Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

nicomico

Dragos eu mi-as dorii sa fie multi apicultori ca dl Dan Margarit.Nu putem sa spunem ca o metoda nu functioneaza ,daca nici macar nu am incercat-o.Sa nu imi spuneti ca metoda de producere a matcilor nu este simpla si eficienta.Spunea cineva pe forum ,la noi daca cineva vine cu o idee se gasesc cativa sa comenteze(bineinteles fara argument).

D006

Noi vorbim aici in ansamblu si nu disecam situatiile respective pe teme punctuale . Asa am invatat si eu de la Margarit cum sa scap de soarecii din stupina . Si la fel pot fi de acord cu on-lain in cazul ramei claditoare care are un anumit efect in combatera varooa . dar de aici pa la a spune ca cele doua moduri de lucru sunt caracteristice pentru apicultura romana este cale lunga.

Ioan Olaru

Din păcate ați uitat esența ,adică să vorbiți despre  albine poate vă mai gândiți și vorbiți despre ce are nevoie un apicultor și nu despre a ânjosi munca unui om care oricum va exista ,iubiți albina poate poate .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

pharaonu75

Citat din: bucovineanu din Ianuarie 24, 2013, 10:16:01 PM
Inca un volum din lectiile de apicultura ale prof. Ursu.

[jwp=680,551,image]http://apiardeal.ro/video/NE-recuperarea_unui_roi_de_albine_by_prof.Ursu.flv[/jwp]

Dupa ce a vazut acest film, pisica mea s-a apucat serios de studiat literatura apicola.  =)) =))
S-a pus, la propriu, cu burta pe carte, iar la vara va prinde roii mai eficient decat un anume fost-profesor!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Ai invatat pisica sa citeasca de-a-ndoaselea? Sa nu inteleaga totul pe dos!  =))

pharaonu75

Citat din: romikele din Februarie 11, 2013, 12:16:03 PM
... Sa nu inteleaga totul pe dos!  =))

Pai pe dos a inteles din clip! :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

bio

Citat din: pharaonu75 din Februarie 11, 2013, 12:14:21 PM
....
Dupa ce a vazut acest film, pisica mea s-a apucat serios de studiat literatura apicola.  =)) =))
S-a pus, la propriu, cu burta pe carte, iar la vara va prinde roii mai eficient decat un anume fost-profesor!

.aaa....Bv Dane.... =)).......eu cr4edeam ca pentru tine era revista aia care ti-am imprumutat-o.. =))

filip

Cati dintre apicultori au asemenea sanse.Trei pozitii ideale de a lua un roi cu succes.Toate ratate.Daca si matematica predata seamana cu lectiile de apicultura .Atunci ......................multe succesuri!
Nu lasa visele sa piara, pentru ca daca visele mor viata nu este decat o pasare cu aripi rupte care nu mai poate sa zboare. (Langston Hughes)

cristipep

Pacat de roi , probabil nu exista panzade bonfaier sau un fierastrau sa taie usor creanga sa nu e scuture.......................................................................pacat de roi.

Citat din: pharaonu75 din Februarie 11, 2013, 12:14:21 PM
Citat din: bucovineanu din Ianuarie 24, 2013, 10:16:01 PM
Inca un volum din lectiile de apicultura ale prof. Ursu.

[jwp=680,551,image]http://apiardeal.ro/video/NE-recuperarea_unui_roi_de_albine_by_prof.Ursu.flv[/jwp]

PACO

cristipep

Cine este acest personaj????????????? Incep sa fiu dezamagit de ...tot......parerea mea este ca  asta este circ si parca nu e bine incepem sa ne facem de ras.

pharaonu75

Este o parodie off-line, ce are la baza o alta parodie, on-line! =))

PACO

daca ma chinui un pic o sa gasesc si filmul in care stupii online erau plini de varooa. ca sa vezi cat de tare combate varooa acel stup.

mape 48-petru manea

Chestia cu pisica ma pus pe ganduri---eu nu am pisica dar am un catel ....poate cine stie  ma ajuta la transvazare  :razz:

dorindafi

Citat din: cristipep din Februarie 11, 2013, 04:26:03 PM
Cine este acest personaj????????????? Incep sa fiu dezamagit de ...tot......parerea mea este ca  asta este circ si parca nu e bine incepem sa ne facem de ras.
acest personaj vrea sa deschida ochii la ceilaltzi , sa nu mai creada in minunile altora care invadeaza televiziunea cu poveshti ,, vinatoreshti ''
CODUL  e   LEGEA
         0763650092