Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Alutus

Citat din: Bătrânul din Februarie 02, 2014, 02:58:38 PM
Asa ca iar mincam sarmale o saptamina ....   
Lasati sarmalele la rece. Zilele astea trec pe acolo. Poate ma lipesc si eu la o portie.
Sa nu uiti Darie!

Bătrânul

Citat din: Alutus din Februarie 03, 2014, 11:04:12 AM
Lasati sarmalele la rece. Zilele astea trec pe acolo. Poate ma lipesc si eu la o portie.
bine dar  SA NU UITI DARIE !  =D>

Alutus

Citat din: Bătrânul din Februarie 03, 2014, 11:51:17 AM
Citat din: Alutus din Februarie 03, 2014, 11:04:12 AM
bine dar  SA NU UITI DARIE !  =D>
Or fi si niste afumaturi pierdute printre ele? Ceva urme de gusa?
Sa nu uiti Darie!

Bătrânul

Am zis bine dar daca vrei sa maninci :" SA NU UITI DARIE"  sa-ti aduci de ale gurii !!! =)) =)) =)) =))

PARINTELE

Citat din: yulian din Februarie 03, 2014, 07:41:37 AM
Tratament natural impotriva varoozei. Motto-ul "fara albina, fara varroua" :rusine:

oare si proful afacut asemenea tratament

fiug1970

Citat din: SPYKAL din Februarie 02, 2014, 09:54:46 PM
I-a priviti si "apicultorii" care au cumparat ladoaicele lui ursu in primavara anului trecut!! =)) =)) =)) =)) Sunt cei filmati de respectivul intr-o benzinarie. Din cate se vede in filmare au upgadat bio-porcaria ai au facut-o.....decapotabila.... =)) =)) =)) =)) Minunati-va de prostia unora!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=nQGvuAV0emw#t=0
CUM II RABDA PAMANTUL???IN LOC SA/L IA SI SA/L DUCA INTR/O CAMERA CU CATEVA GRADE PLUS FATA DE GERUL DE AFARA SA/SI ORGANIZEZE GHEMUL,CAT MAI REPEDE CU PUTINTA, EI SE OMOARA SA/L FILMEZE CUM AGONIZEAZA!!!!! ))/ ))/ ))/ :mad:

SPYKAL

Citat din: fiug1970 din Februarie 03, 2014, 08:48:44 PM
I-a priviti si "apicultorii" care au cumparat ladoaicele lui ursu in primavara anului trecut!! =)) =)) =)) =)) Sunt cei filmati de respectivul intr-o benzinarie. Din cate se vede in filmare au upgadat bio-porcaria ai au facut-o.....decapotabila.... =)) =)) =)) =)) Minunati-va de prostia unora!  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
CUM II RABDA PAMANTUL???IN LOC SA/L IA SI SA/L DUCA INTR/O CAMERA CU CATEVA GRADE PLUS FATA DE GERUL DE AFARA SA/SI ORGANIZEZE GHEMUL,CAT MAI REPEDE CU PUTINTA, EI SE OMOARA SA/L FILMEZE CUM AGONIZEAZA!!!!! ))/ ))/ ))/ :mad:
Stiam ca apicultura se face cu dalta SI PERIA nu cu....mistria. Am fost socat de masurile pe care le-au luat. Au indepartat zapada putin de pe rame si au pus paturica pe cuib. Asta este ....CRIMA.... stimati colegi!!!!  PROBABIL CA ASTA AU INVATAT DIN "FABULOASELE" DVD-uri vandute de..... sarlatan.....este putin spus. Cum poti Doamne ierta asemenea ....NEMERNICI?!!!!!!!!!!  ))/ ))/ ))/ ))/ ))/

