Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

bio

Citat din: dragos2006 din Aprilie 10, 2013, 08:31:25 PM
.....
  PS. pai daca ei cu 4x4....

Ce rahat de 4X4 au..??..Au sa spun, ceva Suzuki samurai sau vitara modelul ala scurt dupa hardtrop. Masina buna japoneza fiabila, ieftina dar f capabila.

La masina stau bine...la apicultura  ))/..pacat de banii pierduti.

cristipep

Vad ca nimeni nu sa gandit ca poate asta este un fel de reclama cu idiotii aia doi , sa arate el ca lumea cauta si cumpara acele lazi ......din cate am vazut in clip ei deja vor sa plece la pastoral , probabil lada aia nu are nevoie de albina, face singura miere.....bagi sirop si scoti miere  :qp:

bucovineanu

Au zis ca la sfarsitul lunii vor sa  populeze lazile si sa faca pastoral la toate culturile, inclusiv la rapita. Nu au zis cum o sa le transporte. Clipul parea sa fie regizat.

cristipep

O tiganie marca ursu...............Hai sa mai prostim niste prosti.

Citat din: bucovineanu din Aprilie 11, 2013, 10:09:26 AM
Au zis ca la sfarsitul lunii vor sa  populeze lazile si sa faca pastoral la toate culturile, inclusiv la rapita. Nu au zis cum o sa le transporte. Clipul parea sa fie regizat.

dredd

nu cred ca a fost regizat. cei doi erau chiar incantati ca vorbesc si ca s-au intalnit cu guru. iar el nu face nimic gratuit si e constient ca fiecare reclama, film, discutie, emisiune tv sau articol despre el ii pot produce bani. totul e reclama. nici hrana de albine nu o lauda degeaba, desi zice ca o cumpara. nici vaicareala cu familiile "furate" nu e fara rost. multumea intr-un film cuiva din strainatate care i-a trimis bani ca sa-l ajute sa-si recupereze paguba.
ca e un om de afaceri .. bravo lui! dar sa prostesti  incepatori.. foarte urat. mai mult, in filmul de mai devreme ii incuraja pe cei doi sa-i cumpere cd-urile, de care tot aduce vorba mereu cand are ocazia, desi ii vine greu sa ia un roi dintr-un pom la un metru de pamant.
pe de alta parte e si vina clientilor lui, care parca ii devin adepti si manifesta fanatism intr-o oarecare masura. accesul la informatie e GRATUIT. sa cauti pareri, discutii, sfaturi despre orice investitie ai de gand sa faci e GRATUIT. sa-ti faci cont pe forum la fel.

bucovineanu

Am mai zis acest lucru: ai impresia ca le-a spalat creierele.

xvader

are un marketing ...de exceptie.
pacat de bietii incepatori, dar mai devreme sau mai tarziu se vor trezi...cum spunea mai demult un profesinist in ale albinelor...doar doi inventatori adevarati in apicultura...langstroth si dadant, restul... :qp:

cristipep

Ai impresia ca idiotu de ursu nu a spus de la inceput celor doi ce au de zis? Ce dracu ma...........ala o vinde si pe masa numai sa aibe bani sa plateasca rata la masina.

Citat din: adrian_bz din Aprilie 11, 2013, 12:26:28 PM
nu cred ca a fost regizat. cei doi erau chiar incantati ca vorbesc si ca s-au intalnit cu guru. iar el nu face nimic gratuit si e constient ca fiecare reclama, film, discutie, emisiune tv sau articol despre el ii pot produce bani. totul e reclama. nici hrana de albine nu o lauda degeaba, desi zice ca o cumpara. nici vaicareala cu familiile "furate" nu e fara rost. multumea intr-un film cuiva din strainatate care i-a trimis bani ca sa-l ajute sa-si recupereze paguba.
ca e un om de afaceri .. bravo lui! dar sa prostesti  incepatori.. foarte urat. mai mult, in filmul de mai devreme ii incuraja pe cei doi sa-i cumpere cd-urile, de care tot aduce vorba mereu cand are ocazia, desi ii vine greu sa ia un roi dintr-un pom la un metru de pamant.
pe de alta parte e si vina clientilor lui, care parca ii devin adepti si manifesta fanatism intr-o oarecare masura. accesul la informatie e GRATUIT. sa cauti pareri, discutii, sfaturi despre orice investitie ai de gand sa faci e GRATUIT. sa-ti faci cont pe forum la fel.

bucovineanu

Multi dintre cei care au cumparat asemenea stupi s-au lamurit ca au fost trasi pe sfoara, dar nu au curajul sa spuna acest lucru. Fiind incepatori unii cred ca nu au aplicat cum trebuie tehnologia si de aceea au avut esec.

cristipep

mie unu mi se pare o panarama aceste ladoaie .......ce dracu trebuie sa fii retardat sa crezi ca poti scoate 1000 de cacati cu lada asta. Sa se faca bors cei care cumpara.

D006

cica au prieteni pe internet ... care sunteti prieteni cu ei ?  prima mare realizare ! ii primeste la Calafat  =))  tehnologia on-line invadeaza Calafatul  :nebun:

bio

Citat din: dragos2006 din Aprilie 11, 2013, 06:37:39 PM
cica au prieteni pe internet ... care sunteti prieteni cu ei ?  prima mare realizare ! ii primeste la Calafat  =))  tehnologia on-line invadeaza Calafatul  :nebun:

Dragosh, dupa masina folosita de cei doi elevi a lu nea ursu, ....cei doi sunt pescari .
Cred ca ai gresit Formul intrebind care sunt prietenii lor.
Vezi "dincolo" ...stii tu...ca cei doi sunt pescari ca si "pictorul"--Modigliani-- este parca si pescar si "priceput" la albine ca cei doi.. =))

cristipep

Este atat de nesimtit incat cerseste mila .....sincer asta are un tupeu nesimtit ....din curiozitate am intrat la el pe blog si am gasit ca la Ion olaru  ..... "Va multumesc mult pentru telefoanele de incurajare primite, pentru mesajele de pe Facebook si pentru faptul ca va pasa de acest proiect. Unii dintre dumneavoastra, din diaspora sau din tara, au dorit sa faca si niste mici donatii ca o forma de multumire si sprijin al acestui proiect si m-au rugat sa public urmatoarele informatii bancare:

Titular: Ioan URSU
RON: RO32BACX0000xxxxxxxxxxxxx

EUR: RO75BACX0000xxxxxxxxxxxxx

Donatii prin PayPall

Cat de nesimtit este asta frate............am sters intentionat restul de cifre din cont sa nu .....ii facem reclama. :qp:

D006

Daca acest individ ar fi venit initial cu proiectul sau in mediul on-line (forum) si ar fi acceptat DIALOGUL  , am fi dezbatut subiectul si poate multi dintre noi am fi incercat modelul  numai si din curiozitate . Dar cand vezi ca acest individ e pus numai pe capatuiala cu orice pret iti piere cheful de experimente .

bucovineanu

Daca de la o  familie de albine se pot obtine anual 1000 de euro, nu inteleg de ce nu practica apicultura cu vreo 300 de familii si in cativa ani ajunge milionar in euro si nu mai trebuie sa stea la mila altora.  :smile:  Dupa ce a cersit hrana pentru albine de la firma din Timisoara acum vrea si bani. Nu trebuia sa-si distruga stupina si avea din ce trai.