Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

pharaonu75

pharaonu75

Ioan Olaru

Sa lansat televiziunea PROFUL ONLINE TV puteti arunca o privire aici http://proful-online.blogspot.ro/#tv
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

pharaonu75

De fapt, este vorba despre o arhiva cu toate aparitiile profului pe la diverse televiziuni.

SPYKAL

ÎNMULŢITORUL......... ultima "inventie" în materie de combatere a varroa, a "magistralului" prof online :D

Partea1 - Inmultitorul este o sursa de rame aspirator pentru captarea naturala a varroa la Bio Stup

filip

E grav sa traiesti in lume paralela cu apicultura.Daca in iulie cand majoritatea familiilor incep sa alunge trantorii .Stupul minune BIO nu a reusit sa produca efect.Ori a sacrifica puiet de albina din stupi viabil doar pentru a demonstra ca idea ta e viabila e o problema.Stupul profesorului URSU este un mare esec filmat si brevetat.Ori ucenicii profesorului o sa-l depaseasca.Eu sper ca in bine.Apropos cum e cu mierea extrasa,pe cand un filmulet.Cand urmaream primele filmulete cu pavilionul aveam sperante ca arata profesionalism.Din pacate e doar un chici filmat.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

ciucur

Mie mi se pare ca la minutul 9:40 nici macar nu pica matca in 'nucleu' ci ramane agatata de latul inferior al ramei care e scoasa...
Nimic nu se pierde, totul se transforma.

Kov iulian

Uite aici apicultor adevarat ii cade jumate de roi pe el si nimic nu are, fumeaza impasibil din trabuc .  :rotfl: :rotfl:( secvente din filmul more than honey )

MORE THAN HONEY - Filmclip Schweizer Bergimker Jaggi - Ab 08.11.2012 im Kino

NiKoN

Pentru ce sa faci extractie de miere cand extragi banii din rama "aspirator de fraieri"?
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

stefan1

Citat din: Kov iulian din Iulie 05, 2013, 01:36:54 PM
Uite aici apicultor adevarat ii cade jumate de roi pe el si nimic nu are, fumeaza impasibil din trabuc .  :rotfl: :rotfl: (secvente din filmul more than honey )

Interesant ce zice batranul:
  "Era asa:
  Strabunicul si bunicul aveau albine. La fel si tata. Eu nu m-am intresat de asta, nu-mi doream intepaturi de albine.
  Si tata a imbatranit si a spus: "Daca tu nu te interesezi de albine, le vand!"
  Atunci nu mi-a convenit. M-am gandit: Daca batranii, inainte, au putut suporta intepaturile, atunci pot si eu; doar nu-s un pampalau!"

Aproape identic a fost si in cazul meu.

Nimic nu costa mai mult decat nestiinta! (Legea lui Moisil)

Kov iulian

Citat din: pharaonu75 din Iunie 28, 2013, 11:35:37 AM
De fapt, este vorba despre o arhiva cu toate aparitiile profului pe la diverse televiziuni.

Poate face si streming audio-video online, la fel pot face si eu sau oricine insa nu prea se poate numi televiziune acest fapt .

http://www.ustream.tv/new

marius_vfp

Citat din: ciucur din Iulie 04, 2013, 11:32:56 PM
Mie mi se pare ca la minutul 9:40 nici macar nu pica matca in 'nucleu' ci ramane agatata de latul inferior al ramei care e scoasa...

fii mai atent dai un zoom , cade chiar printre ramele de jos , uitete atent la albinele ce erau pe speteaza de jos ca sa vezi ce si cum erau2 si vine 1 chiar cand cada matca.

in rest a turbat "lupu" ?
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

pharaonu75