Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

Nu se merita sa coboram la un nivel atat de jos , eu sunt de parere sa ne vedem noi de treaba noastra si sa nu transformam acest forum in ceva dea dreptul grotesc un soi de ACCES DIN RECT sau WOW BIZ sau cum dracu se numeste , eu nu as vrea sa fie catalogat forumul acesta ca un fel de mahala apicola.Ar fi pacat pentru munca depusa de cei ce au infiintat acest forum.Ca si la aceste emisiuni TV cu cat le baga mai tare in seama pe acele retardate cu atat fac mai multe tampenii si schizofrenii televizate, indiferent ca zid de bine sau de rau de ele...........asa si tovarasul profesor ...INGNORANTA TOTALA FRATE fata de el.Ca asa o tineti langa si nu are rost,pierdeti tmpul degeaba, consumati resursele forumului la fel.............. :hi:

Citat din: pharaonu75 din Februarie 11, 2013, 05:11:32 PM
Este o parodie off-line, ce are la baza o alta parodie, on-line! =))

cristipep

Da nu asa frate, eu unu cand am vazut acea zisa parodie .....am ramas dezamagit sincer.Sate cobori la nivelul asta...........pacat ........ totul se rezolva cu diplomatie.
Citat din: dorindafi din Februarie 11, 2013, 06:03:12 PM
Citat din: cristipep din Februarie 11, 2013, 04:26:03 PM
Cine este acest personaj????????????? Incep sa fiu dezamagit de ...tot......parerea mea este ca  asta este circ si parca nu e bine incepem sa ne facem de ras.
acest personaj vrea sa deschida ochii la ceilaltzi , sa nu mai creada in minunile altora care invadeaza televiziunea cu poveshti ,, vinatoreshti ''

PACO

aici nu este vorba de diplomatie dar cand vezi cate ineptii poate scoate acest profesor online nu poti sa faci decat misto, tu nu vezi ca stupul lui nu are nici o legatura cu notiunea de bio, plus ca din punct de vedere practic implica atata manopera incat la un nr mare de stupi devine o utopie.

cristipep

Eu unu as ignora sincer , toate acele inventii apicole ale lui. Va bateti capul degeaba pe bune  :)

PACO

ai dreptate, eu de cand am vazut faza cu 16 rame de puiet am zis ca nici nu l mai bag in seama, ( care de fapt e si o problema de matematica-cate rame poate oua o matca in 21 de zile?). problema e ca ma intarata altii.

cristipep

Eu zic sa-si vada fiecare de stupii lui , inclusiv eu si sa ne ajutam reciproc cu sfaturi si pareri ca deasta este acest forum nu sa-l pomenim pe aces tovaras care zice ca a inventat apicutura sau roata.Si cu asta am parasit acest subiect. :hi:

bio

..Nu pot sa ignor un SARLATAN cum este ursu......cum nici pe strada nu pot trece sa vad un hot care fura banii unui neputincios.

Daca nea ursu aiurea cu inventiile lui, fara sa ceara bani multi de la lume sa-si vinda prostiile il lasam in plata Domnului.

Dar nea ursu este un SARLATAN care prosteste incepatorii cu povesti mincinoase si apoi le ia banii.

Cred ca tot nea ursu este si in spatele  siteului ala care "te invata sa faci bani multi"  din apicultura..

D006

Cine este acest personaj????????????? Incep sa fiu dezamagit de ...tot......parerea mea este ca  asta este circ si parca nu e bine incepem sa ne facem de ras.

Respectivul personaj e un cetatean care pe o cale sa zicem umoristica a vrut sa prezinte apicultorilor panarama on-line . Ca tu nu ai simtul umorului si orizontul tau se limiteaza la linia dintre perete si tavan e treaba ta personala . Cu riscul sa ma repet : ignoranta naste monstrii !  e un pacat capital sa fii ignorant la o asemenea sarlatanie.

sorinma

Citat din: bio din Februarie 11, 2013, 08:28:22 PM
..Nu pot sa ignor un SARLATAN cum este ursu......cum nici pe strada nu pot trece sa vad un hot care fura banii unui neputincios.

Daca nea ursu aiurea cu inventiile lui, fara sa ceara bani multi de la lume sa-si vinda prostiile il lasam in plata Domnului.

Dar nea ursu este un SARLATAN care prosteste incepatorii cu povesti mincinoase si apoi le ia banii.

