Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

D006

cristipep

pad3

hai ca nu mai inteleg nimik. nu avea stupii sub un saivan? cum au ajuns in zapada desi pe suporturi nu exista nici o dara de zapada? avea un motiv sa-i mute acum in miez de iarna? ori or fi stupii aia care ii pieduse prin vaslui i s-au intors din pastoral  =)) =))
somnul ratiunii naste monstri

bucovineanu

Ce nu intelegeti? In lazile bio nucleele se dezvolta asa de rapid incat se pot face roi din ele in ianuarie. Ba mai mult in februarie roii devin familii in toata regula, iar in martie se extrage mierea. Asteptam cu nerabdare luna viitoare filmul de la extractie.  :smile:

cristipep

Macar da 100Kg la cules stupul asta????

bucovineanu

Daca cineva aduce filmul facut in toamna cu TVR ne vom da seama de manipularea pe care o face individul. Probabil a mutat stupii in alta locatie si a intercalat stupii goi intre cei cu albine.

Ioan Olaru

Vad ca sunteti nelamuriti cu stupi domnului profesor , albinele au fost comprimate si au fost mutate intr-o locatie cu soarele in fata , pozitia unde erau aveau soarele in spate , am spus ca folosesc metoda de lucru care o consider cea mai buna , stiam de antecamera de deasupra dar nu voi mai folosi folia , iar in acest fel expandarea va fi dificila , ma refer la 5 in 1 , de acea nu voi ierna decat 3in1 , albinele au iesit frumos afara se pare ca toti au puiet asta dupa zborul dupa apa , in observatie la niste stupi orizontali zbor slab , albina anemica.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

yulian

Citat din: cristipep din Februarie 16, 2014, 06:43:40 PM
Cu mine vb?  =))
Ce ai bre? Te bagi in seama ca si chilotii in  c.. Ce treaba ai tu ca dam neste sfaturi la un subiect pe forum? Vad ca esti tot gigi contreanu. N-ai cu cine te certa, sau ce?

bucovineanu

Ioane ziceai ca ai vorbit o singura data cu Ursu. Dar vad ca esti foarte bine informat in ce priveste mutarea stupilor. Nu dadea deloc bine gramada de stupi goi care aparea in filme. Puteau sa se prinda "pinguinii" de "eficienta" lazii.

Ioan Olaru

Dispun de imformatie exact ca si dumneavoastra doar ca eu sunt atent la ce vad nu trec doar cu vederea aici vedeti exact de unde am imformatia dar probabil nu ati urmarit filmul pana la capat , daca doriti puteti sal vizionati .
://www.youtube.com/watch?v=DOXZoYFaUDw
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

State

Ioane , spune-i lu' tapto ca are concurenta serioasa.

A fost prezentat la targul de la Campina, stupul care produce 200kg miere=)) =)) =))

In fituica de prezentare , cica erau fotografii cu stupii lui Dan Margarit. Asa ca, acest stup este copie fidela, sau cum sa intelegem ?  =))

Se pare ca acum sunt doi ursi.  ))/

cristipep

A aparut stupul 5 in 1 cumva? Ce dracu pe ce lume traiesc  =)) am sa cumpar licenta de winrar sau winzip sa comprim albinele ca alfel nu reusesc.Ma ingrozeste ........suferinta acestor oameni.
Citat din: Ioan Olaru din Februarie 16, 2014, 08:08:39 PM
Vad ca sunteti nelamuriti cu stupi domnului profesor , albinele au fost comprimate si au fost mutate intr-o locatie cu soarele in fata , pozitia unde erau aveau soarele in spate , am spus ca folosesc metoda de lucru care o consider cea mai buna , stiam de antecamera de deasupra dar nu voi mai folosi folia , iar in acest fel expandarea va fi dificila , ma refer la 5 in 1 , de acea nu voi ierna decat 3in1 , albinele au iesit frumos afara se pare ca toti au puiet asta dupa zborul dupa apa , in observatie la niste stupi orizontali zbor slab , albina anemica.

bucovineanu

Postarile de pe contul lui Ioan nu sunt facute de aceeasi persoana. Daca le analizam cu atentie unele sunt scrise cu greseli de ortografie si exprimare si altele sunt fara greseli si sunt la alt nivel.  :smile:

State

Ioaaaaaneeeee , ce zici ma de concurenta ?

Vorbeste cu tac-tu dom' profesor sa ridice stacheta. Au ajuns in Romania stupii "stil Dan Margarit" cu productii uriase de miere. Nu inventati voi nimic acum ? Sau faceti o alianta ? Ca vorba aia...ce mi-e unul , ce mi-e altul. Pe asta nou nu-l cunosc, dar la ce reclama isi face...nu e prea departe de voi.  :nebun: