Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

cristipep

Voi nu trebuie sa continuati daca nu va place a si noi dam curs la asa ceva ......nu ne place nu discutam , ignoram total acesti episod online.Eu zic ca avem ce discuta , subiecte mult mai interesante.

morozan simion

stiti ceva, viata-i scurta gustul trebuie sa fie lung...... :nudie:

cocobeny

De ce este blocat comentariile pe youtube la filmulete profului online, pe toti ne crede impostori.  :D  =))
Cine nu munceste la tinerete, n-are la batranete.

marius_vfp

am vazut si eu asta ca nu se pot adauga comentarii la filmele lui , un dilimachi
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

bio

Citat din: cristipep din Februarie 03, 2013, 10:02:12 PM
Vrem sa se schimbe ceva in tara asta dar noi tot ce prindem linsam........pacat.

Sarlatanii trebuiesc demascati... si te asigur ca nu este nici un pacat daca le rupem oasele .

Citat din: cristipep din Februarie 03, 2013, 10:26:25 PM
....... ignoram total acesti episod online.Eu zic ca avem ce discuta , subiecte mult mai interesante.

Nu poti ignora un sarlatan.. Un sarlatan trebuie demascat .
Cristi ne ceri sa-l ignoram ??.. Ignorindu-l pe nea ursu ne facem complici cu el.

cristipep

Eu zic ca sunt destui care au luat tzeapa....deja lumea il cunoaste asa ca..................

albinasebes

"Aşa să lumineze lumina voastră înaintea oamenilor, aşa încât să vadă faptele voastre cele bune şi să slăvească pe Tatăl vostru Cel din ceruri"(Matei 5, 16)

elvis

IN URMA CU VREO 3 LUNI A FOST ARESTAT UN TIGAN CARE PACALISE NISTE BATRANI CU ALBA NEAGRA SI LE LUASE BANII.CU TOATE CA JOCU ASTA A APARUT FOARTE DEMULT IN 94 PARCA INCA SE MAI GASESC PROSTI CARE SA O MUSTE....ATATA TIMP CAT O SA EXISTE PROSTI(NEINFORMATI OAMENI CARE SE ARUNCU CAPUL INAINTE SI DUPA AIA SE CULTIVA) O SA MAI EXISTE SI PROFESORI ON LINE CU SAU FARA VREREA NOASTRA
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

cristipep

Prost nu e ala care cere , prost e ala care da................

D006

... dar pt. ca prostia este infinita , prostul care a cumparat devine si el profesor si duce prostia la rang de stiinta.

elvis

Citat din: dragos2006 din Februarie 10, 2013, 07:51:32 PM
... dar pt. ca prostia este infinita , prostul care a cumparat devine si el profesor si duce prostia la rang de stiinta.
devine discipol nea dragose    si uite asa se naste isus al apiculturii....si noi astea care incercam sa aplicam metode sanatoase o sa fim satana :D
"cu totii stim ca sunt anumite lucruri imposibil de realizat, pana cand apar unii care nu stiu asta si le realizeaza"-einstein

D006

Drama apiculturii romanesti este ca la ora actuala se misca intre doua repere : proful on-line si Dan Margarit . Ambele exemple in realitate nu se pot aplica in practica apicola romana . Astfel incat romaul care vrea sa se apuce de meserie pleaca din start pe cai gresite iar dupa un timp relativ scurt va fi dezamagit de castigul din apicultura si va abandona.

elvis

Citat din: dragos2006 din Februarie 10, 2013, 08:17:31 PM
  Drama apiculturii romanesti este ca la ora actuala se misca intre doua repere : proful on-line si Dan Margarit . Ambele exemple in realitate nu se pot aplica in practica apicola romana . Astfel incat romaul care vrea sa se apuce de meserie pleaca din start pe cai gresite iar dupa un timp relativ scurt va fi dezamagit de castigul din apicultura si va abandona.
eu anu trecut am cumparat prima familie de la un profesor batran si asta m-a intrebat de ce vreau sa ma apuc de albine si i-am povestit ca am cumparat un borcan de miere mi s-a parut scump si am vrut sa produc apoi am studiat 3 luni si am fost de 2 ori intr-o stupina sa nu am cumva alergii si apoi am venit la el sa cumpar.si mosu mi-a zis asa e bine ca vrei sa te apuci dar sa nu te astepti sa faci avere intr-un an...sa inveti sa le dai ce le trebe si ele o sa iti dea tie ce iti trebe....si mosu dupa ani si ani de apicultura si profesorat....a reusit sa le cumpere 2 masini si 2 apartamente la copii in timisoara si nu a depasit niciodata 100 de stupi in primavara si 150 in toamna dupa ultimul cules....

elvis

pana la urma apicultura poate fi o meserie sau hobby in ambele cazuri daca nu pui suflet si nu faci exact ce trebuie si cand trebuie...nu iti iese.doamne ajuta pe noi incepatorii sa avem de la cine invata sa facem aceste lucruri

Florin-braileanul (FlorinI)

Citat din: dragos2006 din Februarie 10, 2013, 08:17:31 PM

nasul  meu,  apicultor  in  devenire,  are  o  vorba:
in  viata,  greseala si  prostia,  se platesc  intotdeauna
http://florinbr.sunphoto.ro

Bee ... smart!, Bee ... happy!
Pentru prieteni: 0726.111.333