Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

mape 48-petru manea

Daca s-ar obtine 1000 euro cu acea lada Ursu ar tine secret si nu sa faca DD-uri si lazi sa le vanda ---ce naiba suntem toti prosti ?

Aurel

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 05:46:11 PM
Nu mai am cum sa va contrazic , voi fi ochi si urechi sper sa mai invat ceva , e ciudat totusi ca stupul se vinde si in strainatate , a ajuns si pe la arabi , in rest fie ce-o fi .
Ioane, mai convins.Team suspectat mereu ca faci parte din echipa marelui "inventator."Ma bucur sincer ca incepi sa-ti revii.Dupa cate vad insa, mai ai dubii.Ca sa-ti revii complet iti fac o propunere.La primavara calcati orgoliul si lipestete de un apicultor adevarat care lucreaza cu niste lazi mult mai ieftine si simple.Succes!
   Ar fi bine ca alea sa le returnezi inventatorului, daca s-ar putea tot intr-o emisiune televizata.

Aurel

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 29, 2014, 04:45:43 PM
Ioane mentorul tau este escroc deoarece foloseste termenul BIO fara sa aiba acreditare . Iar in al doilea rand este escroc deorece promite niste productii pe care el nu le-a obtinut .
Dar aia care i-au facut publicitate cum sant? Sant si aia vinovati -ca sa nu spun altfel-?Cati dintre cei pacaliti se vor duce peste ei?

Kov iulian

Citat din: Kov iulian din Ianuarie 29, 2014, 04:08:10 PM

http://www.dailymotion.com/video/xwc4ud_2-otv-proful-online-27-12-2012_lifestyle#.UXGDJdd6hRQ
La minutul 1:30 ( sau la ora 22 si 10 pe ceasul din imagine) Moderatorul emisiunii face un rezumat a calitatilor lazi Domnului URSU iar Domnul Ursu aproba lucrurile spuse de Moderator ca fiind reale .
Domnul Moderator spune cam asa :
Cu ajutorul lazi Domnului ursu in sistem clasic putem obtine pe an 300 de euro iar daca trecem pe bio vom obtine 1000 de euro, apoi isi continua idea spunand ca se obtin venituri chiar mai mari decat se obtin din droguri sau arme.

In acea emisiune Domnul Ursu a avut onoarea sa fie alaturi de un alt mare afacerist ( pentru el nu pentru alti ) .
Am vorbit despre OTV dar nu am vorbit de  Dan Diaconescu si ideile lui de afaceri haideti sa vorbim putin si de marea teapa .

Dan Diaconescu ofera 10.000 de locuri de munca in online

Au facut baietii un site prin 2012 unde se inregistra fiecare si scria cai verzi pe pereti urmand sa primeasca 200 Euro pe luna.

CitatInregistreaza-te acum pe site si poti castiga 150-200 EUR pe luna. Tot ce trebuie sa faci este sa scrii articole pe un subiect de interes general si Google te plateste pentru fiecare click primit pe reclamele din interiorul articolelor scrise de tine

Sa mai auzit ceva despre asta?
Sa fasait la scurt timp toata treaba, situl a disparut din online : http://ddjobs.ro/

Doar pe facebook au mai ramas amintiri: https://www.facebook.com/ddjobs.ro

Atat a mai rams din acel site : http://web.archive.org/web/20121210162019/http://www.ddjobs.ro/

Recomand Domnului Ion sa se inscrie si acolo nu conteaza ca nu mai e online poate castiga cateva mii de euro si de acolo.   :D :D

yulian

Nu mai am cum sa va contrazic , voi fi ochi si urechi sper sa mai invat ceva , e ciudat totusi ca stupul se vinde si in strainatate , a ajuns si pe la arabi , in rest fie ce-o fi .
Asta e tare...miere de?? Las-o-n Arabia Saudita de treaba. De fapt ce intrebari pun si eu, ca de fapt lada bio face miere...e tare profu' daca i-a convins si pe aia de lucrul asta  :finger:

Eugen B

Cine vrea sa faca bani din "miere" sa invetenze un stup

RazvanTi

MODERATORI SCUZATI EXPRESIA!!!!

daca a apucat sa vanda la arabi cu aceleasi promisiuni... a belit aia ce incepe cu P si se termina cu ULA
aia o sa il caute si-o sal matraseasca la sigur!
vai steaua lui...
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

pad3

ce sa faca arabii cu albine? sa le tina la plaja? ori sa caute polen prin nisip
somnul ratiunii naste monstri

fiug1970

Citat din: pad3 din Ianuarie 29, 2014, 08:03:33 PM
ce sa faca arabii cu albine? sa le tina la plaja? ori sa caute polen prin nisip
sant bune...la transport titei!!daca puteau aduce un kg.de polen pe zi,nu pot aduce 500ml de titei??

SPYKAL

In zonele cu temperaturi ridicate albinele nu fac depozite de miere ci produc numai atat cat au nevoie. Daca gresesc rog sa fiu corectat. Stima si respect!!!

D006

nu prea e asa deoarece productiile cele mai mari de pe planeta se obtin in zone cu temperaturi ridicate.

SPYKAL

Ok. In acest caz urmeaza sa aprofundez mai mult informatiile. Stima si respect!!!

petru.atudorei

Pai de ce sa produca cat au nevoie?
In stup e o lupta continua intre matca si culegatoare... "se bat" pe celule goale.. matca sa ponteze. si albinele sa puna miere.
Indiferent de zona...albinele culeg cat de mult pot.. si atunci cand faguri sunt plini cu miere si matca nu mai are unde ponta/iar culegatoarele unde sa depuna nectarul...se declanseaza roirea.

stefan1

Citat din: mape 48-petru manea din Ianuarie 29, 2014, 06:05:47 PM
Daca s-ar obtine 1000 euro cu acea lada Ursu ar tine secret si nu sa faca DD-uri si lazi sa le vanda ---ce naiba suntem toti prosti ?

Eu totusi ma mir cum pot atati oameni sa 'puna botu' la minciunile profesorului. Toti se vor convinge ca s-au inselat, dar uite ca dureaza pana atunci.
  Noi avem o vorba: "Da, Doamne, mintea romanului cea din urma!" Shakespeare o spune insa mult mai dur:
  "Cand vei deschide ochii tai de prost
   Sa vezi ce mare dobitoc ai fost?"
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Ioan Olaru

Toata lumea are dreptate in felul sau , acum sa lasam timpul sa treaca sa vedem daca iau teapa sau nu , totusi sunt optimist dar nu cred ca voi renunta la stup , poate doar la lucrul cu el.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com