Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pad3

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 26, 2014, 08:13:45 AM
Cunosc si acest sistem , poate pe viitor.

spune ioane, cum de le stii tu pe toate?? =)) =)) =)) =)) =)) =))

stii replica din "eu,tu si ovidiu"?  ca raspunsul pare a fi acelasi  :hippo: :hippo: :hippo:
somnul ratiunii naste monstri

SPYKAL

Citat din: Eugen B din Ianuarie 25, 2014, 07:16:53 PM
Domnu Ioan cati stupi minune aveti? si ce profit ati facut anul trecut? Eu sunt mai nou pe site si daca ati postat in lunile trecute nu am observat. Si ceva poze daca se poate sa puneti
Stai linistit!!!  Asta doar daca nu vrei sa pierzi banii investiti. Oricum nu ai ce invata de la Olaru. Numai vorbe goale fara nicio sustinere palpabila. Stima si respect!!!

Eugen B

Eu mizez pe stupi verticali pe 10 rame, tinand cont ca se lucra cu multi stupi. La stationar poate merge sa cresti roi in stupul minune, dar si la stationar as miza pe altceva. Sunt multi care incearca, dar f putini reusesc ceva. Pacat ca se distruge treptat flora din tara, totusi e bine ca in ultima vreme se planteaza din ce in ce mai multa rapita si floarea soarelui.

Ioan Olaru

Nu le stiu pe toate dar timp de 2 ani am citit destule si am ascultat destui oameni , asa ca imi dau si eu cu parerea si incet incet vom vedea ce o iesi , ca si asa mint de ingheata apele , nui asa dar voi sunteti cei care spun adevarul , oare cine minte si care sunt motivele.
Iata de ce uni apicultori nu vor ca incepatori sa avanseze , stiti marketingul ,este aceasi poveste unul vinde de 30 de ani un produs , se vinde bine dar ce se intampla ai vine unuia o ide si zice hai ma sa mai incerc si eu poate se vinde si la mine .
Problema este ca unul care incepe va fi nevoit sa faca de 10 ori mai bine ca sa vanda acel produs , si totusi nu razbeste dar uneori poate reusi , asta este democratia si nimeni nu poate contesta pe nimeni , acum daca 100 zic ca esti orb si tu vezi foarte bine tu chiar trebuie sa crezi ca nu vezi . Dar exista in fiecare om acea auto multumire , uni cu putin alti cu mult fiecare face ce crede cum crede , ca doar strazi sunt multe dar unele au fundaturi iar altele semne false sau eronate , dar viata din pacate se scurge pe zi ce trece si fiecare decizie pe care o iei ati va influenta viitorul .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

nicomico

Nu stiu ce parere aveti ,dar cred ca se discuta degeaba despre acest subiect.
Era topicul apicultura la distanta ,o tema de care s-ar fi putut dezbate cu folos ,sa inchis apele s-au linistit.
Cred ca s-ar putea face acelasi lucru cu acest topic,iar cei care impartasesc ideea domnului Ursu sa o faca pe forumul deschis de dl Olaru.
Daca cei experimentati s-ar implica mai mult ,cei incepatori nu ar invata din aberatiile unora care nu prea au legatura cu lumea reala.
Cred ca dl Ursu incearca voit sa faca un defavor apiculturi,prezentand venituri de mii de euro pe o familiie , naivii si nestiutorii chiar cred .

Eugen B

Mai is si alti apicultori care spun minciuni. Dar cred ca majoritatea is cam fiecare pentru el, ma refer la cei cu multa experienta. Asa ca daca este an bun pentru albine baga miere, daca e an rau si in timpul culesurilor mari nu vor baga mai nimic. Aici intr-un an poti faci suta de euro pe stup in altu poti face 5 lei. Oricum nu lada baga miere, ci albinele. Pacat ca multi incepatori cred ce nu trebe

Kov iulian

Si eu sunt de aceasi parere uni o tin pe a lor in fanatismul lor indiferent cate argumente logice se vor prezenta.
V-am aratat filme cu Ursu care promitea o mie de Euro pe lada celor ce vor cumpara lada lui.
Vrei sa vinzi un produs, testeaza-l Domnule vezi ce poate apoi pune-l la vanzare pe piata si spunele oamenilor adevarul nu minti .
Deja nici nu il mai poti privi pe URSU a devenit insuportabil, se poarta cu lada aia goala pe la toate televiziunile si spune lucruri, povesti, aiureli.

Au trecut deja 3 ani in care doar vrajeala a bagat nimic palpabil, nea imbarligat, nea zapacit de cap, reclama si-a facut, lada a vandut-o si a incasat bani, In urmatorii 5 ani se gandeste sa ne arate si ceva serios?

Ioan Olaru

Da aveti dreptate inchideti acest topic si libera exprimare , oare care diferenta intre comunism si democratie , vad ca mai sunt comunisti destui , in legatura cu albinele veti vedea ca nui chiuar asa cum tot negati probabil timpul o va dovedi pana atunci numai bine .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

marius_vfp

bre nea olaru , oara nu ar fi mai bine sa te iei matale de mana cu ofline si sa ne scutesti , comunistii au condus mult mai bine tara asta nu vezi oare ce e afara acum , fii ferm convins ca ceasca nu vindea aurul fierul gazele  si altele , acum hotii conduc tara nu democratii.

referitor la cutia aia magica balsam+sampon+fixativ cand oi vedea eu la matale cutia cu cel putin 3 caturi pline de marfa  intr-un an apicol  ca la altii prefer sa merg pe ce vad eu ca merge mai bine zonei DB10r. da pan atunci mucles.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

feerary

Sunt curios cine il va confrunta pe online la targu de la Slobozia... Aici ii usor sa scriem dar cine are curajul sa il confrunte in fata?!

petru.atudorei

atat timp cat ai ceea ce scoti pe gura nu sunt prostii... de ce sa nu aiba nimeni curaj sa il infrunte? 

Eduard Rotaru

@petru, ai fost vreodata la vreun targ unde era prezent si Ursu?!...Ai sa constati cu mare mirare ca nimeni nu are curajul sa ii spuna ceva...iar daca cineva incearca sa ii vorbeasca atunci are el metode de a se sustrage de la subiect....el e in lumea lui si e foarte trist faptul ca multi stau in jurul lui si il asculta...

pharaonu75

Ex-proful de mate a mai fost la targ la Slobozia in urma cu vreo 3 ani. Si atunci, cand inca nu deviase atat de mult de la normalitatea apicola, i-au fost puse cateva intrebari indiscrete de catre apicultorii ialomiteni, insa dl. Ursu le-a evitat sau pur si simplu nu le-a bagat in seama... avea poezia invatata de acasa si orice l-ai fi intrebat, el o tinea pe a lui...Batman, Batman! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Eduard Rotaru

Singurul loc (din ce stiu eu) in care Ursu a fost dat efectiv afara din sala a fost la Constanta la o adunare a unei asociatii unde erau prezente cateva "somitati" din fruntea statului...Chair presedintele asociatiei respective a avut sange in instalatie si efectiv s-a pi..t pe Ursu. Asta se intampla acum vreo 2-3 ani...

vranceanul

Singura sansa de a vorbi cu Ursu este intr-o camera (sala) fara a avea posibilitatea sa iasa afara.
atentie va poate acuza de sechestrare!
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!