Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

SPYKAL

Citat din: bucovineanu din Octombrie 23, 2013, 11:51:20 PM
Trac poate sa aiba cineva care se afla pentru prima data in fata unor camere de filmat. Dar cineva care a facut de multe ori turul catorva televiziuni si care se lauda ca a inventat manuale de matematica nu poate avea trac atunci cand rezolva o problema de clasa a doua. Probabil nu se astepta sa fie pus la calcule sau nu stiu ce s-a intamplat.
Sa fie semne de batranete....sau doar nu si-a invatat......lectia? Stima si respect!!!

pharaonu75

Citat din: SPYKAL din Octombrie 23, 2013, 11:59:01 PM
Sa fie semne de batranete....sau doar nu si-a invatat......lectia? Stima si respect!!!

Îi mergea gura mai bine când l-a "năvălit" pe Dan Puişoru în birou la dl. Şonea, că avea lecţia învăţată... Cel luat prin surprindere a fost Dan!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

SPYKAL

Citat din: pharaonu75 din Octombrie 24, 2013, 09:02:34 PM
Îi mergea gura mai bine când l-a "năvălit" pe Dan Puişoru în birou la dl. Şonea, că avea lecţia învăţată... Cel luat prin surprindere a fost Dan!
Si cum roata se intoarce..... Iosefini....chiar l-a scos la ...tabla..... =)) =)) =)) Stima si respect!!!

costi82

totusi raman la parerea ca stie aritmetica, cine o facut scoala isi da seama ca stie matematica, se poate vedea in filmarile lui, legat de ideea cu lectia invatata nu prea tine, daca nu ar avea ceva in cap s-ar vedea lucrul asta, legat de apicultura o mai dibuieste (invata din mers), nu-l apar pe acest domn dar apreciez valoarea cunostintelor de matematica si am tot respectul penru toti profesorii din tara asta, fara invatamant am fi o tara fara perspectiva!
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bucovineanu

Se dovedeste ca trebuie ascultate ambele parti pentru a intrezari adevarul. Este abia inceputul patimilor lui Ursu. Cand se vor trezi toti cei care au fost pacaliti de el o sa aiba probleme mai grave.

Stefan Madalin

Mie astia imi par suspecti rau ,expert contabil fratele , el economist si da bani asa pe ochi frumosi si nici macar la ridicarea marfii nu cere factura . Cat de euforic sa fii ...? Dupa mine e simpla treaba . Sunt 2 experti , fiecare in domeniul lui , care a vrut sa il fure pe ... ALBINA  .  :)) :))

sorinnel

Un singur lucru am despre stupii profului Ursu: Au fost inventati sa toace banii celor care se apuca de apicultura si care nu stiu ca albinele fac mierea, nu stupul....
Sorin Pop

marius_vfp

pote nu observati o treaba , el a luat cutiile de la pungas apoi se apuca sa fac un proiect , sa puna mana pe niste bani , ce e asa de greu de inteles a zis omu in film , numai ca el nu ara habar de apicultura ci de contabilitateeeeeeeeeeeeeeee. baga bani baga bani.

spor.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

Eduard Rotaru

Citat din: marius_vfp din Noiembrie 06, 2013, 10:15:20 PM
pote nu observati o treaba , el a luat cutiile de la pungas apoi se apuca sa fac un proiect , sa puna mana pe niste bani , ce e asa de greu de inteles a zis omu in film , numai ca el nu ara habar de apicultura ci de contabilitateeeeeeeeeeeeeeee. baga bani baga bani.

spor.

Observ ca esti din Vaslui...poate dai o fuga pana la mine la stupina inainte sa faci afirmatii neadevarate sa te convingi daca stiu sau nu apicultura...

Eduard Rotaru

Citat din: Stefan Madalin din Noiembrie 06, 2013, 09:47:47 PM
Mie astia imi par suspecti rau ,expert contabil fratele , el economist si da bani asa pe ochi frumosi si nici macar la ridicarea marfii nu cere factura . Cat de euforic sa fii ...? Dupa mine e simpla treaba . Sunt 2 experti , fiecare in domeniul lui , care a vrut sa il fure pe ... ALBINA  .  :)) :))
Daca ai fi fost atent si nu ai interpreta ceea ce am zis in fil ai fi inteles faptul ca am cerut factura...plus ca legea te obliga tu ca furnizor sa emiti fatura si sa o trimiti in termen de 5 zile la client (posta, curier sau inmanare personala)...deci nici nu era de datoria mea sa cer fatura, trebuia sa imi fie emisa si inmanata. Legat de furt, cred ca s-a demonstrat in instanta acest fapt (ai fi putut sa citesti motivatiile din hotarare punand stop cadru ca de-aia am si filmat fila cu fila). Voi reveni de indata ce voi avea si rezultatul celuilalt proces in care se va demonstra cine a facut fals si uz de fals...

Eduard Rotaru

Citat din: SPYKAL din Octombrie 22, 2013, 08:17:17 PM
Citat din: mape 48-petru manea din Octombrie 21, 2013, 07:03:13 PM
Azi pe la 17 si cevape TVR II  cine credeti ca era ?  a-ti ghicit ---profu de mate ---...
Priviti de la minutul 15.45 si va minunati. Cum spune si domnul Mape, profu' s-a "emotionat" foarte tare la o simpla scadere...  ))/ ))/ ))/ :qp: :qp: Asta sa fie explicatia pentru care a fost data afara din invatamant????  :nudie:  :hippo:

www.tvrplus.ro//editie-romania-frumoasa-141797

Are dosar disciplinar de cateva sute de pagini...s-a judecat cu Min Invatamantului si evident ca a pierdut. Facea filme cu copii la scoala fara acordul acestora sau al parintilor (i s-a interzis sa mai filmeze), nu respecta niciodata programa scolara, venea la ore cand avea chef, ii batjocorea pe copii, filma note din catalog, etc...toate aceste aspecte sunt in dosarul disciplinar...

SPYKAL

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 06, 2013, 11:13:06 PM
Are dosar disciplinar de cateva sute de pagini...s-a judecat cu Min Invatamantului si evident ca a pierdut. Facea filme cu copii la scoala fara acordul acestora sau al parintilor (i s-a interzis sa mai filmeze), nu respecta niciodata programa scolara, venea la ore cand avea chef, ii batjocorea pe copii, filma note din catalog, etc...toate aceste aspecte sunt in dosarul disciplinar...
Banuiam eu ca nu este lucru curat cu acest domn. Nu stiu de ce dar de prima data cand l-am vazut, nu mi-a inspirat incredere. Ochii omului asta mint domnule. Mie cel putin asa mi-a facut impresia. Stima si respect!!!

marius_vfp

Citat din: Eduard Rotaru din Noiembrie 06, 2013, 11:13:06 PM

printre randuri observ ca esti documentat cat de cat despre pungasul offline , cum deacu nu ai cascat ochii cand ai facut hartiile cu el , imi pare rau pentru tine dar cu ocazia asta vor deschide si altii ochii care au fost pacaliti de offline si il vor actiona in instanta , iar altii pe viitor vor gandi de 2 ori inainte sa faca pasul decisiv.(baga bani baga bani)
referitor la apicultura , ar fi bine sa iti completezi profilul si mai vorbim , sa vedem si noi de unde esti etc,
banuiesc ca stiai de acest forum ,oare sa nu fi citit ninic de aici inainte de ati trimite adresa pe youtube.
spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva