014, 11:32:59 AM
Totusi consider ca din cei care comentati faceti stimulari din 2 in 2 zile , deci lasati vrajeala cu , ca nu umblati in stup si nu la 10 grade ci pe la 5-6 grade si totusi considerati ca nu faceti rau sau e doar o smecherie .
Asta da...oamenii "e" rai Ioane. Toti iti vor raul. Da' tu nu te lasa. Mergi mai departe pe calea batatorita de urs(u). Stii, noi suntem nevoiti sa facem stimulari zilnic ca nu am ramas decat cu un sfert de rama de albina si suntem la intrecere cu tine..care ajunge primul cu lada plina  :rotfl:

filip

Totusi consider ca din cei care comentati faceti stimulari din 2 in 2 zile , deci lasati vrajeala cu , ca nu umblati in stup si nu la 10 grade ci pe la 5-6 grade si totusi considerati ca nu faceti rau sau e doar o smecherie .
Ioane,iti spun cu mana pe inima.
Din Noiembrie de cand am impachetat stupii definitiv(eu impachetez stupii in doua etape,oct,noe).In ian doar am ridicat cateva podisoare pentru un control vizual.In rest ,odihnaaaaaaaaaaaaaaa!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Bătrânul

Ioane nu-i asculta . Mai ales pe Filip (ca e prieten cu mine) Tu asculta numai pe ursu. Te astept  in aprilie la cumparat albine .  :rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl: ^:)^

petru.atudorei

Recunosc ca fac stimulari zi de zi.. o lingura de polen cu miere si o cana de lapte cald cu miere. Ma stimuleaza zilnic.

Legat de albine.. 200 de grame turta proteica, pusa acum 2 saptamani.. urmatoarea o vor primi dupa 15 martie.

Dar la stimularea papilelor gustative proprii.. nu voi renunta. :hippo: :hippo: :hippo: :nudie: :nudie: :nudie:

Ioan Olaru

Albinele au iesit si azi la apa , deci e bine sau e rau pana la urma , de cumparat albine nu cumpar voi face eu dintr-o rama 3 roi .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Mihai Sergiu

Daca ii faceti tot de o rama eu pe cuvant ca va cred!
Nu am nici un stup , nevasta mea ii detine pe toti!

costi82

Ioane vreau sa te intreb ceva! de cate ori vorbesti pe saptamana cu on-line? sa nu-mi spui ca nu vorbesti cu el, fi odata in viata sincer.
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

Bătrânul

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 12, 2014, 03:58:23 PM
Albinele au iesit si azi la apa , deci e bine sau e rau pana la urma , de cumparat albine nu cumpar voi face eu dintr-o rama 3 roi .
=)) =)) :yes: :yes: :yes: ^:)^ ^:)^

Ioan Olaru

Buna intrebare de cate ori vorbesc cu domnul profesor , decand activez online si cu acest stup cu domnul profesor am vorbit o singura data .

costi82

Cum asa,  se lauda profesorul in unul dintre filmele lui ca l-ai invitat sa va intalniti daca bine imi aduc aminte la stupina ta, binenteles ca ati vorbit telefonic.
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

Ioan Olaru

Are vreo relevanta acest lucru , pana la urma eu consider ca albinele trebuie sa fie pe prima pagina noi suntem alternativi .

G. Iulian

Eu zic că până la salcâm Ion se lămureşte  :)

yulian

Citat din: Gheorghevici Iulian din Februarie 13, 2014, 09:16:36 AM
Eu zic că până la salcâm Ion se lămureşte  :)
:nono: Pana la salcam Ioan va avea 3 roi din rama aia! Asta-i ca in bancul ala...merge unu' la doctor ca il dureau toate cele. Doctorul: varsta, Pacientul: apoi fac 40 ani luna viitoare. Doctorul: imi place optimismul tau  :rotfl:

NiKoN

Ioan demonteaza in mod sistematic utilitatea "inventiei" Ursu. In viitorul apropiat va fi prezentat, de catre guru Ursu, ca strain de idealurile stupului bio si va fi excomunicat. In acele momente de cumpana, comunitatea bio-stup se va scinda in roiuri pana la epuizarea coloniei. (previziune Urania)
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!