Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

im0rtel

domnule aurel , ce interes as avea eu sa intru in cusca cu lei . ce am de castigat ?
mi se pare ca profesorul ursu , fara voia sa , a creat o tabara de carcotasi care de fapt nu fac nimic sa isi rezolve nemultumirile legate de persoana lui.
acest lucru mi se pare fenomenal si gresit in acelasi timp.
un om sa aiba atata putere asupra unei comunitati crescute din ura e ceva .
ura aceasta tipic romaneasca , ura pe capra vecinului.
vreti sa va rezolv eu problemele ? nu pot . Doar voi puteti lua taurul de coarne, eu sunt aici sa va intreb : de ce nu o faceti ? nu inteleg de ce nu treceti la treaba?
si cand intreb asa ceva... ohh ce suparare . ce potop de batjocuri. de la admin pana la newbie .

domnule istodorescu : mi-ar placea invitatia dvs dar nu aici .

Domnule moderator : nu am nici cea mai mica intentie sa fac pariuri cu nimeni .

marius_vfp

auzi bre imortalis , esti membru de pe 13 august , pana la 6 luni mai ai de mancat rahat ca acceptam aopi go home men ca de destepti cam ducem lipsa comentatori sunt peste tot ,

APICULTORI cu adevarat ca si bucovineanu orban dragos , si altii sunt putin ei duc mostenirea mai departe , eu nu am vazut albina de 3 zile ,o mostenesc in sange e la bunicu care acum nu ami e printre noi , dar avea pasiune , tu ce ai ? aratane.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

sorinnel

si totus domnule "im0rtel" ati putea sa raspundeti la intrebarile din postarea mea anterioara? Poate totusi ne demonstrati ca noi toti ne inselam si dl Ursu are dreptate (nu de alta dar si Galileo Galilei a sustinit ca pamantul este rotund si se invarte in jurul soarelui si pentru asta si-a petrecut tot restul vietii in arest la domiciliu)
Sorin Pop

sorinma

Citat din: bio din Noiembrie 11, 2013, 09:41:47 PM
Citat din: im0rtel din Noiembrie 11, 2013, 08:49:20 PM
domnule bio , o astfel de acuzatie ( inselatoria ) trebuie dovedita intr-o instanta . aici pe forum ca o spune un carcotas sau altul... nu are nici o valoare . asta este inca un motiv pentru care nu pot fi de acord cu o astfel de afirmatie oricat s-ar mai indigna unii sau altii....

..imortel, timpul va da dreptate .

Ca tot venii vorba de "timp"..imi aduc aminte cu placere de filmele de inceput, filme pe teme apicole,  ale lu' nea ursu, filme care erau OK.

Acum din pacate nea ursu a schimbat macazul si a  luat-o aiurea rau de tot ... . De n-ar cere bani asa multi pe "inventiile" lui as spune ca este "putin sarit" dar cere banii multi folosindu-se de minciuni si din aceasta cauza il consider SARLATAN .

Erau OK pt ca erau condimentate cu faze haioase?     =))
  La inceput prezenta si el ce citea noaptea probabil, dar acum este deasupara tuturor stuparilor si prezinta ce viseaza noaptea   :blah:

Am incurcat putin randurile ....  :qp:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

im0rtel

Domnule sorrinel , nu voi incerca nici sa demonstrez ca ursu are dreptate si nici sa demonstrez ca nu are dreptate. Doar el insusi poate demonstra asta daca va dori sa paseasca pe aici.
Personal il admir ca isi urmeaza visele, inventeaza , breveteaza , ia medalii  , vinde lazi pe cat poate  si nu se uita o secunda in gura carcotasilor.
Este un sarlatan ? Poate e , poate nu e . Eu nu pot si nici voi nu puteti sa fiti cei care decideti. Doar o instanta are putere de judecata in acest caz.
Eu sunt aici sa va intreb : bine si in afara de carcoteala si indignare , voi ce altceva mai faceti sa va rezolvati of-ul.

Sigur , ma puteti bana si sa spuneti ca s-a facut dreptate in cazul ursu.  :rotfl:

Aurel

Dar..... daca nu ne-ai mai intreba?

im0rtel

De ce sa nu adresez o intrebare legitima si la subiect? Streseaza prea mult si pe prea multi ?

Aurel

Pe mine personal niciodata nu o sa ma stresezi.Dealtfel mi-am dat seama demult ca incerci numai sa provoci .Intuiesc si cu ce scop dar nu vreau sa-ti spun.

Kov iulian

Citat din: im0rtel din Noiembrie 11, 2013, 10:10:49 PM
mi se pare ca profesorul ursu , fara voia sa , a creat o tabara de carcotasi care de fapt nu fac nimic sa isi rezolve nemultumirile legate de persoana lui,  acest lucru mi se pare fenomenal si gresit in acelasi timp, un om sa aiba atata putere asupra unei comunitati crescute din ura e ceva .
Ura aceasta tipic romaneasca , ura pe capra vecinului.
vreti sa va rezolv eu problemele ? nu pot . Doar voi puteti lua taurul de coarne, eu sunt aici sa va intreb : de ce nu o faceti ? nu inteleg de ce nu treceti la treaba?

Va lamuresc eu de unde atata indignare .

Marea majoritate a celor de aici isi castiga painea prin munca, nu pot dormi noaptea de grija albinelor, petrec mult timp pe campuri aiurea, departe de familie, in frig, in zapuseala, rupandu-si spatele carand la lazi etc.

Si vine un nene fura idea unuia si o prezinta ca fiind a lui apare pe la diverse televiziuni promitand venituri de mii de euro si are succes, face bani usori din nemunca, se prezinta peste tot ca profesor de apicultura etc.

Normal sa apara frustrarea  si mania cand vezi asa ceva.

http://www.dailymotion.com/video/xwc4ud_2-otv-proful-online-27-12-2012_lifestyle#.UXGDJdd6hRQ

La minutul 1:30 ( sau la ora 22 si 10 pe ceasul din imagine) Moderatorul emisiunii face un rezumat a calitatilor lazi Domnului URSU iar Domnul Ursu aproba lucrurile spuse de Moderator ca fiind reale .
Domnul Moderator spune cam asa :
Cu ajutorul lazi Domnului ursu in sistem clasic putem obtine pe an 300 de euro iar daca trecem pe bio vom obtine 1000 de euro, apoi isi continua idea spunand ca se obtin venituri chiar mai mari decat se obtin din droguri sau arme.

cristian87

Problema cu Ursu matale e faptul ca isi aroga bcalitati pe care nu le are.
Nu a inventat nimic ,  a preluat un model ce nu a dat rezultate in anii 60 i-a facut multa publicitate printre oameni care NU STIU CU CE SE MANANCA APICULTURA si s-a erijat in mare inventator , mare guru al apiculturii.
Omul tau, poate chiar tatal tau a "salvat " invatamantul pana ce a fost dat afara din sistem, acum face valuri prezentand monstruozitatea aia de cosciug ca aducatoare de venituri de neimaginat de catre oricine cunoaste cat de cat apicultura.
In asta consta sarlatania sa -VINDE ILUZII CELOR SARACI pentru a le lua banii pe lada si DVD-uri.
Produce miere ECO sau BIo cu turta de apiluk deasupra ramelor tot sezonul si da varachet la greu in stup "BIO"Am intalnit in piata in Sibiu o vaca vanzand miere care repeta textele lui ursu prezentand capaciala drept panaceu universal ca pe o poezie.De aceea trebuie luata atitudine contra lui.Ce raspandeste el e toxic.
Toti folosim rama crescatoare la vremea ei , toti tratam cu ce trebuie dar nu ne erijam in Messi al apiculturii.
Toti cei care ii dau medalii si il invita la emisiuni nu au vazut un stup deschis in viata lor.
Singurul merit al ui e ca e fotogenic. Pana sa nu fi cazut in autoadmiratia propriei imagini filmate avea catedra pavilioane si albine , vindea si miere , acum nu mai vinde decat gogosi.
Sfarsitul lui e iminent pentru ca , chiar daca poti prosti pe unii oameni pentru un timp nu ii poti prosti pe toti tot timpul.
zâmbeşte-mîine poate fi mai rău

misha

mortel........m-ai terminat!.lasa-maaaaaaaaaaaaaaaaaaa

bio

Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 11, 2013, 10:03:40 PM
.....
fa un pariu cu dragos ca rezisti mai mult de trei zile  :wink:

