Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

orbanstefan64

apai si eu ma bag ....asa numa ca sa nu viu degeaba la Blaj  :P
:hi: :hi: :hi:

orbanstefan64

Citat din: orbanstefan64 din Martie 12, 2013, 08:39:10 PM
apai si eu ma bag ....asa numa ca sa nu viu degeaba la Blaj  :P
:hi: :hi: :hi:
am cugetat putin .......... sint convins ca no sa vie pt ca ............. :blah: :blah:
:hi:

D006

Si daca vine ?  care va bagati pe lista sa-i dam peste nas ?

orbanstefan64

Citat din: dragos2006 din Martie 12, 2013, 09:45:56 PM
  Si daca vine ?  care va bagati pe lista sa-i dam peste nas ?
eu is prezent la bagaciune  :nod: :nod: :nod:

pop alin daniel

sa filmati sa vedem si noi ce iese  :wink2:

Bio Honey

De filmat o sa fie ca profesorul Ursu filmeaza intodeauna. Sunt curios ce intrebari o sa i puneti si ce raspuns primiti.
"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

http://www.youtube.com/user/BioHoneyBeeFarm/videos?flow=grid&view=1

cristipep

O sa ramana cu intrebarile  =))  ca nu stie sa raspunda............clar.

D006

Foarte bine !  asa va vedea si opinia publica ca online e de fapt o mare basina puturoasa .

vranceanul

Pentru 'comisia' care se va intalni cu 'inventatorul 3/1 am o propunere daca nu deranjez: sa se faca o lista cu intrebari de la toti forumistii care vor sa puna intrbari. Sa se trieze intrebarile ca sa fie cat mai la obiect, intrbari scurte si directe care sa-si atinga scopul.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

pharaonu75

Mai fratilor, voi chiar vreti ca omul sa nu mai mearga pe la niciun targ apicol de frica intrebarilor voastre? =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

vranceanul

Poate sa mearga unde vrea, nu a intrebat pe nimeni cand a mers, si merge in continuare cu 'ladoaia' dupa el la televiziuni, targuri, piete si pe unde a mai fost. Dar trbuie totusi sa dea cateva raspunsuri (explicatii) la aberatiile publicate. Ex. 1000e venit pe 'lada'......
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

D006

hai sa postam aici intrebarile , facem o lista si in final cum il prindem cu i-o punem.  :)

Cu ce rasa de albina lucreaza ?

cristipep

O sa taie la montaj ce nu-i convine  =))

Citat din: Bio Honey din Martie 13, 2013, 04:38:17 PM
De filmat o sa fie ca profesorul Ursu filmeaza intodeauna. Sunt curios ce intrebari o sa i puneti si ce raspuns primiti.

cristipep

Nu e bine , ca o sa invete raspunsurile .....mai bine sa fie luat asa , ca din oala

Citat din: dragos2006 din Martie 14, 2013, 08:17:30 AM
hai sa postam aici intrebarile , facem o lista si in final cum il prindem cu i-o punem.  :)

Cu ce rasa de albina lucreaza ?

D006

Macar de ar sti raspunsurile !  Eu zic sa-i dam tema pentru acasa , altfel va zice ca nu si-a facut temele. Filmul il facem noi .