Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

@ Bio - cu raspunsul tau referitor la Dulcofruct l-ai cam lasat somer, pentru ca stimabilul coleg Anonimous s-a inregistrat astazi pe forum, "cu dedicatie".
Adica special pentru a-l "intepa" pe Dragos, care se stie ca nu este de acord cu metodele si cu inventia domnului Ursu. Vrea sa plateasca niste polite.

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Anonymous

Citat din: dragos2006 din Martie 07, 2012, 04:55:33 PM
  Doua bile albe pt. nea on-line !  a descoperit furculita apicola si forumul ..."ardeal"...

Radem , glumim , criticam dar nea on-line face bani de pe urma cutiei sale ca doar e plina tara de prosti !
Eu nu am ac sa intep dar tara nu e plina de prosti.

D006

Citat din: Anonymous din Martie 12, 2012, 10:04:50 PM
      Eu nu am ac sa intep dar tara nu e plina de prosti.

"prost" este un cuvint acid in acest context.... eu as folosii "neinspiratzi"..

..

..cei care cumpara ca "neinspirati" fantezii marca ursu nu-i doare ca in cele mai multe cazuri sunt bani din fonduri si nu-i doare deloc burta....ia sa vad eu pe unu care ia teapa  de vreo 100 de milioane, si sa fie  BANI MUNCITI,  cu super-cutia, ca intr-un an,  ii cauta pe "Ursu @ Viorel" cum a cautat-o Vladan pe nevasta-sa...:))..cu A.K.M.-ul..:))

marius_vfp

Citat din: Anonymous din Martie 12, 2012, 06:59:23 PM

Cred ca si cu stimulentul adjuvant ..........   se fac bani.Am luat cutie de la nea online ,am luat si stimulent adjuvant  crezi ca tara e plina de prosti?

nu e plina de NAIVI , ca t...... 
ma intriga faptul ca nu vine unul mai experimentat ca de-al de dragossau altii  sa zica ca acea cutie e facatoare de minuni ,astfel nea online s-ar umple de bani , oare cate carti ar disparea daca ne-am lua dupa onlineuri? ar fi mai bine sa mai punem mana pe carti unii dintre noi si sa lasam onlineurile .
spor la treaba .
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

pharaonu75

Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

Kov iulian

Citat din: bio din Martie 12, 2012, 10:16:24 PM

..cei care cumpara ca "neinspirati" fantezii marca ursu nu-i doare ca in cele mai multe cazuri sunt bani din fonduri si nu-i doare deloc burta....ia sa vad eu pe unu care ia teapa  de vreo 100 de milioane, si sa fie  BANI MUNCITI,  cu super-cutia, ca intr-un an,  ii cauta pe "Ursu @ Viorel" cum a cautat-o Vladan pe nevasta-sa... :) )..cu A.K.M.-ul.. :) )

Si bani europeeni sunt bani munciti doar ca nu sunt munciti si castigati acum, aia sunt bani din viitor pe care nii dau acum dar pe care ei ii vor recupera prin diverse metode .

Multi arunca bani in stanga si in dreapta considerand ca nu sunt ai lor ca sunt pomana. se vor convinge ei in ani ce urmeaza ca nu a fost nici o pamana si vor regreta ca i-au aruncat aiurea .

marius_vfp

corect vor regrereta , uite de asta nu vreau eu sa am deaface cu statul , nu vin la tine sami dai parale .tu nu vii la mine sami ceri taxe,

da ursu asta e chiar aberant si obsedat cu stupul lui BIO  , oare nu sa gasit nimeni sai dea peste nas si sai arate filmele in care se vedea clar pe subar dungile de funingine de la varachet . el crede ca daca o pus el rama perpendicular pe celellalte strange mai multa varroa , e o amageala , doar nu matca pune varroa in celule ci varroua prefera larvele de trantor , asa ca eu am sa bag rama claditoare la mijloc sa vad nu am stup BIO ?

spor la treaba
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

pharaonu75

pharaonu75

pharaonu75

ion patrut

marius are dreptate  eu nu contest cunostintele prof ursu dar sa tinem cont de un lucru: el organizeaza cursuri de pregatire pentru apicultori prin intermediul agentiei de ocupare a fortei de munca deci pentru toata galagia asta cu stupul bio el primeste bani la greu eu personaliam urmarit niste filmulete nu m-a inpresiuonat prea tare cartea mea de capatai in apicultura ramane"CALAUZA STUPARULUI "de n nicolaiescu editata in 1946 si inca ceva dupa cate stiu eu VARACHET contra paduchilor are remanenta mica de doar12 ore deci nu cred ca este un pericol pentru consumatorii de miere am zis :nod: