Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

bio

Citat din: nick din Octombrie 20, 2013, 03:34:51 PM
consider ca ii un om cu multa cultura generala, cu mult mai multa fata de multi alti care posteaza urat despre el, ...

Cred, ca te-ai grabit in afirmatii..

Pe multi din apicultori dupa acest forum nu ne intereseaza cultura generala a sarlatanului ursu. Noi il tratam din punct de vedere apicol si moral.
Acesta este un forum apicol  si din punct de vederea apicol tehnologia lu' nea ursu este greoaie si imposibil de pus in practica intr-o stupina profesionista.

Eu nu pot sta pasiv la minciunile acestui sarlatan....

Eu, poate nu am cultura ge4nerala a sarlatanului ursu ...Dar nici tupeul sa-i maninc de bani pe incepatorii in tainele apiculturii.. .

istodorescu vasile

pe multi de aici nu ii intereseaza cultura generala a d-lui ursu fiindca nu ne pregatim de vreun concurs de cultura generala ,ii intereseaza apicultura care ne aduce pe toti in fata monitorului, acea apicultura pe care profu  on line  incearca sa ne-o impuna , desi realitatea este alta.cit de indiferent as fi parca nu pot sa ma abtin cind vad atitea aberatii din partea lui catre niste oameni care stiu cite ceva despre apicultura. nu poti sa pretinzi niste lucruri in fata unor cunoscatori  sa incerci sa dai lectii unor oameni mult mai pregatiti decit tine asta este deranjant

dredd

avand in vedere utilitatea apicola a sifonierului bio, propun mutarea discutiei la una din categoriile "Postari non-apicole" sau "Tepari"
:qp:

MariusApicultura

Citat din: Ioan Olaru din Octombrie 19, 2013, 02:54:37 AM
....., restul e pentru caturi roinita si restul. ....

Hm.."restu e pentru ...restu.."..cata intelepciune...e blocat creierasul meu la o asa citatie.. ))/ ))/..bine ca nu mai avem si altceva in comun.. :D :D :P :P...  =)) =))..:hi: :hi:
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

feerary

Citat din: adrian_bz din Octombrie 20, 2013, 09:43:40 PM
avand in vedere utilitatea apicola a sifonierului bio, propun mutarea discutiei la una din categoriile "Postari non-apicole" sau "Tepari"
:qp:
sau macar sa se puna ghilimelele de rigoare la titlul subiectului

mape 48-petru manea

E clar ,voi sunteti invidiosi  :D
Azi pe la 17 si cevape TVR II  cine credeti ca era ?  a-ti ghicit ---profu de mate ---nu stiu daca a vorbit si de albine ca am prins numai finalul zicea : "la mine orice lectie de matematica este o inventie "
mai era si un magician care i-a pus o problema --sa scada un numar de 4 cifre dintr-un numar mai mare tot din 4 cifre   si si si a gresit o scadere simpla ---da e clar e cel mai slab apicultor dintre matematicieni si cel mai slab matemetician dintre apicultori

o vorba din popor zice "cine e prost si tace din gura nu stie nimeni ca e prost "orice legatura cu cele postate mai sus este intamplatoare   :P

pad3

aici sunteti rai, oricine o putea pati, e vb doar de trac.

nu trageti in mine, nu sunt un fan al conjudeteanului meu, dar sa ii lasam profului ce-i a lui -aritmetica- :)) si dresajul (apropo abia astept sa vad cum a reusit sa scape si de celalalt lup. pacat ca era un exemplar inteligent, chiar ar fi avut ce invata din comportamentul lui, mai aleas ca risca sa ramana fara albina(bio)
somnul ratiunii naste monstri

bucovineanu

Trac poate sa aiba cineva care se afla pentru prima data in fata unor camere de filmat. Dar cineva care a facut de multe ori turul catorva televiziuni si care se lauda ca a inventat manuale de matematica nu poate avea trac atunci cand rezolva o problema de clasa a doua. Probabil nu se astepta sa fie pus la calcule sau nu stiu ce s-a intamplat.

pharaonu75

Citat din: SPYKAL din Octombrie 23, 2013, 11:59:01 PM
Sa fie semne de batranete....sau doar nu si-a invatat......lectia? Stima si respect!!!

Îi mergea gura mai bine când l-a "năvălit" pe Dan Puişoru în birou la dl. Şonea, că avea lecţia învăţată... Cel luat prin surprindere a fost Dan!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

costi82

totusi raman la parerea ca stie aritmetica, cine o facut scoala isi da seama ca stie matematica, se poate vedea in filmarile lui, legat de ideea cu lectia invatata nu prea tine, daca nu ar avea ceva in cap s-ar vedea lucrul asta, legat de apicultura o mai dibuieste (invata din mers), nu-l apar pe acest domn dar apreciez valoarea cunostintelor de matematica si am tot respectul penru toti profesorii din tara asta, fara invatamant am fi o tara fara perspectiva!
Apicultura e o arta care trebuie respectata!

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bucovineanu

Se dovedeste ca trebuie ascultate ambele parti pentru a intrezari adevarul. Este abia inceputul patimilor lui Ursu. Cand se vor trezi toti cei care au fost pacaliti de el o sa aiba probleme mai grave.

Stefan Madalin

Mie astia imi par suspecti rau ,expert contabil fratele , el economist si da bani asa pe ochi frumosi si nici macar la ridicarea marfii nu cere factura . Cat de euforic sa fii ...? Dupa mine e simpla treaba . Sunt 2 experti , fiecare in domeniul lui , care a vrut sa il fure pe ... ALBINA  .  :)) :))

sorinnel

Un singur lucru am despre stupii profului Ursu: Au fost inventati sa toace banii celor care se apuca de apicultura si care nu stiu ca albinele fac mierea, nu stupul....
Sorin Pop