Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

petru.atudorei

Profu Ursu is vinde toate pavilioanele.. Goale..a umplut siturile de anunturi.
Oare unde sunt Stupi din ele?

mape 48-petru manea

probabil lichideaza afacerea din Romania --o fi prins vreun mare propitar de stupina cu inventia lui
Asa va trebuie ca nu ati avut loc de el si v-ati pus pe el cu criticile  =)) =)) =))

D006

Bine ca am scapat de el ! probabil a castigat asa de multi bani de pe urma pinguinilor incat isi permite o batranete linistita in SUA .

petru.atudorei

PARINTELE

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 21, 2014, 09:13:08 PM
Profu Ursu is vinde toate pavilioanele.. Goale..a umplut siturile de anunturi.
Oare unde sunt Stupi din ele?

stupi din ele?
afaceri cu pinguinii

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 21, 2014, 09:53:21 PM
Bine ca am scapat de el ! probabil a castigat asa de multi bani de pe urma pinguinilor incat isi permite o batranete linistita in SUA .

sau canada cine stie?
vaide fundul lui D Margarit daca pleaca Ursu acolo

D006

PARINTELE

=))
Citat din: dragos2006 din Ianuarie 21, 2014, 10:08:51 PM
Ar fi un film de Oscar !

Oferit atat pe marile si micile ecrane de nimeni altul decat Dl. DAN DIACONESCU
in direct dar si in reloare. =)) =)) =))

pop alin daniel

Citat din: PARINTELE din Ianuarie 21, 2014, 10:08:31 PM
Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 21, 2014, 09:57:18 PM
https://www.youtube.com/watch?v=7YzW1nMB9fk

:nudie: :nudie: :nudie: :nudie: :nudie: :hippo: :hippo: :hippo:

daca pleaca ,,Drum Bun,,
unde pleaca?eu am vazut la el pe blog ca merge la (citat):ANUNT: 31 Ian si 1-2 Feb 2014 - Targul Apicol de la Slobozia - Bio Stup va fi expus si disponibil pentru comercializare. Va asteptam cu drag!
:blah: :blah:

PARINTELE

bine ca nu la cunoscut raposatul nea Nicu Ceausescu ca poate ii venea si acestuia in minte o inventie de aur in epoca sa de aur si inventa bio cortul.

imi pare rau de cei de la slobozia,dar totusi cred ca se vor distra

Kov iulian

Citat din: pop alin daniel din Ianuarie 21, 2014, 10:25:31 PM
unde pleaca?eu am vazut la el pe blog ca merge la (citat):ANUNT: 31 Ian si 1-2 Feb 2014 - Targul Apicol de la Slobozia - Bio Stup va fi expus si disponibil pentru comercializare. Va asteptam cu drag!

Va veni si Domnul Ursu, va fi dispus la un dialog civilizat cu apicultorii trecuti prin meserie si viata?

Facem si inregistrari doar nu putem rata un astfel de moment.   :D :D :D

Ioan Olaru

Ce negativisti sunteti , parca ati si uitat esenta acestui forum ,adica viata albinelor , ati pus amprenta pe un om care incearca sa faca ceva sa imbunatateasca profitul de pe albine , iar noi astia pinguini avem noroc ca nu ne mancati astia vulturii , ca dati impresia ca va e ciuda sau va e frica de comcurenta , dar nare cum ca suntem pinguini , asa ca mi-ar placea sa dati si voi o reteta de turta sau macar niste poze cu stupi dumneavoastra ca se pare ca numai va laudati dar in rest nimic asa ca consider ca sunteti mai mari pinguini ca noi .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

RazvanTi

Citat din: pop alin daniel din Ianuarie 21, 2014, 10:25:31 PM

vine la Slobozia?!?!?!
nu-l vad bine.... MUHAHAHAHAHAHAHAAAA
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

filip

@ion Olaru,
apicultura rentabila nu se face cu sirop si turta.Eu am ani de experienta si spun cu mana pe inima ca iernez doar pe miere.
Dar pentru asta iti trebuie stupi puternici sa adune pentru ele si sa adune pentru tine.
Acum e iarna,citeste in carti pentru a avea o viziune cum e cu albina.Citeste informatia despre;
Cate culegatoarte are un stup cu 1 Kg albine
                                                      2Kg albine
                                                      3 kgalbine
                                                      ...............       
                                                       7kg albine
Precizez ca 1kg albine echivaleaza cu 10 000 albine........

Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

romikele

Citat din: filip din Ianuarie 22, 2014, 08:53:09 AM
... Precizez ca 1kg albine echivaleaza cu 10 000 albine........

Zi "zău" cu limba scoasă, că ai numărat tu și ți-a ieșit FIX 10 mii ....  :limba:  :razz: