Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

andrei_georgian

se pare ca profu acum vrea sa-si standardize-ze creatia... =)) din ce vad in clip nici cameramanul nu-l prea asculta...il cam lasa pe profu sa vb singur... =))
Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma.

orbanstefan64

bucovineanu

Cameraman e sotia sa. Se vede ca e satula si ea de bazaconiile lui Ursu si da si ea anumite informatii in timp ce sotul isi recita "uratura".

cornelioandanciu

Am incercat si eu sa urmaresc clipurile dumnealui, am vazut cateva pe sarite, cine are rabdare sa-l vada cum se invarte in jurul cozii fara sa spuna nimic concret? Tot asa a inceput sa-mi tina teorie un domn de la o anumita filiala ACA, am vrut sa comand niste matci, se straduia cu tot dinadinsul sa ma convinga ca in tara ata doar Albina Carpatina este singura rasa de bastina, parca nu ar fi auzit de Carnica, foarte raspandita in nord vestul Transilvaniei.Asa ca sa incercam sa luam ce este bun din expunerile profesorului, pana acuma spun sincer ca nu prea m-am pricopsit cu mare lucru. Si ma straduiesc de nu mai pot si nu se poate!  ))/
Va salut.

xvader

complicate sunt caile domnului. complicata "inventia" profului

dredd

NiKoN

Cica situatie financiara  precara... 1000 de euro pe lazi + taxe anuale la jeep. Acum daca si lada Ursu se adreseaza celor cu venituri precare, inseamna ca in Romania economia duduie!!
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

dredd

probabil se gandesc ca daca fiecare lada le produce 1000 de euro au cam dat lovitura. iar guru ursu ii tot abureste si ii lauda.
ca nu-i pasa e evident. putea sa-i intrebe simplu: "mai baieti, dar voi aveti vreo albina?"

andreiu

Citat din: NiKoN din Aprilie 10, 2013, 08:19:52 AM
Cica situatie financiara  precara... 1000 de euro pe lazi + taxe anuale la jeep. Acum daca si lada Ursu se adreseaza celor cu venituri precare, inseamna ca in Romania economia duduie!!

Romania, din pacate, duduie cu dudui in fuste scurte prin parcari si pe sosele. Mai duduie de asemenea cu dudui in nadragi, ajunsi printr-un sistem corupt, in functii cheie din economie si politica. Sa invatam dara, a fluiera ...a paguba!!

D006

Baietii au facut un calcul simplu : bagam 1000 euro in lazi , familiile de la tatica le luam pe mocangeala , timp avem destul sa ne plimbam prin Romania iar la toamna avem in buzunar 10000 euroi . La prima vedere afacerea este superprofitabila .
  PS. pai daca ei cu 4x4 au o situatie financiara precara , eu cu Logan cred ca sunt muritor de foame...

dredd

Citat din: dragos2006 din Aprilie 10, 2013, 08:31:25 PM
... pai daca ei cu 4x4 au o situatie financiara precara , eu cu Logan cred ca sunt muritor de foame...

pai daca nu investesti in cutia care scoate bani pe urdinis  =))

pharaonu75

As vrea sa vad un clip cu cei doi "temerari", facut la toamna! =)) =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Martinescu Adrian @ Vatafu Mihai ...sincer, imi este mila de voi...Natarai mai sunteti... :qp:

..Tineri, neshtiutori, creduli dar si puturoshi--de ce sa practice apicultura REALA  vazuta la tatal lui Adrian, apicultura care le rupe oasele.>??..cind pot da lovitura dupa minciunile sarlatanului ursu.

bio

Citat din: pharaonu75 din Aprilie 10, 2013, 09:09:15 PM
As vrea sa vad un clip cu cei doi "temerari", facut la toamna! =)) =))

..daca au singe in instalatie ii rup capul lui nea' ursu ca i-a prostit in ultimul hal.

..dar se vor da la fund dind vina pe diferite motive ca nu le-a iesit "afacerea"..