Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

vranceanul

ZERO INFORMATIE    (sa nu se supere 'adeptii' dar bag de seama ca acestia au copiat pana si vocabularul plin de 'informatie' a lui  SEFU' ,incapatanarea de a se face cunoscuti, nu conteaza ca sant PENIBILI, au copiat chiar si tupeismul LUI.)
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

cornelioandanciu

Un mic amanunt in clipul prezentat, stupii sint la umbra, iar la doi metri de ei este soare! Poate breveteaza si inventia asta?
Va salut.

daniil

Un om ipocrit, incearca in permanenta sa prezinte un lucru ca fiind altceva, o cutie pe care o promoveaza pentru bani, dar mascand acest lucru sub aparenta dragostei de albine, prezinta un produs comercial probabil tot cu un interes material dar vezi doamne un ajutor nesperat de la niste oameni extraordinari.
Ti se face scarba...

daniil

Sunt de acord cu cei care au o atitudine impotriva acestui om, pentru ca este un exponent al celor care prezinta saracia drept bogatie, prostia drept inteligenta si minciuna drept adevar.

Ioan Olaru

Nu înțeleg de ce jigniți acest om el na jignit pe nimeni , are doar o părere și nu a fost obligat nimeni de el să facă ceva , hoț ? nu înțeleg ce a furat ? oameni buni nu vă place nu mâncați dar nu jigniți fiți civilizați aduceți argumente la ce spuneți și fiți oameni.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

bio

Citat din: Ioan Olaru din Martie 10, 2013, 11:02:48 AM
Nu înțeleg de ce jigniți acest om el na jignit pe nimeni , are doar o părere și nu a fost obligat nimeni de el să facă ceva , hoț ? nu înțeleg ce a furat ? oameni buni nu vă place nu mâncați dar nu jigniți fiți civilizați aduceți argumente la ce spuneți și fiți oameni.

Nu jigneste pe nimeni......dar INSHEALA lumea. Este un SARLATAN.

Ma Ioane, tu cind vezi un SARLATAN stai ca un bleg in loc sa iei pozitie contra lui..??

ursu este un SARLATAN ordinar. Daca facea filmele lui si nu cerea bani multi de la incepatorii usor de pacalit, il lasam in pace,..dar ursu vinde "minciuni" si nu cred ca putem sta impasibili.

Ioane tu nu intelegi multe din apicultura si nu ai cum sa  intelegi nici din raul care il face ursu apiculturii reale din Romania .

Bio Honey

Da si aia de la Tvr de la emisiunea viata satului nici aia nu stiu ce este apicultura.
Daca nu era bun stupul il mai dadea la televizor.
Eu unul sunt curios sa vad cand o sa arate prima extractie de miere din acel stup.Zicea in reportajul de acuma doua saptamani ca o sa arate si productia de miere.
Pana acuma am tot vazut filmele profului dar vreau sa vad si culesul de salcam tei sau rapita sau floarea soarelui orice cules.
Si unde sunt oamenii aceia care o cumparat macar 10 -20- 30 din astfel de stupi de care tot zice profesoru.
Macar de ar arata productia de miere de la manastirea tisa ca am vazut si acolo i trecuta toata stupina pe acel stup.
"Dacă albinele ar dispărea, omenirea ar mai exista încă 4 ani."    Albert Einstein

