Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

SPYKAL

Eeeeeeee domnilor......daca nu v-ati saturat de profu on line si "minunatele" sale discursuri acum aveti ocazia sa il vedeti si la TV......  :qp: DA DAAAAA..........ON LINE ISI FACE TELEVIZIUNE !!! ))/ I-a vizionati si va minunati ce zice "stimabilul" aici......... Nu cunoaste nimeni vreun preot ceva?

http://youtu.be/hDR3GuejKNU

pharaonu75

Kov iulian

Citat din: marius_vfp din Aprilie 14, 2013, 08:30:02 PM
:qp:   

NE-recuperarea_unui_roi_de_albine_by_prof offline

How to catch a bee swarm 2013 ( Cum sa prinzi un roi de albine 2013 )

Asta e una din metodele mele de a aseza si prinde un roi aflat in zbor, nu risc aiurea sunt echipat cu manusi, costum, 2 perechi de pantaloni  :rotfl: , cizme etc . ( nu am cu ce sa ma laud dar fac treaba )

Ce parere aveti Domnule URSU despre metoda mea?

D006

avem prof olain ,albina olain,elev olain , orice olain . Dar oare mai avem profesori adevarati , albine romanesti , elevi normali , apicultori normali  ?

mape 48-petru manea

mai mult haz avea metoda domnului URSU  =))

orbanstefan64

pina nu lua ti lectii de la online nu va baga ti sa lua ti roiurile  din pom  :lol:

Kov iulian

Citat din: mape 48 din Iunie 16, 2013, 06:46:04 PM
mai mult haz avea metoda domnului URSU  =))

Si metoda mea avea mult haz daca ati fi vazut ce comentarii facea " operatorul " pe faptul ca scuturam caisele verzi de pe craci . =)) =)) =))

De ce credeti ca se intrerupe sunetul in mai multe locuri ?  :rotfl:

Din fericire eu spre deosebire de Domnul Ursu stiu sa editez un film si sa scot cea ce nu ma avantajeaza, din nefericire ca urmare a editari repetate sa mai pierdut din calitate, insa pe viitor voi apela la serviciile unui alt "operator" cu instructiuni clare sa taca .  =)) =))

( am folosit pitivi din ppa pentru editarea filmuletului si scaderea volumului in anumite momente sau pentru uni cele doua filmulete si a face tranzitia intre ele, din pacate versiunea din lista de programe convertea bine doar in ogg, la urcarea pe tube sunetul nu se putea reda.
O alta problema intampinata cu pitivi din lista de programe era acea ca aparea mica marimea ferestrei de redare si sub nici o forma nu o puteam mari la 1280 - 720 , din fericire versiunea mai noua din ppa nu prezinta aceasi problema )