Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

Laie

Domnul imOrtel dumneavoastra invatati liceul la seral la asa varsta  deaia stati cu mana pe sus ?
Cum puteti sa aruncati rahatul pana la infinit ?
Asa mana grea au tapinari ?
Nicolaie laie bucalaie

im0rtel

domnule laie ,

oare cand veti inceta sa imi discutati persoana si sa incepeti sa discutati subiectul?

Laie

Nicolaie laie bucalaie

Laie

Azi e decat luni asaca mai ieste.
Raspundeti?
Invatati liceul la seral si aveti albine multe ?
Nicolaie laie bucalaie

prisecarul

toate aceste discutii sunt cea mai buna reclama pentru acest asa-zis apicultor!
din cand in cand apar anumiti indivizi, chipurile " neinteresati", care alimenteaza topicul si dispar !
numai nick-ul anterior este un afront adus acestui site!
asa ca orice discutie pe aceasta tema cu acesti "apicultori", o consider un afront adus celor care trudesc din greu in aceasta nobila meserie!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

marius_vfp

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 01:03:12 PM
domnule laie ,

oare cand veti inceta sa imi discutati persoana si sa incepeti sa discutati subiectul?

imortele , vezi ca cineva te intreba mai devreme ceva posturi  citerz: Imortel..? ca tot suntem pe un forum de apicultura i-mi permit sa te intreb, daca te ocupi cu apicultura.
....daca esti apicultor,spunemi ce parere ai despre puterea  familiilor care le-am prezentat nea ursu . Daca acele "familii" mai bine spus "mitze prapadite"sunt in stare sa treaca iarna..?

treci la subiect si termina gargara ca vad ca in mai putin de 12 ore s-au adunat 3 pagini de hauhauri iar inainte de acestea nu vedeam nici un post de-al tau , acum ai rupt tastatura ,  o dat frigu pe afara si ai trecut cumva la caldura .

chiar ma intereseaza sa raspunzi la intrebarea : "spune-mi ce parere ai despre puterea  familiilor care le-am prezentat nea ursu " daca le putem numi famili , ca bine zise bio mate lesinate pe 3 rame , aia nici roi nu sunt.
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

romikele

Cine apara un sarlatan nu poate fi decat ori la fel, ori prost de bubuie.
Nu e nimic de glumit, nici cu prostia, nici cu sarlatania.  :zzz:

oroles

Citat din: romikele din Decembrie 09, 2013, 02:20:04 PM
Cine apara un sarlatan nu poate fi decat ori la fel, ori prost de bubuie.
Nu e nimic de glumit, nici cu prostia, nici cu sarlatania.  :zzz:

Nu mai folositi termenul de tapinar ca ii faceti o onoare lui Ursu:  ȚAPINÁR, țapinari, s. m. Muncitor care manevrează buștenii cu țapina. — Țapină + suf. -ar.
Deci un fel de muncitor la padure, mult peste nivelul de calificare al lui Ursu in apicultura.

El e doar un impostor, farsor, escroc.

Eventual i se mai poate spune "pacalici". Ouau ce bine mai seamana cu Pacala.Are si pinguini destui langa el.
Moinesti - jud. Bacau - 31 de ani

NiKoN

In ultimul clip postat de Orban Stefan, Ursu isi catalogheaza ultima gaselnita, folia dubla, drept o idee traznita. Gura pacatosului adevar graieste! ))/
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Eduard Rotaru

Citat din: NiKoN din Decembrie 09, 2013, 02:36:40 PM
In ultimul clip postat de Orban Stefan, Ursu isi catalogheaza ultima gaselnita, folia dubla, drept o idee traznita. Gura pacatosului adevar graieste! ))/
...si mai spune ca se face aerisirea prin marginea primei folii acolo unde are facute gauri...pfff...pai daca vii cu a doua folie etans ce aerisire se mai face?...unde nu mai pui ca baga polistiren care etanseaza la podisor...doamneeee...in fine, e prea dus omu....

im0rtel

Citat din: marius_vfp din Decembrie 09, 2013, 01:52:03 PM

imortele , vezi ca cineva te intreba mai devreme ceva posturi  citerz: Imortel..? ca tot suntem pe un forum de apicultura i-mi permit sa te intreb, daca te ocupi cu apicultura.
....daca esti apicultor,spunemi ce parere ai despre puterea  familiilor care le-am prezentat nea ursu . Daca acele "familii" mai bine spus "mitze prapadite"sunt in stare sa treaca iarna..?

