Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Ioan Olaru

ATENTIE ACEASTA SECTIUNE ESTE UN PAMFLET SI LUATI-O CA ATARE :bravo: :bravo: :bravo:
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

filip

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 11:02:27 AM
ATENTIE ACEASTA SECTIUNE ESTE UN PAMFLET SI LUATI-O CA ATARE :bravo: :bravo: :bravo:
Corect!
Tehnologia Ursu e o gluma,daca platiti contravaloarea ei inseamna ca o gustati din plin!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

yulian

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 11:02:27 AM
In sfarsit am aflat adevarul despre stupul profesorului (de matematica) Ursu  =))

Ioan Olaru

Nu prea meritati sa aflati perea multe despre acest stup , dar totusi ma bucur de cea ce credeti despre stup , astfel se vede ce imaturi sunteti , se poate critica si se poate spune multe dar ce sai faci va ramane un mister si asa mai trece un episod , cei care doresc sa vorbeasca serios sunt invitati pe un forum unde nu se tolereaza aceasta imaturitate iar scopul sa fie albinele nu tampenia fiecareia care totusi ar trebui pus in sectiunea diverse , aici nare rost oricum technologia stupului va fi criticata dea lungul timpului findca asa e dat , si nu merita sa poarte acest nume nici macar daca e forum , daca tot aveti putin respect inchideti topicul .

Eduard Rotaru

De ce Ioane sa il inchida?!!...fiecare e liber sa isi spuna opiniile in legatura cu acest subiect. Se pare ca te-ai cam saturat de critici...stai linistit ca nu vei scapa de critici atata timp cat sustii bazaconiile lui Ursu...

D006

Ioane trebuie sa intelegi ca nimeni nu are nimic personal cu tine ! noi pe acest topic am dat pe fata o escrocherie .

bio

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 02:35:12 PM
Nu prea meritati sa aflati perea multe despre acest stup ,.... .

..Ioane, sa stii ca nu meritam ..

Nu prea meritati sa aflati perea multe despre acest stup , dar totusi ma bucur de cea ce credeti despre stup , astfel se vede ce imaturi sunteti , se poate critica si se poate spune multe dar ce sai faci va ramane un mister si asa mai trece un episod , cei care doresc sa vorbeasca serios sunt invitati pe un forum unde nu se tolereaza aceasta imaturitate iar scopul sa fie albinele nu tampenia fiecareia care totusi ar trebui pus in sectiunea diverse , aici nare rost oricum technologia stupului va fi criticata dea lungul timpului findca asa e dat , si nu merita sa poarte acest nume nici macar daca e forum , daca tot aveti putin respect inchideti topicul .

Ioane !!..salveaza-ne .....nu ne lasa ... invata-ne sa ne umplem si noi de bani ca nea ursu  al tau.

Ioan Olaru

Eu tot nu inteleg de ce este excrocherie , domnul profesor spune ce stie ,stupul poate fi folosit cum se doreste sau nu se achizitioneaza , chiar am vazut multi tineri care merg pe vertical , afirmatile care se aduc impotriva stupului este posibil sa fie adevarate . Totusi in tara se fabrica en modele de stupi , singura diferenta este ca nu este pusa pe net .
Bineanteles odata ce le pui pe net trebuie sa ati asumi criticile care deobicei sunt de 99 % .
Sunt de acord cu multe din cea ce spuneti , pe mine personal mau ajutat sa iau anumite decizi dar sunt si multe lucruri care probabil sunt eronate asa ca am decis sa extrag imformatia cea mai buna care o consider eu .
Totusi daca ar fi excrocherie nu cred ca nu sar lua masuri drastice decatre organele abilitate , pana atunci este doar o noua technologie iar cel mai mare castig a avuto rama claditoare si iernarea cumulata a albinelor , consider ca pe viitor orice tip de stup va prelua grila findca se tine foarte bine varoua in control chiar daca nu se poate elimina complet .
Un alt avantaj sunt ramele cladite fara celule de trantori , asta am observat chiar eu , singurele rame unde sau crescut trantori au fost zonele de decupaj .
Urmatorul avantaj a fost posibilitatea stimulari a intregului stup din buzunar permitand accesul albinei foarte usor , dar se folosesc multi inlocuitori si eu folosesc inlocuitori .
Pentru mine aceste avantaje sunt suficiente pentru a continua cu acest model de stup si a prezenta in continuare diverse lucrari , eu prezint din privinta incepatorului si nu ma pot ridica la un nivel larg cum ar fi profesionism , findca am inceput doar cu un numar limitat .
Sper ca in timp sa pot ajunge la un nivel cat mai inalt ca sa ma pot contrazice cu dumneavoastra pana atunci nu pot sa fac alceva decat sa ma contrazic la nesfarsit cu apicultori profesioniti , deci consider ca am avut de castigat din conversatilr de pe acest forum in ultimul timp nu sa mai discutat nimic despre albine si de acea consider ca nu are rost continuarea acestui topic si se poate inchide linitit , va salut si numai bine.

