Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

ioanardelean55

Saptamina trecuta am avut ocazia sa intilnesc o familie de la noi din Alba care chiar au crezut ceace spune dul Ursu si au cumparat 5 lazi ,nu pot sa va spun ce au zis ,dar sint total dezamagiti mi-a fost mila de ei fiind-ca sint mai in virsta , cind i-am intrebat dece au luat lazile mi-au spus ca au crezut ca vor face multa miere . Intrebarea este : OARE CITI MAI SINT DIN TARA ASTA IN ASEMENEA SITUATII . O afacere bazata pe minciuna   NU AJUNGE DEPARTE =pentru-ca  minciuna are picioare SCURTE .

SPYKAL

Citat din: Kov iulian din Decembrie 09, 2013, 09:37:48 PM
Citat din: SPYKAL din Decembrie 09, 2013, 08:27:59 PM
Citat din: romikele din Decembrie 09, 2013, 02:20:04 PM
Cine apara un sarlatan nu poate fi decat ori la fel, ori prost de bubuie.
Nu e nimic de glumit, nici cu prostia, nici cu sarlatania.  :zzz:
Chiar nu ati inteles ca ....este fii-su? Aschia nu sare depoarte de trunchi.
reclama ala mic care respira greu
Iuliane, din cate am constatat, tu le stii pe aste cu calculatoarele. Explica, te rog colegilor forumisti cum se poate face bani din ....reclama mascata.

petru.atudorei

Citat din: ioanardelean55 din Decembrie 09, 2013, 09:38:30 PM
Saptamina trecuta am avut ocazia sa intilnesc o familie de la noi din Alba care chiar au crezut ceace spune dul Ursu si au cumparat 5 lazi ,nu pot sa va spun ce au zis ,dar sint total dezamagiti mi-a fost mila de ei fiind-ca sint mai in virsta , cind i-am intrebat dece au luat lazile mi-au spus ca au crezut ca vor face multa miere . Intrebarea este : OARE CITI MAI SINT DIN TARA ASTA IN ASEMENEA SITUATII . O afacere bazata pe minciuna   NU AJUNGE DEPARTE =pentru-ca  minciuna are picioare SCURTE .
multi domnule..multi...cata frunza si iarba.

Kov iulian

CitatAdSense este o aplicație de publicitate de la Google. Proprietarii de site-uri se pot înscrie în program și pot afișa reclame de tip text, imagine sau video pe site-urile personale. Aceste reclame sunt administrate de Google și generează venituri fie pe click fie pe afișare. Google a câștigat un profit de 2.34 miliarde dolari în primul semestru al anului 2011.
Google se folosește de tehnologia motorului de căutare pentru a afișa reclame în funcție de conținutul site-ului, locația user-ului, și alți factori. Cei ce doresc să își facă publicitate prin Google se pot înscrie în programul AdWords. AdSense este cea mai folosită metodă de a afișa reclame, deoarece acestea se pot personaliza și "camufla" în culorile site-ului iar conținutul lor este relevant cu cel al site-ului pe care sunt afișate.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Adsense

cistiga bani google adsense

SPYKAL

Citat din: Kov iulian din Decembrie 09, 2013, 09:44:50 PM
CitatAdSense este o aplicație de publicitate de la Google. Proprietarii de site-uri se pot înscrie în program și pot afișa reclame de tip text, imagine sau video pe site-urile personale. Aceste reclame sunt administrate de Google și generează venituri fie pe click fie pe afișare. Google a câștigat un profit de 2.34 miliarde dolari în primul semestru al anului 2011.
Google se folosește de tehnologia motorului de căutare pentru a afișa reclame în funcție de conținutul site-ului, locația user-ului, și alți factori. Cei ce doresc să își facă publicitate prin Google se pot înscrie în programul AdWords. AdSense este cea mai folosită metodă de a afișa reclame, deoarece acestea se pot personaliza și "camufla" în culorile site-ului iar conținutul lor este relevant cu cel al site-ului pe care sunt afișate.

http://ro.wikipedia.org/wiki/Adsense

cistiga bani google adsense
=D> =D> =D> =D> =D> =D> =D>  :bravo: Iuliane. Poate asa inteleg si colegii nostri sa nu mai bagam in seama mascariciul ala.

im0rtel

Credeam ca aici se discuta chiar despre "mascariciul" ala . Credeam ca asta e threadul lui . Daca vrei sa il ignori nu mai posta aici usere spykal si inca mai astept dovezi la aberatiile care le debitezi despre mine.

bucovineanu

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 03:33:52 PM
Mariuse ce iti prezinta ursu acolo sunt experimente. Lada lui este experimentala deci va avea si familii experimentale care pot arata azi intr-un fel maine in altul. Ursu cauta cea mai buna solutie pentru stupul lui si tu ar trebui sa ii pupi picioarele ca te lasa sa vezi experimentele lui in totalitate. Cum ar fi daca ai vedea cum experimenteaza Mcdonalds-ul cu mancarea , cate E-uri si
Daca lada este experimentala de ce nu o experimenteaza pe banii lui inainte de a o pune in vanzare? Poate sa experimenteze orice si dupa ce ajunge la o ftehnologie finala cu studii rezultate si concluzii. Daca ar face acest lucru nimeni nu ar avea nimic de comentat si acest topic nu ar exista. Ori pana acum in urma experimentelor el a ramas fara stupina si totusi face  promisiuni gen Dan Diaconescu.  De aceea, cei care se pricep la stupi si la albine nu putem sa ne uitam cu pasivitate cum cineva scoate bani de la naivii si fraierii care pun botul la promisiunile de imbogatire rapida pe care le debiteaza Ursu prin toate mijloacele. Pe undeva aceasta afacere seamana cu vestitul Caritas: investesti 1000 si intr-un an castigi 10000, conform spuselor lui Ursu. Multi dintre cei care investesc au castigat cu greu acei banuti si sunt de compatimit.

SPYKAL

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 10:43:25 PM
Credeam ca aici se discuta chiar despre "mascariciul" ala . Credeam ca asta e threadul lui . Daca vrei sa il ignori nu mai posta aici usere spykal si inca mai astept dovezi la aberatiile care le debitezi despre mine.
Stimabile. i-ati thread-ul (fir,ața, filament...mai vrei traduceri...englezule) ala, impreuna cu minunatia de degete pe care le-ai pus la avatar, si bagati-le in posterior. Aberatii???? =)) =)) =)) =))  :qp: :qp: :qp: :qp: Eu sau tu? Cine debiteaza? Du-te "prietene" si te cauta... In alta  ordine de idei, stimabile....E USOR A SCRIE VERSURI CAND NIMIC NU AI A SPUNE....spunea in dulcele grai moldovenesc pe care l-ai mostenit.......Eminescu. Eu nu intru in polemica cu nimeni, mai ales cu tine care  nu ai nici macar cel mai elementar bun simt sa iti declini identitatea. Raman la pararea mea, aceea ca sub masca acestui nume de user folosit, esti fiul lui Ursu. As fi fost placut impresionat daca ai fi iesit din prima in fata, prezentandu-te cu adevarata identitate (asa cum o fac toti colegii de pe forum)  aparand  "onoarea" tatalui tau. Ai fi avut tot respectul meu, dar...nu...ai ales calea cea mai simpla....lasitatea de a te ascunde sub un nume fictiv (uzul de fals este infractiune si se pedepseste). Ce pot sa cred despre tine....suflet candriu, de barbugiu....cine sa te-nteleaga??? Pacat de studiile pe care le ai, pentru banii cheltuiti de parintele tau (castigati cinstit...pana sa inventeze tampenia), pacat de ceea ce ai de gand sa faci in viitor (inclin sa cred ca esti ala mai mic dintre frati, nu cel din America), dar sunt sigur ca ceea ce ti-ai propus.....prietenii stiu....de ce.... nu iti va iesi. Tot aberatii scriu si acum?????? Daca vrei mai continuam. Sa nu ma mai acuzi niciodata de asa ceva! Nu trebuie sa imi raspunzi... stimabile. Lumea este mica cateodata...si  nu stii cu cine te intalnesti. Dovezile le stii tu mult mai bine decat mine....stimate domn.  Stima si respect!!!

im0rtel

Usere spykal : esti in directa violare a regulamentului forumului. vezi punctul 5 si 6 de aici :

http://apiardeal.ro/forum-discutii/index.php?topic=2702.0

Pe langa te comporti ca si cum ma cunosti dar de fapt nu ai habar cine sunt eu si nu ai habar ce vorbesti. pana nu dai dovezi la ce aberezi esti offtopic si cel mult amuzant.

Domnule bucovineanu :

credeam ca este clar ca el experimenteaza pe banii lui dar nu numai pe banii lui. daca doresti cumperi daca nu atunci nu . nu te forteaza nimeni sa faci nimic din ce nu vrei sa faci.

dvs si nu numai va comportati de parca cineva va baga stupul lui pe gat cu forta. chiar nu va inteleg .

bucovineanu

Ceea ce face Ursu imi aminteste de gluma in care Sf. Petru il intreaba pe Dumnezeu din ce vor trai oamenii atunci cand se vor inmulti prea mult? Raspunsul: se vor insela unii pe altii. Ursu dovedeste ca traim acele vremuri.  :smile:

SPYKAL

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 11:49:55 PM
Usere spykal : esti in directa violare a regulamentului forumului. vezi punctul 5 si 6 de aici :
Iar ceea ce faceti voi cum se numeste? :qp: :qp: :qp: :qp:

im0rtel

care voi ? despre ce vorbesti ? vezi dublu sau triplu?

vranceanul

De ce tii partea ursului??? cu ce te alegi??? o parere: ori Iuluan, ori popa (ca 59  de ani n-ai)
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

NiKoN

Sincer sa fiu nu inteleg de ce irita prezenta unui preot in preajma familiilor de albine. Acel preot, la fel ca Dan Puisoru si multi altii au cazut in plasa. Ursu premediteaza orice filmare, iar personajele ce apar din bun simt in ele ii acorda impotriva vointei lor credibilitate. Ma gandeam, citind toate trimiterile la impartasanie si miruit, daca unii clerici nu se aflau pe langa albine (Gregor Mendel, Fratele Adam, Langstroth), apicultura ar fi fost mult mai inapoiata.
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

romikele

Dragul meu, Dan Puisoru n-a cazut in nici o plasa.
As vrea sa te vad pe tine ce ai fi facut in locul lui.
Dan a vorbit despre albine si pasiunea pentru ele, dar si bunul simt au facut sa nu intre in polemici care oricum nu rezolvau nimic.