Cred ca tot nea ursu este si in spatele  siteului ala care "te invata sa faci bani multi"  din apicultura..

singur nu poate fi ca nu stie sa foloseasca calculatoru  =))
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

sorinma

Citat din: dragos2006 din Februarie 11, 2013, 08:43:56 PM

Respectivul personaj e un cetatean care pe o cale sa zicem umoristica a vrut sa prezinte apicultorilor panarama on-line . Ca tu nu ai simtul umorului si orizontul tau se limiteaza la linia dintre perete si tavan e treaba ta personala . Cu riscul sa ma repet : ignoranta naste monstrii !  e un pacat capital sa fii ignorant la o asemenea sarlatanie.

fara sa am experienta in apicultura,eu nu as ignora "ursu" ,el poate face asta (ceea ce face)  :hippo:
Cu cat stii mai mult, cu atat iti dai seama ca stii prea putin ...George Calinescu
Adevarul este rareori pur si niciodata simplu...Oscar Wilde

Ioan Olaru

Printre atăția apicultori experimentați am venit și eu și pentru că sunt unul care apreciază stupul domnului profesor Ioan Ursu am decis să filmez toate lucrările pe cât posibile și să le pun pe blogul meu personal , probabil o să deranjeze pe mulți, dar făcând acest lucru sper ca oamenii să vadă cum cu 2 familii de albine poți face apicultură , chiar dacă folosesc acest stup , am cutrierat internetul și am văzut că nu mai există filmări cu stupul bio deci e puțin plauzibil și oferă o slabă încredere așa că eu voi fi următorul care voi filma această nouă technologie, deja am și dat startul acestei prezentări apicole ,dacă doriți să vedeți cum arată și un începător vă invit pe blogul personal albina-online.blogspot.com
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

filip

Ne Olaru,corecteaza textul pe blogCei care au emis pareri chiar sunt apicultori si cunosc meserie.Cand vei ierna timp de zeci de ani o familii de albine,poti emite pareri.Se vede ca iubesti albina,altfel nu ai fi pus in fata stupului acele placi.Dar cei care au sute nu inseamna ca nu iubesc albina si nu au grija de ea.Toti suntem oameni ,dar nu toti oamenii sunt apicultori.
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

Ioan Olaru

Sunt în totalitate deacord cu dumneavoastră dar pentru început așa voi începe nu vreau să afirm despre apicultorii experimentați că nu iubesc albina eu doar fac aceste lucrări cum cred că e mai bine și cum am citit normal când ai sute de stupi ajunge și doar p curățire vetrei stupine , eu am avut câteva zboruri de curățire și am considerat că nu vreau să pierd albine , chiar să nu pierd nici o albină , pentru mine este un început și vă respect pe toți celalți apicultori , și vă ascult sfaturile , ca să iau decizile cele bune.

Ioan Olaru

Citat din: filip din Februarie 14, 2013, 07:18:14 PM
Ne Olaru,corecteaza textul pe blogCei care au emis pareri chiar sunt apicultori si cunosc meserie.Cand vei ierna timp de zeci de ani o familii de albine,poti emite pareri.Se vede ca iubesti albina,altfel nu ai fi pus in fata stupului acele placi.Dar cei care au sute nu inseamna ca nu iubesc albina si nu au grija de ea.Toti suntem oameni ,dar nu toti oamenii sunt apicultori.
Am rezolvat sper să fie ok ,

bio

Citat din: Ioan Olaru din Februarie 14, 2013, 07:00:16 PM
Printre atăția apicultori experimentați am venit și eu și pentru că sunt unul care apreciază stupul domnului profesor Ioan Ursu am decis să filmez toate lucrările pe cât posibile și să le pun pe blogul meu personal , probabil o să deranjeze pe mulți, dar făcând acest lucru sper ca oamenii să vadă cum cu 2 familii de albine poți face apicultură , ....

Vai !,... ce mult ma bucura prezenta dvs... :yes:....faceti-va curaj ca nu deranjati pe nimeni .
Sunt foarte interesat de realizarile stupului 3 in 1....
Chiar ma intrebam ca printre apicultori dupa Forum nici unu nu are aceasta ultima inventie in apicultura..

aa..... recitesc ce spuneti mai sus si spuneti ca aveti doar 2 familii de albine..?..
....ca parca citisem ca tehnologia asta era ceva cu  3 familii de albine si inseamna ca nu ne ve-ti da informatii chiar atit de credibile ca nu aveti 3 familii ci doar 2 si cred ca nu puteti beneficia de toate bineficiile care le ofera "stupul 3 in 1"..

Sau mai aveti si-n alta parte stupi, ca in filmul dvs am vazut doar o parte din stupina dvs.