ionel07196555

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 29, 2014, 03:32:38 PM
Eu tot nu inteleg de ce este excrocherie , domnul profesor spune ce stie ,stupul poate fi folosit cum se doreste sau nu se achizitioneaza , chiar am vazut multi tineri care merg pe vertical , afirmatile care se aduc impotriva stupului este posibil sa fie adevarate .
Pentru mine aceste avantaje sunt suficiente pentru a continua cu acest model de stup si a prezenta in continuare diverse lucrari , eu prezint din privinta incepatorului si nu ma pot ridica la un nivel larg cum ar fi profesionism , findca am inceput doar cu un numar limitat .
Sper ca in timp sa pot ajunge la un nivel cat mai inalt ca sa ma pot contrazice cu dumneavoastra pana atunci nu pot sa fac alceva decat sa ma contrazic la nesfarsit cu apicultori profesioniti , deci consider ca am avut de castigat din conversatilr de pe acest forum in ultimul timp nu sa mai discutat nimic despre albine si de acea consider ca nu are rost continuarea acestui topic si se poate inchide linitit , va salut si numai bine.
CE linistit !!!!!
1000 E..... E  ai .........cind aude pinguinu  ?????????
Am mai zis :    FINANTELE ........BA 1 000 nu fac astia da fo 400 tot fac ....ia sa le punem putina frina sa nu o ia in cap
Astia habar nu aveau ca mai exista si apicultori in tara asata .....
da mai ales cu ce se maninca asta
Mierea se cumpara SUPER MARCHET frumos etichietata stralucitor si nu stiu ce nume
FRANTUZESC sau nemtesc  [la sirop ]
Atit stiau ei .

Kov iulian

Eu tot nu inteleg de ce este excrocherie , domnul profesor spune ce stie ,stupul poate fi folosit cum se doreste sau nu se achizitioneaza , chiar am vazut multi tineri care merg pe vertical , afirmatile care se aduc impotriva stupului este posibil sa fie adevarate . Totusi in tara se fabrica en modele de stupi , singura diferenta este ca nu este pusa pe net .

Daca nu avea interes sa vanda lada si nu obtinea venituri nu era nici o excrocherie, era doar un tip ca acesta...
Putea sa minta, putea sa aiureze sa faca si sa zica orice

De ce şi-a dărâmat Arthur casa

Dar atunci cand afirmi asta public si minti..

http://www.dailymotion.com/video/xwc4ud_2-otv-proful-online-27-12-2012_lifestyle#.UXGDJdd6hRQ

CitatLa minutul 1:30 ( sau la ora 22 si 10 pe ceasul din imagine) Moderatorul emisiunii face un rezumat a calitatilor lazi Domnului URSU iar Domnul Ursu aproba lucrurile spuse de Moderator ca fiind reale .
Domnul Moderator spune cam asa :
Cu ajutorul lazi Domnului ursu in sistem clasic putem obtine pe an 300 de euro iar daca trecem pe bio vom obtine 1000 de euro, apoi isi continua idea spunand ca se obtin venituri chiar mai mari decat se obtin din droguri sau arme.

Totusi daca ar fi excrocherie nu cred ca nu sar lua masuri drastice de catre organele abilitate

Ati fost vreodata la OPC ati vazut ce viteza au sa va rezolve problema?
Ati fost vreodata otravit ( stupii ) cu insecticide, ati vazut ce repede se organizeaza o comisie sa constate?
V-au calcat vreodata hotii sa vedeti ce repede... le dau drumul dupa ce i-ati prins si i-ati predat?

In ce tara credeti ca traiti?
Eu am ma spus asta trebuie sa fii foarte naiv sa crezi orice.

dodo79

Bineanteles odata ce le pui pe net trebuie sa ati asumi criticile care deobicei sunt de 99 % .
Sunt de acord cu multe din cea ce spuneti , pe mine personal mau ajutat sa iau anumite decizi dar sunt si multe lucruri care probabil sunt eronate asa ca am decis sa extrag imformatia cea mai buna care o consider eu .
Totusi daca ar fi excrocherie nu cred ca nu sar lua masuri drastice decatre organele abilitate , pana atunci este doar o noua technologie iar cel mai mare castig a avuto rama claditoare si iernarea cumulata a albinelor , consider ca pe viitor orice tip de stup va prelua grila findca se tine foarte bine varoua in control chiar daca nu se poate elimina complet .
Un alt avantaj sunt ramele cladite fara celule de trantori , asta am observat chiar eu , singurele rame unde sau crescut trantori au fost zonele de decupaj .
Urmatorul avantaj a fost posibilitatea stimulari a intregului stup din buzunar permitand accesul albinei foarte usor , dar se folosesc multi inlocuitori si eu folosesc inlocuitori .
oameni buni eu propun o dezbatere pe fata nu prin MP.sa il invitam si pe noul coleg KVirgil care are si el 2 stupi ursu si sa ne argumenteze pro si contra cei 2 (d-nul Ioan olaru si Kvirgil)despre avantaje si dezavantaje.daca cineva mai are stupi ursu este invitat si el.sa stam cateva zile deoparte pana ne lamuresc ei.sa nu zica ca i-am "influentat"

bucovineanu

Hopa, Ioan a  indurat cat a indurat, dar acum vrea sa intoarca foaia. A fost criticat destul si nu mai suporta. Ioane criticile nu iti sunt adresate tie, ci autorului asazisei inventii. Daca tu vrei sa continui sa-ti bati joc de albinele si banii tai, nu te poate opri nimeni. Cat despre inchiderea topicului nu poti hotari tu acest lucru. Fiecare e liber sa-si spuna liber parerea in orice privinta. Intr-o tara unde legile se respecta, mentorul tau ar fi pedepsit pentru reclama mincinoasa si rele tratamente aplicate fiintelor vii.

D006

Ioane mentorul tau este escroc deoarece foloseste termenul BIO fara sa aiba acreditare . Iar in al doilea rand este escroc deorece promite niste productii pe care el nu le-a obtinut .

Ioan Olaru

Nu mai am cum sa va contrazic , voi fi ochi si urechi sper sa mai invat ceva , e ciudat totusi ca stupul se vinde si in strainatate , a ajuns si pe la arabi , in rest fie ce-o fi .

Bistriteanul

Domnule Olaru,
aratati-mi va rog un film in care se vede clar cum matca trece din cuib prin grila fantoma si oua puiet de trantor in rama pusa dincolo de grila. Faceti dovada ca intradevar acea rama este folosita de albine in scopul afirmat de dl.Ursu, altfel nu ne ramine decat sa credem ca dl.Ursu este mincinos.

Celalalt avantaj mentionat de dvs si anume iernarea a mai multor familii in aceasi lada, NU este aplicabil in lada Ursu. Cand veti avea familii in acele lazi, repet FAMILII care sa produca macar 10% din cat promite Ursu, veti constientiza ca lada Ursu nu satisface nici macar acest banal deziderat.

A trecut un an in care doar ati cheltuit cu albinele, va mai trece unul si poate inca unul, dar apoi va trebui sa faceti dovada obtinerii acelor zeci de mii de euro profit, profit pe care cu siguranta nu-l veti obtine, iar atunci va trebui sa va declarati: un fraier sau un complice la sarlatania lui Ursu. Decizia va apartine.
Admir albina si cainele national, Ciobanescul Romanesc Carpatin.

http://www.carpatin.net/
http://www.carpatin.net/forum