Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

dan motu

cu familii asa beton sigur da lovitura la salcam,noroc cu lada cai mare si incap multe diafracme,ca alea sun baza restu ce mai conteaza,pacat ca au lasat sa faca experiente pe stupi manastirii

vranceanul

Are omu* ceva in cap, doar nu se scarpina degeaba!

orbanstefan64

Citat din: bucovineanu din Februarie 03, 2013, 05:37:20 PM
I-am facut propunerea lui Ursu personal, anul trecut dar nu s-a prins.
Ursu zice ca a trebuit sa piarda 60 de familii ca sa ajunga la "inventia sa geniala".
Dupa numai 2 ani de aplicare a inventiei, le-a pierdut pe toate.
pai le o pierdut ca intre timp o mai avut multe alte inventii asemanatoare .
facem un raport, albinele mor in raport cu cresterea inventiilor   =)) :rotfl:

Ioan Olaru

stupii care nui ai bio ai vinzi sau ai duci pe la neamuri chiar asa greu e
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

uve

" Fiti ma baieti destepti ca tara geme de prosti !"
Ion Creanga afirma odata ...
"Nu sunt eu destept dar cand privesc in jur prind curaj !"
e-mail : apimob.alba@gmail.com
tel : 0744-595231

D006

Bio este un concept , cand un apicultor trece la bio inclusiv mentalitatea lui se schimba . Chestia asta cu acreditarea la bio si tratamente cu varachet este fix tiganie romaneasca , hotie pe fata . Culmea este ca sunt multi autorizati bio care put a varachet . Marea nenorocire este ca atunci cand se va sparge buba toti vom fi bagati in oala hotilor .Nu se va spune ca xulescu sau online mint cu privire la apicultura bio ci ca apicultorii romani...

Ioan Olaru

Ați auzit de Romania tuturor posibilităților, fiecare se descurcă cum poate , cum știe ,cum vrea, doar săți vine vro idee să o pui în aplicare după acea vezi ce iese, dar de multe ori poate îți iese și ce ești de vină sau doar norocos , dar poate se ascunde multă trudă muncă și cine să te mai creadă când toată lumea minte , din păcate poporul român este mințit zilnic într-un fel sau altul iar după acea e greu să vezi adevărul. Dar poate numai contează adevărul sau minciuna.
Uite o minciună care o întâlnim zilnic și o acceptăm , toți dar toți românii cumpără cu preț gen 9.90ron sau 99.9ron , oare aceste prețuri nu sunt minciuni. Nu confundați munca cu minciuna fiecare dintre voi știe pe propria piele cum e să ajungi un apicultor cu sute de stupi, poate au fost ani mai buni sau mai răi, până la urmă tot o muncă este vă urez sănătate tuturor oamenilor care practică această meserie în toate formele ei . Numai bine.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

romikele

Munca este una, inselatoria alta!
Noi vrem sa ferim pe altii de munca inutila, inselati de castiguri iluzorii.

D006

Daca on-line aparea in vara cu un film in care era cu stupii la tei sau floarea soarelui si scotea productie la greu imi scoteam palaria si il felicitam . dar ce facea el asta vara ?? doarea sa dea tzeapa la un incepator . Asta spune totul despre caracterul sau infect.

bee_lover

D006

Online a dat numai ce i-a convenit lui , cica tot spectacolul a durat 30 min.
  In loc sa stea pe vatra lui si sa faca bioapicultura a plecat la tzepuit , numai ca nu i-au iesit socotelile .

cristipep

Ce a fost frate acolo......ca eu nu am inteles nimic se bat se injura.........daca asa se face apicultura.......sa ne fereasca Dumnezeu in ce directie o luam.
Indiferent de partea cui este adevarul este urat ce sa intamplat......

morozan simion

oameni cu caracter demnitate  si onoare intre oameni cu caracter si se mai si cred profesori inventatori

cristipep

Vrem sa se schimbe ceva in tara asta dar noi tot ce prindem linsam........pacat.O sa o tineti langa cu subiectul asta ca si serialul Tanar si Nelinistit.......sau Dalas vad ca inceput iar .........

D006

Daca tinem cont ca prostia este infinita este probabil ca si serialul on-line sa dureze ceva timp .