Rezista ..... rezista, ca nu ii trebuie multa minte pentru asta... =))

cipriene

la o prima discutie cu o persoana care nu stie nimic despre apicultura si vrea sa se apuce de apicultura, prima intrebare care ti-o pune este: cata miere face un stup. asta este intrebarea stereotip pusa de 9 din 10 persoane.
daca le spui ca productia de miere depinde de o gramada de factori cum ar fi: puterea familiei, baza melifera, etc, nu inteleg.
uitandu-ne la domnul profesor, la prezentarea stupului minune, el exact pe asta pune accent: BANI, FACETI BANI REPEDE! de aici si tinta dumnealui: novicii, incepatorii, oportunistii.

daca-mi dati voie o sugestie: eu zic sa inchideti topicul asta ca nu aduce nimic valoros forumului. in plus si reclama negativa, tot reclama este
cu drag,
cipriene
Ajunge zilei rautatea ei! (Matei 6, 34)

Obombo

Citat din: im0rtel din Noiembrie 11, 2013, 10:46:34 PM
De ce sa nu adresez o intrebare legitima si la subiect? Streseaza prea mult si pe prea multi ?
Pe mine nu, eu nu sunt stresat, nu carcotesc, nu sunt indignat si nu am ofuri de rezolvat.
Poti sa adresezi cate intrebari vrei, dar ar fi frumos sa si raspunzi.
Cand mai apare cate unu' care ii ia apararea profului, multi isi inchipuie ca e vorba chiar de Ursu mascat sau de fiul lui, dar eu am alta parere, cred ca e vorba de incepatori care intai au cumparat dulapul si dupa aia au inceput sa caute informatii pe net, iar cand ajung aici raman socati de ce citesc si atunci incearca sa se autoconvinga si sa-i convinga pe ceilalti ca n-au facut o prostie, ca lada e buna si la crescut albine  iar proful e tinta persecutiilor tuturor frustratilor care nu reusesc sa scoata o mie de euro pe an dintr-un stup, adica mai toti apicultorii de pe pamanutul asta.
Cate dulapuri ai si de cat timp?

stefan1

Citat din: im0rtel din Noiembrie 11, 2013, 09:59:54 PM
domnule dragos sigur ca voi rezista mai mult de 3 zile pe aici ...

Imi amintesti un catren dragut:
"Cu prostul nescolarizat
   Te lupti o țâră si-ai gatat
   Dar duci o lupta colosala
   Cu prostul care are scoala."

ImOrtele, nu spun ca esti prost, dar faci pe prostu'! Te faci ca nu pricepi ca reclama mincinoasa este infractiune, desi Iulian a venit cu exemple. Te faci ca nu pricepi ca gestul de a opri pe Ursu sa mai insele incepatori in ale apiculturii este unul laudabil si nu criticabil. Tu te comporti cum se comporta o banda de 'colorati' care fura din buzunare. Daca este surprins unul din ei cu mana in buzunarul unui fraier si cineva semnaleaza asta, imediat interviene complicele si-l apostrofeaza sau chiar il ameninta de ce se amesteca. Intrebi de ce se repeta acuzele fata de practicile profului? Pentru ca Ursu nu inceteaza sa incerce sa fraiereasca posibilii cumparatori, inventand alte si alte calitati ale lazii lui, alte si alte moduri de a castiga bani cu aceasta, toate niste aberatii pentru orice stupar cu experienta dar foarte tentante pentru cei dornici de imbogatire rapida. Intrebi de ce aceste critici sunt puse la topicul lazii Ursu si nu pe alte topicuri. Pentru ca poate cei care vor sa cumpere lada se vor interesa pe 'net despre lada si vor da si de acest site. Daca ar gasi doar 2-3 postari, chiar critice, poate ar spune ca sunt puse de carcotasi, dar daca quasitotalitatea apicultorilor critica lada, poate acel om se va opri.
  Intrebi de ce ar fi bine sa te prezinti? Conteaza si cine spune nu numai ce se spune. Intr-un fel receptam cele spuse de un om de incredere, pe care il apreciem pentru activitate si intelepciune si altfel ce spune un necunoscut, de care putem spune cum zicea Anton Pann : "Vorbeste si Ion/ Ca e si el om./"
Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)