Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

andrei_georgian

cand am zis creatie m-am referit la ladoaia aia...(labirint pentru albine..) nu m-am referit la faptul ca ar fi facut ceva spectaculos.. =)) este chiar o idiotenie ca altfel n-am cum sa-i zic... :qp:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

cristipep

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

apivasmob

Sezonul de vanatoare la Ursi este deschis oare nu avem nici un  vanator printre noi?  :D :D :D ))/ ))/ ))/ ))/
Sanatate tuturor apicultorilor

D006

Hai sa facem o petitie on-line in care sa luam atitudine fata de sarlatania acestui on-line . Cine se baga se deschida aceasta petitie ? noi urmeaza sa o semnam si sa o aducem la cunostinta  prafului on-line.

marius_vfp

Citat din: dragos2006 din Aprilie 13, 2013, 09:14:50 AM
prafului on-line.

chiar ca e PRAF si PULBERE

semnez si eu petitia

spor
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

elvis

Semnez si eu cu toate ca in sinea mea consider ca I se da prea mare importanta acestui om.intotdeauna o sa fie astfel de specimene cred ca daca il porcaim atat pe forumuri ii cam ridicam mingea la fileu cumva... Deabia asteapta sa I'll bage cineva in... Seama
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

cristipep

Pe mine ma dispera tupeul lui ion Olaru care spre nesimtirea lui cerseseste si el bani ca si mentorul lui ....pentru ce fratilor si eu am un site si cresc albine dar o fac din pasiune nu pentru BANI sau sa prostesc pe unu sau altu. Din punctul meu de vedere asta este jegojism.............si trebuie tratat ca atare.

apivasmob

Citat din: dragos2006 din Aprilie 13, 2013, 09:14:50 AM
Hai sa facem o petitie on-line in care sa luam atitudine fata de sarlatania acestui on-line . Cine se baga se deschida aceasta petitie ? noi urmeaza sa o semnam si sa o aducem la cunostinta  prafului on-line.

HAi dai drumul ataseaza lincul si vezi cati vor semna.
Ma voi numara si eu printre ei.
Sanatate tuturor apicultorilor

D006

andrei_georgian

Citat din: cristipep din Aprilie 13, 2013, 06:14:14 PM
Pe mine ma dispera tupeul lui ion Olaru care spre nesimtirea lui cerseseste si el bani ca si mentorul lui ....pentru ce fratilor si eu am un site si cresc albine dar o fac din pasiune nu pentru BANI sau sa prostesc pe unu sau altu. Din punctul meu de vedere asta este jegojism.............si trebuie tratat ca atare.

se pare ca aceasta ladoaie este foarte buna ca obiect folosit pentru a putea cersii... =))si uite asa profu mai aduna cativa pretendenti pe care ii invata arta cersitului...  =))

Vin si eu cu o semnatura :wink:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

cristipep

feerary

Eu am semnat! sunt curios cate voturi se aduna...:)

D006

Vreau sa vad daca se aduna semnaturi mai multe decat novici prostiti de el . La urma urmei e o problema statistica , sa vedem cine sunt mai multi .

http://www.petitieonline.com/salvati_apicultura_romaneasca_de_impostorul_ioan_ursu