treci la subiect si termina gargara ca vad ca in mai putin de 12 ore s-au adunat 3 pagini de hauhauri iar inainte de acestea nu vedeam nici un post de-al tau , acum ai rupt tastatura ,  o dat frigu pe afara si ai trecut cumva la caldura .

chiar ma intereseaza sa raspunzi la intrebarea : "spune-mi ce parere ai despre puterea  familiilor care le-am prezentat nea ursu " daca le putem numi famili , ca bine zise bio mate lesinate pe 3 rame , aia nici roi nu sunt.
spor

Mariuse ce iti prezinta ursu acolo sunt experimente. Lada lui este experimentala deci va avea si familii experimentale care pot arata azi intr-un fel maine in altul. Ursu cauta cea mai buna solutie pentru stupul lui si tu ar trebui sa ii pupi picioarele ca te lasa sa vezi experimentele lui in totalitate. Cum ar fi daca ai vedea cum experimenteaza Mcdonalds-ul cu mancarea , cate E-uri si plastic baga in hamburgeri in laboratoarele lor specializate. Hai sa iti spun ceva nu o sa iti arate nimeni niciodata cum e inaintrul unei afaceri experimentale , numai ursu e mai naiv si iti si va arata .
Va comportati de parca ursu va forteaza sa cumparati ceva de la el. Atatea spume faceti . Nu vedeti ca singuri va injositi cand il injurati pe asta ? Halal apicultori !
Eu n-am nimic de pierdut dar as avea daca v-as spune cine sunt . In schimb voi care deja sunteti cunoscuti aveti multe de pierdut dupa cum si cate vorbiti , la urma urmelor despre un experiment in apicultura. Ce am eu si cat nu e treaba nimanui decat a mea .
Observ ca aici cine nu e cu noi e impotriva noastra desi am spus cat se poate de clar ca nu tin partea nimanui. Dar dupa logica voastra daca nu cant la cor inseamna ca tin partea lui ursu.
E greu cu logica si cu cititul . Eu spun una voi intelegeti alta.

Laie

Citat din: im0rtel din Decembrie 09, 2013, 03:33:52 PM

Mariuse ce iti prezinta ursu acolo sunt experimente.

Nu vedeti ca singuri va injositi cand il injurati pe asta ? Halal apicultori !

IMoRTELE ce va prezinta oameni aici este EXPERIENTA.

Nu vedeti ca singur va prostituati cand laudati pe ala ?
Lucrati cu iel la Aca ?
Nicolaie laie bucalaie

im0rtel

Nu laud pe nimeni iar experienta e una si injuratura e alta . Sa facem distinctie.

Poti sa ai un numar infinit de ani de apicultura daca nu stii mai mult decat sa faci aceeleasi acuzatii nefondate pe sute de pagini , in mod obsesiv , de fiecare data cand mai apare un film nou nu esti un apicultor ci esti un bolnav mintal sau ai o problema cu concurenta ( pentru ca da , pentru cativa coristi de aici lada ursu este concurenta ).

Daca aveai ceva solid castigai de mult procesele cu ursu si il dovedeai legal si cinstit . Daca nu poti decat sa plangi si sa injuri pe forum , scuza-ma , dar halal apicultor mai esti !

Laie

Ieu nu sant hahalal.
Nu scriu sute de pagini ca nu am timp si nu sant bolnav mintal ca tapinari.
Sa va fie rusine ca spuneti asa.
Ursu va invatat bine lectia si acum stati tot cu mana pe sus. :qp:
Nicolaie laie bucalaie

marius_vfp

imortele , alo schimba magarusu ca ma gadila pe creier si  sa nu iti zic vreo doua , ce sa fac eu ma sai pup ce , mai bine iai pupao tu lui ca tot vad ca tii cu el ,  :qp:

a si apropo am jicnit eu cu ceva pe pacalici , l-am injurat eu vreodata si nu stiu unde , arata-mi , pana atunci ramane valabila regula de mai sus.
stii cum ii numesc eu pe unii care tin cu vulpea , pupincuristi. vad ca vorbele lui romikele de vreo 2 pagini mai in urma se adeveresc unii au facut par alb in cap degeaba .
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva