Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

CORNEL V.

Nu stiu daca s-a mai pus chestia asta
Proful online mai vrea si donatii...sa nu-i mearga prea bine afacerile cu stupii lui minune?
Asta scrie pe blogul sau:

Va multumesc mult pentru telefoanele de incurajare primite, pentru mesajele de pe Facebook si pentru faptul ca va pasa de acest proiect. Unii dintre dumneavoastra, din diaspora sau din tara, au dorit sa faca si niste mici donatii ca o forma de multumire si sprijin al acestui proiect si m-au rugat sa public urmatoarele informatii bancare:

UniCredit Tiriac Bank
Titular: Ioan URSU
RON: RO32BACX0000003458009001

EUR: RO75BACX0000003458009003

Donatii prin PayPall
0733691021

feerary

am atasat niste poze dintr-o revista, le am si eu dp un alt forum... ce vreau sa va spun este ca aceasta publicatie este de peste 60 de ani.  Asa sper ca o sa intelegeti dc am spus ca aceasta hotie  nu tre prezentata de catre un site de profil apicol, maiales ca ursu nu a inventat nimic, doar a furat si atat!
   Ce sa spun "un nou model de stup anti varoua si miere bio"... ma lasi... nu-i deloc nou si nici macar nu la inventat Ursu. Si uite asa se incurajeaza hotia, o expunem pe pagina principala(defapt doar o prezentam).

D006

Vad pe forumuri multi apicultori care au o atitudine critica la adresa lui on-line dar nimeni nu posteaza comentarii la filmele sale pe  you-tube. Cat timp la filmele sale nu apare si o opinie critica el crede ca are dreptate . Eu unul acum un an i-am adresat cateva intrebari dar a sters postarile si mi-a restrictionat accesul la comentarii . Asa ar proceda cu toti cei care ar comenta pe  you-tube filmele sale ?

cristipep

Sa mai spus ...............daca te uitai pe agina 115 pe la sfarsit vedeai ca am scris despre mizeria asta............

Citat din: CORNEL V. din Aprilie 11, 2013, 10:07:58 PM
Nu stiu daca s-a mai pus chestia asta
Proful online mai vrea si donatii...sa nu-i mearga prea bine afacerile cu stupii lui minune?
Asta scrie pe blogul sau:

Va multumesc mult pentru telefoanele de incurajare primite, pentru mesajele de pe Facebook si pentru faptul ca va pasa de acest proiect. Unii dintre dumneavoastra, din diaspora sau din tara, au dorit sa faca si niste mici donatii ca o forma de multumire si sprijin al acestui proiect si m-au rugat sa public urmatoarele informatii bancare:

UniCredit Tiriac Bank
Titular: Ioan URSU
RON: RO32BACX0000003458009001

EUR: RO75BACX0000003458009003

Donatii prin PayPall

Ioan Olaru

Citat din: cristipep din Aprilie 11, 2013, 09:07:54 AM
Vad ca nimeni nu sa gandit ca poate asta este un fel de reclama cu idiotii aia doi , sa arate el ca lumea cauta si cumpara acele lazi ......din cate am vazut in clip ei deja vor sa plece la pastoral , probabil lada aia nu are nevoie de albina, face singura miere.....bagi sirop si scoti miere  :qp:
Totuși nu vede nimeni cei sub prelată , doar dați cu presupusu , dacă e alceva , eu sunt pro Ursu zic asta doar să vedeți că defapt nu vedeți nimic.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

MariusApicultura

Tu ce vezi dl Olaru  ))/ ))/ ...... =)) =))
Istoria isi bate joc de cei care nu o cunosc, repetandu-se!!! 
Insulta e declaraţia înfrângerii!!

vranceanul

De ce spui ca nu vede nimeni ??, eu vad la minutul 1,40 cand ridica putin prelata 2 funduri de stup. Ori sant sicrie pt. albine....... :yahoo_cry:  :P
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

cristipep

Sa fii sigur de asta..........orice comentariu imotriva somnitatii sale ........ :qp:

Citat din: dragos2006 din Aprilie 12, 2013, 12:17:43 AM
  Vad pe forumuri multi apicultori care au o atitudine critica la adresa lui on-line dar nimeni nu posteaza comentarii la filmele sale pe  you-tube. Cat timp la filmele sale nu apare si o opinie critica el crede ca are dreptate . Eu unul acum un an i-am adresat cateva intrebari dar a sters postarile si mi-a restrictionat accesul la comentarii . Asa ar proceda cu toti cei care ar comenta pe  you-tube filmele sale ?

bio

Dragoshi si eu i-am scris SARLATANULUI ceva comentarii pe YOUTUBE dar le-a sters imediat si mi-a restrictionat accesul la filmele lui..

Imi pare rau ca inca nu m-am intilnit cu el..:(..ca jumate din Marea Neagra nu o sa-l spele cit o sa-l porcesc eu. Auzi sarlatanul a inceput sa ceara bani pe fata. Nesimtirea si tupeul lui ursu  nu are margini.

bio

Citat din: Ioan Olaru din Aprilie 12, 2013, 08:55:17 AM
Vad ca nimeni nu sa gandit ca poate asta este un fel de reclama cu idiotii aia doi , sa arate el ca lumea cauta si cumpara acele lazi ......din cate am vazut in clip ei deja vor sa plece la pastoral , probabil lada aia nu are nevoie de albina, face singura miere.....bagi sirop si scoti miere  :qp:
Totuși nu vede nimeni cei sub prelată , doar dați cu presupusu , dacă e alceva , eu sunt pro Ursu zic asta doar să vedeți că defapt nu vedeți nimic.

ma Ionica..ma nepoate oi fi tu pro ursu, dar din ce am vazut la tine esti "paralel" fata de super-tehnologia ursu . ..

Intii sa ai 3 stupi sa aplici ad literam tehnologia ursu si apoi da-te fan ursu...

marius_vfp

=)) =)) credeai ca esti singurul , nici eu nu pot posta la filmele SOCIOPATULUI  :qp: :rotfl: :rotfl:
of doamne de ce nu pot eu sai sparg adresa de youtube sa vezi ce postari ii fac :nudie: :nudie:
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

cristipep

Am avut si eu o rugaminte la tine sa ne arati cata albina ai tu in ladoaia minune dar ...nic nu m-ai bagat in seama , lasa vrajeala si arata-ne dracului stolul de albine daca ai in mununatia de ladoaie, ai dat polen artificial tot felul de turte .......hai sa vedem ce putirinta are cufarul. Ce dracu incerci sa vinzi muste la apicultori....nu ma refer la mine ca sunt apicultor cu experienta ci la colegii care intradevar stiu ce inseamna apicultura.Daca tot esti pro plagiat de ce nu faceti voi ce dracu vreti unde vreti dar nu ne mai intoxicati cu porcaria de ladoaie si apicultura vostra de nici macar 1 ban pe forumul asta.

Citat din: Ioan Olaru din Aprilie 12, 2013, 08:55:17 AM

cristipep

Inca un fim de trantoscar.  :qp:

andrei_georgian

deci...se  intelege un singur lucru...profu ce viseaza noaptea spune si propune altora a doua zi  =))
parerea mea este urmatoarea...sa-l lasam in pace...sa nu mai discutam despre  el ca deja sau adunat 116 pagini pline de discutii in legatura cu creatia lui..ca sunt bune ca sunt rele sunt destule...mai bine sa dam raspunsuri la altceva cu adevarat interesant.. :hi:
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

cristipep

Ce creatii frate .......care....unde.....?

Citat din: andrei_georgian din Aprilie 12, 2013, 10:12:51 PM
deci...se  intelege un singur lucru...profu ce viseaza noaptea spune si propune altora a doua zi  =))
parerea mea este urmatoarea...sa-l lasam in pace...sa nu mai discutam despre  el ca deja sau adunat 116 pagini pline de discutii in legatura cu creatia lui..ca sunt bune ca sunt rele sunt destule...mai bine sa dam raspunsuri la altceva cu adevarat interesant.. :hi: