Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

vranceanul

Dupa lectiile predate de prof., ecuatia este de sase necunoscute. Elevul Ioan, daca a fost sarguincios, probabil in primavara n-e va demonstra ca se poate. Ramane de vazut daca in toamna si-a indeplinit planul + mia de euroi / stup. Daca DA, sant primul care renunta la vechea tehnologie si trec pe cea extraterestra. Ma gandesc ca mos Ursu e plecat in America ca sa trimita pe Marte (sau alte planete) noua lada+tehnologia evolutiva a acesteia.   :wink2: Asa, ca sa fie primul pamantean  cu stupi in pastoral pe Marte  :uimit:
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

yulian

Citat din: Ioan Olaru din Ianuarie 21, 2014, 11:49:17 AM
eu ma bucur ca roisori mei inca sunt vii , dar binanteles mai e din anotimpul inactiv si se poate intampla orice mai ales cand vad cum pier famili atat de valoroase
Goliti congelatorul rapid ca azi-maine incepe culesul de polen...si la 1kg/zi/stup*365 zile cu lada miraculoasa... :yes:

Ioan Olaru

M-as multumi si pe saptamana cu 1 kg , tot e bine.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

mape 48-petru manea

Ioane pana acum vremea a tinut cu tine ---sa vedem mai departe ---sa-ti dea Cel De Sus noroc

PARINTELE

Citat din: mape 48-petru manea din Ianuarie 21, 2014, 04:56:57 PM
Ioane pana acum vremea a tinut cu tine ---sa vedem mai departe ---sa-ti dea Cel De Sus noroc

Dumnezeu da dar nu baga si-n traista
numai ca Dumnezeul sau este profu
iar acesta daruieste vise incepatorilor si profit pentru buzunarul sau

Citat din: vranceanul din Ianuarie 21, 2014, 12:04:27 PM
Dupa lectiile predate de prof., ecuatia este de sase necunoscute. Elevul Ioan, daca a fost sarguincios, probabil in primavara n-e va demonstra ca se poate. Ramane de vazut daca in toamna si-a indeplinit planul + mia de euroi / stup. Daca DA, sant primul care renunta la vechea tehnologie si trec pe cea extraterestra. Ma gandesc ca mos Ursu e plecat in America ca sa trimita pe Marte (sau alte planete) noua lada+tehnologia evolutiva a acesteia.   :wink2: Asa, ca sa fie primul pamantean  cu stupi in pastoral pe Marte  :uimit:

petru.atudorei

Profu Ursu is vinde toate pavilioanele.. Goale..a umplut siturile de anunturi.
Oare unde sunt Stupi din ele?

mape 48-petru manea

probabil lichideaza afacerea din Romania --o fi prins vreun mare propitar de stupina cu inventia lui
Asa va trebuie ca nu ati avut loc de el si v-ati pus pe el cu criticile  =)) =)) =))

D006

Bine ca am scapat de el ! probabil a castigat asa de multi bani de pe urma pinguinilor incat isi permite o batranete linistita in SUA .

petru.atudorei

PARINTELE

Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 21, 2014, 09:13:08 PM
Profu Ursu is vinde toate pavilioanele.. Goale..a umplut siturile de anunturi.
Oare unde sunt Stupi din ele?

stupi din ele?
afaceri cu pinguinii

Citat din: dragos2006 din Ianuarie 21, 2014, 09:53:21 PM
Bine ca am scapat de el ! probabil a castigat asa de multi bani de pe urma pinguinilor incat isi permite o batranete linistita in SUA .

sau canada cine stie?
vaide fundul lui D Margarit daca pleaca Ursu acolo

D006

PARINTELE

=))
Citat din: dragos2006 din Ianuarie 21, 2014, 10:08:51 PM
Ar fi un film de Oscar !

Oferit atat pe marile si micile ecrane de nimeni altul decat Dl. DAN DIACONESCU
in direct dar si in reloare. =)) =)) =))

pop alin daniel

Citat din: PARINTELE din Ianuarie 21, 2014, 10:08:31 PM
Citat din: petru.atudorei din Ianuarie 21, 2014, 09:57:18 PM
https://www.youtube.com/watch?v=7YzW1nMB9fk

:nudie: :nudie: :nudie: :nudie: :nudie: :hippo: :hippo: :hippo:

daca pleaca ,,Drum Bun,,
unde pleaca?eu am vazut la el pe blog ca merge la (citat):ANUNT: 31 Ian si 1-2 Feb 2014 - Targul Apicol de la Slobozia - Bio Stup va fi expus si disponibil pentru comercializare. Va asteptam cu drag!
:blah: :blah:

PARINTELE

bine ca nu la cunoscut raposatul nea Nicu Ceausescu ca poate ii venea si acestuia in minte o inventie de aur in epoca sa de aur si inventa bio cortul.

imi pare rau de cei de la slobozia,dar totusi cred ca se vor distra