Stupul profesorului Ursu

Creat de pharaonu75, Decembrie 04, 2010, 11:55:16 PM

« precedentul - următorul »

dredd

Citat din: Bătrânul din Noiembrie 18, 2013, 08:16:56 AM
Catre "PINGUINI" ! Baieti nu e nici o catastrofa daca ati luat stupi tip Ursu !!! Problema este sa le TRATATI CONTRA VAROA cu varachet forte ca astfel in al treilea an ramineti fara albine  :nod: :nod: :nod: :nod: :nod:

pai in asta consta "tehnologia". nemaifiind albine care sa consume, ramane mai multa miere pentru apicultor

Vyktor

Citat din: adrian_bz din Noiembrie 18, 2013, 08:35:30 AM
Citat din: Bătrânul din Noiembrie 18, 2013, 08:16:56 AM
Catre "PINGUINI" ! Baieti nu e nici o catastrofa daca ati luat stupi tip Ursu !!! Problema este sa le TRATATI CONTRA VAROA cu varachet forte ca astfel in al treilea an ramineti fara albine  :nod: :nod: :nod: :nod: :nod:

pai in asta consta "tehnologia". nemaifiind albine care sa consume, ramane mai multa miere pentru apicultor
Este bio pentru ca daca nu ai albine nu este necesar  tratamentul cuVarachet ))/ :qp::nudie: :yes:

RazvanTi

Citat din: adrian_bz din Noiembrie 18, 2013, 08:35:30 AM

care miere Adriane ?!?!?!?!?

cat despre Olaru: de cand am zis eu ca PUTE  a Ursu' ?!?!!?
sunt un "poliglot" in ale tehnicii
http://bricolaj.myforum.ro

marius_vfp

Citat din: kamy din Noiembrie 18, 2013, 05:54:59 AM
Amu sa-mi fie cu iertare ca va intreb,va plateste ursu pentru reclama?
Daca nu va place munca voluntara,lasati-l in pace cu stupul lui cu tot,orice lada poate fi rentabilizata prin impartirea spatiului in mai multe nuclee in care normal ca se pot tine mai multe unitati da nu prea e treaba de incepator!
Io l-am auzit la cluj si are dar omul ,daca s-ar face popa ar baga pe multi in buzunar!si se aduna lumea ca la urs!l-a promovat fuga tembeliziunilor dupa senzational si reclama la care s-a mancat........ cu polonicul!
sa ne fie cu iertare nici eu nu pot sa zic ca lada ii rea , e buna , are si parti rele si bune(eu am tinut un roi prins anu asta intr-o cutie de carton vreo 2 zile , si nebunele incepusera sa construiasca, pana am gasit o lada buna, daca stai bine si te gandesti ele se pot adaposti in cele mai nebanuite locuri ,ladoaca lu ursu e vila cu piscina pe langa scorburi si altele), insa cel care o tot promoveaza e dus rau cu capu ,scoate mii de euroi dintr-o singura familie si nus cati roi , pinguini pun botul si cad in plasa , sarlatanul tot sarlatan ramane , si mai e si declarata bio , imbogateala curata , ce pocneala o sa-si ia corigentul online in curand , dar sa mai asteptam pana la primavara sa vedem ce mai ramne prin lazile ce le-a vandut.
spor
spor.
stiu cate ceva din tot nu totul din ceva

NiKoN

Citat din: marius_vfp din Noiembrie 18, 2013, 04:04:04 PM
ce pocneala o sa-si ia corigentul online in curand , dar sa mai asteptam pana la primavara sa vedem ce mai ramne prin lazile ce le-a vandut.
spor
spor.
Celor care vor fi in aceasta situatie li se va replica :" Daca nu aveti sange din inmultitorul meu... Adica albina obisnuita cu proful."
Un prieten adevarat nu poate fi cumparat, dar poate fi vandut!

Ioan Olaru

Buna ziua la toata lumea , am cam lipsit in ultima vreme si am citit cate ceva pe aici in legatura cu mine , vrea sa zic ca blogul pe care il detin este doar al meu si nu are acces nimeni alcineva si ma bucur ca va place noul aspect al blogului .
In legatura cu albinele am efectuat tratramentele indicate pentru varoua , acum folosesc folia dubla , iar in curand voi pune niste pungi cu miere pentru albine ca o masura de siguranta in caz ca vor ramane blocate pe un anumit loc.
Am vazut ca a aparut si domnul Rotaru pe aici si pretinde ca are 200 de famili , as fi curios de unde le are si daca are acte doveditoare pentru achizitionarea roiurilor sau macar martori , in prezenta caror a obtinut acele albine .
Oricum ca om si ca apicultor tin sa cred ca habar nare de albine si nici macar nu iubeste acele albine , spun asta findca a dus la pierzanie acele albine pe care lea mutat nu departe de vatra initiala , putea sa procedeze si altfel dar el a tinut neaparat sa distruga credinta acelui om si munca acestuia chiar daca foloseste un anumit stup , Va salut si voi mai reveni numai bine.
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

Eduard Rotaru

Citat din: Ioan Olaru din Noiembrie 18, 2013, 04:52:55 PM
Buna ziua la toata lumea , am cam lipsit in ultima vreme si am citit cate ceva pe aici in legatura cu mine , vrea sa zic ca blogul pe care il detin este doar al meu si nu are acces nimeni alcineva si ma bucur ca va place noul aspect al blogului .
In legatura cu albinele am efectuat tratramentele indicate pentru varoua , acum folosesc folia dubla , iar in curand voi pune niste pungi cu miere pentru albine ca o masura de siguranta in caz ca vor ramane blocate pe un anumit loc.
Am vazut ca a aparut si domnul Rotaru pe aici si pretinde ca are 200 de famili , as fi curios de unde le are si daca are acte doveditoare pentru achizitionarea roiurilor sau macar martori , in prezenta caror a obtinut acele albine .
Oricum ca om si ca apicultor tin sa cred ca habar nare de albine si nici macar nu iubeste acele albine , spun asta findca a dus la pierzanie acele albine pe care lea mutat nu departe de vatra initiala , putea sa procedeze si altfel dar el a tinut neaparat sa distruga credinta acelui om si munca acestuia chiar daca foloseste un anumit stup , Va salut si voi mai reveni numai bine.

Daca nu aveam acte nu mai obtineam decizie favorabila din partea instantei. De asemenea s-a facut o expertiza apicola in care se spun mult mai multe legat de aspectul mutarii stupilor...v-as ruga sa cititi cu atentie motivele hotararii (am filmat fila cu fila) in care veti gasi toate informatiile care va intereseaza. Pana cand nu va documentati mai mult in legatura cu toate aceste aspecte v-as ruga sa incetati cu jigniri...

Aurel

Citat din: kamy din Noiembrie 18, 2013, 05:54:59 AM
Amu sa-mi fie cu iertare ca va intreb,va plateste ursu pentru reclama?
Daca nu va place munca voluntara,lasati-l in pace cu stupul lui cu tot,orice lada poate fi rentabilizata prin impartirea spatiului in mai multe nuclee in care normal ca se pot tine mai multe unitati da nu prea e treaba de incepator!
Io l-am auzit la cluj si are dar omul ,daca s-ar face popa ar baga pe multi in buzunar!si se aduna lumea ca la urs!l-a promovat fuga tembeliziunilor dupa senzational si reclama la care s-a mancat........ cu polonicul!
Un punct de vedere bun si in cazul asta toate actiunile noastre , ar trebui indreptate si impotriva  "tembeliviziunilor" care i-au facut acceasta reclama urat mirositoare (apropos de polonic) si mincinoasa . Dar pentru tupeul exagerat si nesimtit, unii chiar merita" scuipati" insa la nesimtirea lor , nu stiu daca acest lucru are efect. Se pare ca le da apa la moara.

D006

Oricum ca om si ca apicultor tin sa cred ca habar nare de albine si nici macar nu iubeste acele albine , spun asta findca a dus la pierzanie acele albine pe care lea mutat nu departe de vatra initiala

Daca taceai filozof ramaneai !!! nu mai aprecia pe unul sau altul daca stie apicultura atat timp cat tu nu detii notiuni elementare de apicultura . Chiar daca muti stupii doar cateva sute de metri nu moare nici o albina . Eventual cei mutati pierd albina culegatoare in favoarea altor colonii dar isi revin in maxim doua saptamani .
   Ioane la tine este scuzabila necunoasterea apiculturii dar sa crezi intr-un idol online care nu detine notiuni minime de apicultura e prostie totala.

prisecarul

Va salut si voi mai reveni numai bine.

mai bine NU!
Exista batalii pe care e bine sa le ocolesti ...nu de teama ca le-ai putea pierde, ci pentru ca ai deveni ridicol castigandu-le!

Kov iulian

dar el a tinut neaparat sa distruga credinta acelui om si munca acestuia chiar daca foloseste un anumit stup
V-am mai spus unde a pierdut mult Domnul Ursu, nu a venit cu hartii sau imagini video in apararea afirmatiilor sale referitoare la avantajele lazi.
Daca venea cu hartii, studii etc castiga aici sau oriunde foarte multi fani si sustinatori, dar asa nea dus doar cu vorba 3 ani de zile fara sa ne arate nimic.
Se spune ca in viata totul se plateste, probabil acum Domnului Ursu a inceput sa plateasca pentru greselile sale.
Nu ma bucur si nu jubilez pe seama necazurilor Domniei sale dar probabil viata ii ofera acum ce merita  .

SPYKAL

Ioan Olaru

Deobicei pentru bataie e nevoie de 2 dar aici e 1 impotirva la 1000000000000000000000000 deci mai bine fug decat sa fiu mancat de lupi dar totusi vizitati blogul ? va rog sa nul mai vizitati pentru ca dauneaza grav stintei apicole , mai ales celei care o stiti voi .
  Imi cer scuze domnului Rotaru , dumneavoastra stiti mai bine eu am comentant din exterior si dupa imaginile care le-am vazut pana acum , va salut si ingrijiti albinele cat mai bine .
Pentru că apar noutăți verificați blogul personal
www.albina-online.blogspot.com

SPYKAL

Citat din: Ioan Olaru din Noiembrie 18, 2013, 08:19:37 PM
.... va salut si ingrijiti albinele cat mai bine .
Mergi sanatos si Dumnezeu sa te binecuvanteze!!!!

Vyktor

Astia doi fac cu randul. M a mancat in.... sa  aduc vorba de Olaru. Atat i a trebuit ca a si aparut.