Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

bucovineanu

Atata timp cat nu stiu cu cine discut, nu vreau sa continui dialogul cu un anonim.
Definitie din DEX:  PRONÚME s. v. nume de botez, nume mic, prenume.

im0rtel

Domnule bucovineanu nu va tine nimeni aici cu forta iar eu in acest dialog nici atat. Sunteti liber sa va duceti si sa faceti ce vreti. Nu va mai comportati ca si cum eu va tin sechestrat in acest dialog . Sunteti liber sa faceti ce vreti.
Dupa cum am mai spus : cine sunt eu nu are nici o relevanta in discutia despre stupul ursu .

Stefan Madalin

Intr-o discutie conteaza ce spui nu de unde esti , al  cui esti, sau..   doar ce spui . Stiu ca Oltenii ii stiu pe toti din Kongo si a mai ramas trenu ...  :))

NiKoN

Un singur lucru m-a speriat anul acesta in stupina Ursu. La momentul extragerii mierii "bio", a participat si nepotica, care a gustat cu nesat din acea miere, extrasa din stupi peste care toata vara a stat turta unui producator roman, cu polen si alti substituienti.. Sa iti lasi nepoata sa consume miere apiluk, doar de dragul reclamei este strigator la cer! Poti sa stii ce e un thread, pronume sau prenume, dar daca nu esti un parinte responsabil...nu esti nimic! Aviz juniorilor, indiferent cat de profesor este tatal!
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

istodorescu vasile

uite ca nu am intrat pe forum de o zi si vad ca a aparut un avocat al lui ursu carte isi spune imOrtel .omul vad ca se baga in seama corectind gramatical ce scie unul sau altul pe aici. as vrea sa ii amintesc respectivului ca multi de aici poate nu se descurca atit de bine cu scrierea corecta a limbii romine ,dar cunosc cu mult mai bine apicultura decit domnul ursu.  la urma urmei aici nu facem ore de limba romina si nici alte materii , ci discutam despre apicultura .l-as ruga pe respectivul sa ne spuna cam ce stie despre apicultura si sa explice cum lucreaza asa cum face bucovineanu , batrinul, si altii despre care stim la ce nivel sint in acest domeniu .poate a fost coleg de catedra cu ursu si incearca sa inventeze si el ceva .

Eduard Rotaru

Citat din: NiKoN din Noiembrie 11, 2013, 05:58:13 PM
Un singur lucru m-a speriat anul acesta in stupina Ursu. La momentul extragerii mierii "bio", a participat si nepotica, care a gustat cu nesat din acea miere, extrasa din stupi peste care toata vara a stat turta unui producator roman, cu polen si alti substituienti.. Sa iti lasi nepoata sa consume miere apiluk, doar de dragul reclamei este strigator la cer! Poti sa stii ce e un thread, pronume sau prenume, dar daca nu esti un parinte responsabil...nu esti nimic! Aviz juniorilor, indiferent cat de profesor este tatal!

Ca sa nu mai spunem de tratamentele cu varachet pe care le foloseste frecvent (a se vedea filmele in care deschide sertarele si prezinta urme de fitil ars...asta daca  nu credeti ca in momentul in care a venit la mine a bagat tratamente cu varachet in disperare pe motiv ca e f infestat si ii moare ff multa albina, si nicidecum ca erau niste nuclee amarate care abia au reusit sa treaca de iarna cu uzura f mare) ...

orbanstefan64

im0rtel vezi ca intri in casa omului cu piciorele pline de noroi ......
in momentul cind i ti vei completa datele la avatar vei mai putea posta pina atunci o sa stai la usa .......

SERBAN VASILICA

Daca exista atata indignare privitor la acest model de stup de ce nu il sunati pe profesorul ursu direct si il intrebati ce va doare?
Cind fiul lui Ursu a scris acea scrisoare, mi-a scris aceeasi propozitie. Ghici cine-i anonimul?

orbanstefan64

Citat din: dragos2006 din Noiembrie 11, 2013, 03:41:00 PM
Citat din: im0rtel din Noiembrie 11, 2013, 02:51:13 PM
Nu o fac pe avocatul lui , ca nu am nimic de castigat.*

.... dar umbli in curul gol pe langa zdranga sculata !
  Tu chiar nu intelegi ca ni se rupe in paispe de lada lui si de el ? vrei sa-ti desenez?
  Pe noi ne deranjeaza faptul ca acest individ murdareste imaginea apiculturii romanesti !

......pe silabe si probail se intelege ...... :bravo:

im0rtel

Domnule moderator , daca se poate o intrebare.
Daca va ingrijoreaza imaginea apiculturii romanesti de ce nu faceti un thread cu un nume cat se poate de clar " Imaginea Apiculturii Romanesti "
Si asa vorbiti despre lucrurile care va intereseaza pentru ca din cate observ stupul ursu nu va intereseaza.

Daca doriti sa imi explicati unde si ce reguli incalc de ma amenintati cu " statul la usa " v-as fi recunoscator.
Profilul cel putin din punctul meu de vedere a fost completat in conformitate cu regulile forumului dar poate am scapat eu ceva.

Iar eu nu sunt pro nici anti ursu . Dupa 150 de pagini am vazut multe afirmatii care denota o lipsa de respect pentru alti apicultori din breasla , multa ura si de ce nu amenintari pentru oricine doreste sa spuna altceva decat majoritatea. As fi dorit sa stiu de ce capra vecinului ursu e atat de interesanta si de ce e un motiv de atata ura pe forum. Ce va opreste sa inventati ceva mai bun sa fiti mai mult la televizor  si sa luati mai multe medalii pe inventii ca ursu ?

orbanstefan64

deloc nu  ma interseaza pt ca ea o mai fost inventata mai de mult.(1945 Dorobantu)
colegii o scris ceva de Dadant ,Layens,eu mai completez cu Gerstung i ti spun ceva aceste nume ?????

orbanstefan64

Citat din: orbanstefan64 din Noiembrie 11, 2013, 06:20:23 PM
Citat din: dragos2006 din Noiembrie 11, 2013, 03:41:00 PM
Citat din: im0rtel din Noiembrie 11, 2013, 02:51:13 PM
Nu o fac pe avocatul lui , ca nu am nimic de castigat.*

.... dar umbli in curul gol pe langa zdranga sculata !
  Tu chiar nu intelegi ca ni se rupe in paispe de lada lui si de el ? vrei sa-ti desenez?
  Pe noi ne deranjeaza faptul ca acest individ murdareste imaginea apiculturii romanesti !
......pe silabe si probail se intelege ...... :bravo:
daca nici acum nu pricepi cred ca vb cu Batrinul sa ti scrie ungureste

D006

Citat din: im0rtel din Noiembrie 11, 2013, 05:15:22 PM
1).... in ceea ce priveste tehnologia apicola din cadrul acestui stup *
  2)alta era nemultumirea mea privitoare la acest thread. anume exagerarile , ura , invidia unora de pe aici .
3). eu nu raspund la tentative de trolling cu ura pentru ca nu am nici o dorinta sa hranesc trolii.
4)Daca exista atata indignare privitor la acest model de stup de ce nu il sunati pe profesorul ursu direct si il intrebati ce va doare?

1) auzi 'tehnologie " ? e bancul zilei ! ma tu stii ce e aia tehnologie ???
2) tu confunzi mila si compasiunea cu ura si invidia .
3) nu e tentativa de trolling e doar trimitere la origine .  :wink:
4)la inceputuri cand prezenta prima tentativa de recoltare a polenului am vrut sa-i semnalez niste inadvertente , rezultatul ? nu pot trimite mesaje spre el pe you-tube . Daca era OM imi raspundea la intrebari . sau daca ar cunoaste notiuni de baza in apiculturas ar intra aici in arena leilor.

im0rtel

Domnule moderator , poate nu am fost destul de clar.

In acest thread se discuta Stupul Ursu .

Dumneavoastra afirmati ca nu va intereseaza Stupul Ursu si dati niste motive.

De asemeni afirmati ca pe dumneavoastra va intereseaza alt subiect. Anume : imaginea apiculturii romanesti ( si cum e afectata de X Y Z ).

Parerea mea este ca pe dvs nu va intereseaza subiectul in discutie ci altceva , alt subiect.

De acea v-as intreba respectuos , nu mai bine discutati subiectul de va intereseaza in alta parte de vreme ce subiectul in discutie ( stupul ursu ) nu va intereseaza ?

Domnule dragos :

1 . da stiu ce este aia tehnologie.
2. daca vedeam mila si compasiune pe undeva pe aici sigur ca imi aduceam aminte. poate ca e , dar sigur nu de la dvs.
3. sunteti in directa incalcare a regulilor forumului cu o asemenea remarca. punctul 5 din regulament : http://apiardeal.ro/forum-discutii/index.php?topic=2702.0
4. nu pot eu sa fiu tras la raspundere pentru ca domnul ursu nu va satisfacut curiozitatile. din cate stiu v-a mentionat de cateva ori in cateva clipuri spunandu-va pe nume si referindu-se la dvs drept unul dintre carcotasi. Nu va ajunge?

orbanstefan64

hai sa ti spun ce ma intereseaza si asta verde in fata :
ma intereseaza ca un user ca  Bucovineanu sa  posteze mai departe in liniste si nu deranjat de unul fara identitate.....ce zici i ti competezi datele corecte la avatar, asa in citeva minute sau ....??