PARINTELE

Citat din: SPYKAL din Februarie 03, 2014, 09:45:39 PM
Citat din: fiug1970 din Februarie 03, 2014, 08:48:44 PM
Stiam ca apicultura se face cu dalta SI PERIA nu cu....mistria. Am fost socat de masurile pe care le-au luat. Au indepartat zapada putin de pe rame si au pus paturica pe cuib. Asta este ....CRIMA.... stimati colegi!!!!  PROBABIL CA ASTA AU INVATAT DIN "FABULOASELE" DVD-uri vandute de..... sarlatan.....este putin spus. Cum poti Doamne ierta asemenea ....NEMERNICI?!!!!!!!!!!  ))/ ))/ ))/ ))/ ))/

EHEIIII,mai Cezare,au avut un profesor bun,de la care sa invete.
Profesorul Ursu, folosea o furculita.
))/ ))/ ))/ ))/ ))/

SPYKAL

Vezi unde ajunge...."EVOLUTIA".....prietene?!!! :qp: :qp: :qp: Maine, poimaine, umbla astia cu......lopata in stupi. Nu ca sa-i ingrijeasca ci pentru ca sa scoata........mia de euro de pe fiecare rama!!! ))/ ))/  ))/ ))/ ))/ ))/ =)) =)) =)) =)) =)) Huooooooo.....criminalilor!!!!!!  Nu m-am putut abtine!!!!!! Scuze daca am depasit bunul simt , dar privind filmarea asta a fost reactia. Scuze incaodata pt toate persoanele de bine. Stima si respect!!!

fiug1970

Criminali...putin spus.Daca au scos deja 1000€,ce mai conteaza vietile la doi pumni de insecte semicongelate.L a ce drak le mai da zapada de pe ele???Sa le lase asa si la primavara sa iasa din zapada precum mamutii din Antarctica!!!FOSILE!!

PARINTELE

Cei ce au filmat nu mai sunt de mult elevi
Acestia sunt acum asistenti,ai dl prof Ursu
Iar in calitate de asistenti,au creat un material pt a prezenta IARNA,LOGISTICA NECESARA INTERVENTIEI IN STUPINA SI BINE INTELES ,,BIO STUPUL,,

IAR NOI NU AM INTELES, ))/ ))/ ))/ ))/

mmacreanu

Citat din: PARINTELE din Februarie 03, 2014, 10:33:42 PM
Cei ce au filmat nu mai sunt de mult elevi
Acestia sunt acum asistenti,ai dl prof Ursu
Iar in calitate de asistenti,au creat un material pt a prezenta IARNA,LOGISTICA NECESARA INTERVENTIEI IN STUPINA SI BINE INTELES ,,BIO STUPUL,,

IAR NOI NU AM INTELES, ))/ ))/ ))/ ))/

Ce am inteles eu pana acum, ăia tineri au un tata care tinea stupi, ei vor sa faca la fel dar au mers pe stupul lui ăla online si BIO ... interventia lor la stupul lasat fara capac arata ca: ori nu prea au stat pe langa tacsu sa invete cum sa creasca albinele ... ori vad numai mii de euro cand se uita la o cutie 3 in 1 pe care o foloseste 2 in 1 :D
Când ești mort, nu știi ca ești mort. E greu doar pentru ceilalți. La fel și când ești prost.

vranceanul

De ce sa invete de la "babac" cand au un profesor ? si inca ce prof., de mate.  Astia leaga stupii cu sarma (mai nou in tehnologie) nu cu lantul, acum poate s-a inteles de ce se pun lanturi la stupi, ca sa nu-i ia vatul de 'plini' ce sant.  :P
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

State

Imi imaginez un dialog intre urs si incepatori:

- Domnule urs, cum se ierneaza intr-un frigider din asta ?

- Dragii mei , albina prea putin conteaza, intelegeti-ma va rog! Puteti sa o lasati si fara fes in cap, nu conteaza! Nu albina face miere, ci lada dragilor, lada ! Tocmai de aceea zic ca este importanta lada. Ce se afla in ea, e bonus. Voi trebuie sa stiti sa lucrati cu lada, nu cu albina.

Acum vedem rezultatele.  =))

yulian

Apoi iarna, nu conteaza albina...ca oricum nu produce nimic...lada sa nu o ia vantul cat timp ursul hiberneaza  =))