Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

filip

De ce şi-a dărâmat Arthur casa
Am mai gasit un investitor gen prof URSU,din pacate nu are forta financiara sa-si breveteze ideile.
El vrea din multe sa faca una mare.............proful e pe invers...........
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

bio

Citat din: filip din Martie 14, 2013, 08:44:14 AM
De ce şi-a dărâmat Arthur casa
Am mai gasit un investitor gen prof URSU,din pacate nu are forta financiara sa-si breveteze ideile.
El vrea din multe sa faca una mare.............proful e pe invers...........

Filipe .. =))..unde l-ai gasit pe ROCKEFELER asta..

Asta vroia discoteca pentru ca sa agate gagici...cred ca este scrintit de prea multa masturbare... =))..

filip

@BIO,
Cand am putin timp liber incerc sa inteleg filozozofia de viata a celor din jur.Iar Arthur are rezerve infinite. :P
ARTHUR cel mai amuzant ţăran de pe net loveşte din nou !!!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

pharaonu75

Arthur asta, daca se apuca de apicultura cu ladoaca on-line, sigur scoate cel putin 1000 euro per familia de albine! =)) =))

Nea profu', esti pe receptie? L-ai vazut, are potential... ce mai astepti?!?! =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

filip

Citat din: pharaonu75 din Martie 14, 2013, 09:43:14 AM
Arthur asta, daca se apuca de apicultura cu ladoaca on-line, sigur scoate cel putin 1000 euro per familia de albine! =)) =))
E baiat bun,se multumeste cu jumatate fata de preturile practicate de concurenta.
Eu zic sa-l incurajam si sa-l primim in randurile noastre. :D

sorinma

pharaoane pune si tu un omulet sa-si faca cruce ca nu-mi vine nici sa rad dar nici sa plang  :nebun:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

andreiu

Tanarul din filmele prezentate are o candoare si un umor de situatie remarcabil. Daca dam deoparte compasiunea pentru un semen de-al nostru ajuns intr-o asemenea situatie, personajul mi-este chiar simpatic. Are cate putin din personaje celebre, indragite, ca Pacala, Zorba, Mr.Bin si Costel Busuioc. Nu este exclus sa fie ajutat pentru a-si realiza visul.

mirceahvn

E a doua oara cand postez pe un topic al acestui forum si raman consternat .Parca ati fi o haita de lupi(asa va purtati prin limbaj ,eu am citit doar ultimele 2 pagini din topic si mi-am facut o parere) care isi fac planuri sa incolteasca  o caprioara .De ce atata violenta  si cu ce va alegeti din asta ?Nu sunt fan  bio -stup (cu ghilimelele de rigoare ),dar macar prof.Ursu vorbeste normal si decent ,poate face multe greseli in apicultura ,dar e dreptul lui sa spuna ce vrea si dreptul fiecaruia sa discearna ce e bine si rau .,dar el nu are vulgaritatea voastra .Mi se pare corect sa-i puneti intrebari si o sa vedem ce o sa raspunda ,dar de ce atata violenta si rautate in spatele cuvintelor?Ce tip de apicultori cresteti aici poate vor avea cunostinte de albine dar ca oameni?Oare dvs. nu sunteti crestini ortodocsi ?DOMNULE DRAGOS v-am vazut filmele si postarile si am respect pentru dvs dar nu coborati stafeta fiti un continuator al unui HRISTEA(fiti un intelectual al pamantului )(ati citit ce limbaj avea),dumneavoastra cresteti apicultorii incepatori de la dvs au ce invata ,(va rog asta deoarece sunt sigur ca aveti si suflet si inteligenta si intelegeti mai presus de cuvinte) asadar cresteti apicultori dar in primul rand oameni si acestia se cresc cu iubire ,toleranta si inteligenta .Un mare actor roman Dem Radulescu spunea ca trebuie promovat  umorul nu bascalia(vorbea aici de toate nivelele societatii si inclusiv de arta) .Ce faceti aici e bascalie (intre bascalie si umor este diferenta cat intre manele si Chopin ),va rog treceti la umor si atunci o sa avem toti de castigat.Multa sanatate la toti !

SPYKAL

Citat din: mirceahvn din Martie 17, 2013, 06:35:55 PM
..... macar prof.Ursu vorbeste normal si decent ,poate face multe greseli in apicultura ,dar e dreptul lui sa spuna ce vrea si dreptul fiecaruia sa discearna ce e bine si rau .....
Intrebare stimabile domn!! Cine ii da dreptul acestui impostor sa minta cu atata nesimtire :nono: :nono: persoane de buna credinta (a se citi incepatori) vanzandu-le iluzii desarte in privinta fabuloaselor castiguri de 1000 euro, cu ladoaia aia "inventata"? Dumneata ai cumpara.....vise desarte???!!!

mirceahvn

La momentul oportun Hitler a fost criticat dar a avut multi fani care abia apoi si-au dat seama ca au gresit daca prof.ursu e sarlatan se va vedea si daca veti spune orice tot vor fi fani Ursu dar eu zic sa venim cu idei de combatere sau alte idei dar fara jigniri si alte vulgaritati ,eu asta zic restul oricum se va vedea in timp .

mirceahvn

Daca faceti o lista cu intrebari ma inscriu si eu cu 3 intrebari (pe bune si nu bascalie si vulgaritati):
1-daca eliminam varooa cu ajutorul ramei cladita numai cu celule de trantori,rama care se afla dupa vestita gratie ,eliminand si trantorii ,cine hotaraste cati trantori  raman in familia de albine (in mod natural in familie sunt de la sute la mia de trantori),noi oamenii?Oare putini trantori la un moment dat cand familia are nevoie de ei (stiind ca in cazul stupului Ursu ramele sunt selectionate si trantorii sunt doar pe aceasta rama de dupa gratie )nu scade pe termen lung imunitatea familiei si vivacitatea ei in timp si poate tocmai de aceea stupii domnuluiUrsu de cand sunt 3 in 1 sunt foarte slabi?Oare albinele nu stiu cati trantori sa creasca trebuie sa o invatam noi ,suntem mai presus de natura ?Nu cumva in timp creem la familie o foame de trantori cu toate repercursiunile care vin din aceasta?
2-cum poate fi un stup bio stupul dansului  cand stim ca pentru certificare nu putem trata cu nici o substanta chimica nici chiar in absenta magazinului ,deci nu putem trata cu varachet cum faca dansul si in plus nu avem voie sa vopsim un stup bio cu vopsea obisnuita asa cum am vazut ca a vopsit dansul unii stupi ,deci in final prin ce este stupul dansului bio.
3.-in cazul iernarii daca avem in toamna familii puternice pe 6-7 rame stranse(uneori si mai multe)cum putem sa facem inainte de iernare  manevra 3 in 1 ca nu avem loc sa le bagam in biostup deja la 5 -6 rame sunt probleme ,asta nu ne obliga sa avem familii mai slabe ca sa poata intra ?(asta e o intrebare mai usoara dar sa vedem ce spune dansul)

SPYKAL

Citat din: mirceahvn din Martie 17, 2013, 07:22:27 PM
La momentul oportun Hitler a fost criticat dar a avut multi fani care abia apoi si-au dat seama ca au gresit daca prof.ursu e sarlatan se va vedea si daca veti spune orice tot vor fi fani Ursu dar eu zic sa venim cu idei de combatere sau alte idei dar fara jigniri si alte vulgaritati ,eu asta zic restul oricum se va vedea in timp .
Toata stima pentru dvs. Elegant mod de a evita raspunsul. Dumnezeu sa va binecuvanteze!!! Sper ca nu sunteti adept al "inegalagilului" domn profesor......sau poate...DA!!! Dvs stiti cel mai bine. Avem in viata....liber arbitru nu? Cu stima si respect va salut!!!

orbanstefan64

lucru impreunat miroase, indiferent .......... :hi: :hi: :hi:

D006

Citat din: mirceahvn din Martie 17, 2013, 06:35:55 PM
De ce atata violenta  si cu ce va alegeti din asta ?Nu sunt fan  bio -stup (cu ghilimelele de rigoare ),dar macar prof.Ursu vorbeste normal si decent ,poate face multe greseli in apicultura ,dar e dreptul lui sa spuna ce vrea si dreptul fiecaruia sa discearna ce e bine si rau .,dar el nu are vulgaritatea voastra .Mi se pare corect sa-i puneti intrebari si o sa vedem ce o sa raspunda ,dar de ce atata violenta si rautate in spatele cuvintelor?

Domnul meu am incercat pe you tube sa-i puna cateva intrebari vestitului profesor dar pentru ca intrebarile prezentau unele deficiente ale sistemului minune imediat intrebarile au fost sterse iar eu nu am mai avut posibilitatea sa postez la filmele lui . la fel si cu blogul sau , este imposibil sa intri in dialog cu el.
  Topicul de aici e deschis de multa vreme , nea on-line daca era bazat pe meserie intra aici si raspundea la intrebari , crezi ca il omoram sau ii cadeau tresele de pe umeri . In schimb a preferat ca un las sa-l puna pe fiul sau sa posteze aici dar tipul fiind paralel cu apicultura a luat-o repede in bot si s-a linistit . In bot a luat-o si pe stuparitul unde a vrut sa faca reclama mascata.

PS. Nu uita ca on-line a fost dat afara din invatamant deoarece a facut filme cu minori fara acordul parintilor . Daca aveai si tu un copil in clasa la on-line si ai fi vazut filme pe net cum asa-zisul profesor  il face prost cu ti-ar veni ?

cristipep

Dar mai este o problema ...din cate stiu era profesor de matematica...decand a devenit si profesor de apicultura????????????????