http://www.youtube.com/user/BioHoneyBeeFarm/videos?flow=grid&view=1

Ioan Olaru

Da pentur mine este greu de înțeles dar vreau să precizez un lucru oare e mai bine ca tinerii să dea bani pe țigări alcool și alte lucruri de ăstea oare aceia carei îi vând tinerilor aceste lucruri nu cumva fac mult mai rău , eu în acest om nu văd alceva decât că vrea să facă ceva să arate cum să crească albine, eu am învățat din filmele dânsului nu țtiam o boabă de albine acum un an , acum filmez și eu , bineânțeles din plăcere am îndrăgit albinele datorită dânsului bineînțeles mai sunt și alți care nu vor să vorbească din anumite motive. Am și eu o întrebare în spatele acestui înpotriviri de a înțelege technologia dânsului se află probleme financiare sau interese de monopolizare , sau lumea apicolă din românia o duce așa bine că poate să meargă așa mult și bine fiindcă mie nu mi se pare ba dinpotrivă odată cu subvențiile pentru acest domeniu au apărut oameni care fac bani , nu cresc albine și eu sunt începător dar să vezi un om cu 100 de familii și să nu știe cei un trântor.
Tot aceste subvenții lau dus pe profeso în a pierde 500 de familii și roiuri , dar văzând tot felu de înpotriviri chiar agresive tind să cred că a fost un complot în al elimina de pe piață.
Dacă nar fii așa apicultorii caree practicaul apicultură până acum 3 ani nu sunt obligați să treacă pe modelul acesta sau pe ideile dânsului , încă nam văzut un apicultor să zică concret de ce nar merge acest stup sau ce sar întâmpla și să se și întâmple.
Din aceste motive apicultori par puțin puși în imagine proastă în fața tinerilor, de ce atâta înpotrivire când poate fii ocolit sau oare ce se ascunde în spatele acestot înpotriviri fiindcă dragostea de albină nu prea se vede , se vede doar înpotrivirea față de un om . Apropo nu iau bani de la dânsul  sau alte facilități pur și simplu sunt mulțumit de munca dânsului .
  Eu personal mă bucur pentru orice om care iubește albina fie el de orice tip de technologie folosește , nu sunt înpotriva nimănui dar fiți uniți asta lipsește românilor fiecare vrea pentru el fără să dea nimic , profesorul a spart acest lucru a dat tot ce a știut el și poate a ajutat pe mulți și va mai ajuta numai bine.

cornelioandanciu

Acum m-am lamurit, domnule Olaru, de ce aperi cu atata inversunare tipul asta de stup.Presupun ca l-ai si cumparat, cand o sa ai mai multi ani de apicultura sint sigur ca o sa-ti schimbi optiunile.
Va salut.

romikele

Citatacest om ... vrea să ... arate cum să crească albine

Exemplele din ultima vreme se pot incadra cu succes la rubrica CUM SA NU CRESTI ALBINE...   :wink2:

Ioan Olaru

Nu !eu arăt cum cresc eu albine , din câte știu albina este o vietate biologică , nu poți lucra mecanic , te adaptezi după vreme și nevoia albinei .

romikele

Diferenta e ca dl. profesor arata mereu o lada goala, fara albine.
Restul sunt doar povesti de adormit copiii, spuse cu talent...  :P

vranceanul

Si tot goala o sa ramana pentru ca nu-l mai intereseaza albina ci numai fraierii care sa-i cumpere 'cufarul bunicii'.
Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

SPYKAL

Citat din: romikele din Martie 10, 2013, 12:59:54 PM
Diferenta e ca dl. profesor arata mereu o lada goala, fara albine.
Restul sunt doar povesti de adormit copiii, spuse cu talent...  :P

Corect!!! Pe când și o postare cu producția de miere a acestei geniale "invenții" care aduce un "beneficiu" de 1000 euro/lada  :rotfl: :rotfl: :rotfl:(dupa spusele si calculele.....respectabilului domn profesor)???!!!!  :D :P Ce sa fie?????........Ce sa fie???!!! O fi vreo.....făcătorie??? !!! :P  :rotfl:

uve

La capitolul "cresterea albinei " eu stau si "slefuiesc *banca de rezerve. "Ascult" pe fiecare .Sunt de acord ca totul este posibil pe lumea asta . Sunt de acord ca exista reticenta , raceala ,invidie ,uneori interese meschine cand este brevetata o noua inventie . Ea ar trebui sa rezolve anumite probleme , nerezolvate la momentul respectiv la nivel mondial si nu national . Milioane de inventii zac doar inregistrate si neimplementate in practica .Pe inventiile valoroase "se bat" totdeauna profesionistii.Mi se pare un lucru absurd ca pe biostup "se bat " numai incepatori desi se sustine ca este asa de bun . N-am vazut niste comparatii matematice concrete intre biostup si ...restul lumii .N-am vazut un dialog real si constructiv intre autor si profesionisti .Cred ca cel mai bun juriu de evaluare a unei inventii in apicultura sunt profesionistii (daca toti iti spun ca esti beat ...e bine sa mergi la culcare), suficient de multi pe Apiardeal .ro .
Nu sunt impotriva nimanui in privinta postatului de filme pe forum .Dar cred ca incepatorii ar trebui sa posteze la rubrica " asa o fi fost bine sau nu ?" si nu la rubrica "sfaturi de urmat ".
Felicitari celor care-si rup din timpul lor pentru a da sfaturi sau a trage semnale de alarma .
Domnule Ioan Olaru lasati-o moarta ."Vorbiti "mult , fara punct si fara virgula ,greu de inteles ce vreti sa sustineti .
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231