MAPE 48

Creat de mape 48-petru manea, Noiembrie 21, 2010, 10:11:00 AM

« precedentul - următorul »

ionel07196555

Sinteti un norocos
La mine nu indraznesc sa scoata capu afara la o stupina din cauza la prigorie.
Sper sa pot echilibra cu pastura la sfirsit de ocombrie sau poate inpartim saracia

happy

Frumoasa recolta de fructe in toamna asta!!! =D> Cei doi  pawpaw era bine daca ii lasati afara iarna,nu patesc nimic la ger,cateva frunze aruncate peste ei sunt de ajuns.Nu aveti probleme cu furtisagul?Am vazut urdinisuri foarte mari!!!!
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

mape 48-petru manea

pawpaw au fost semanati in toamna trecuta in ghivece si au stat toata iarna pe centrala de incalzire ,iar primavara au rasarit ---sigur vor ierna afara in pamant ---unele urdinisuri au fost cam mari ---le-am redus ---nu am observat furtisag ,am ceva cules de intretinere

mape 48-petru manea

Cum sa nu le iubesti

bmdna

Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

dan sebastian

Îmi place culoarea. Când ați făcut invertire ați folosit tot procentul de 1 apă/5 zahăr?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

mape 48-petru manea

Am folosit :2 kg miere semicristalizata,200 gr. polen,150 gr. lapte praf , 50 gr.drojdie inactivata ---in 20 min. au lins tot---am repetat de 5 ori din 3in 3 zile la inceput de sept.---acum o saptamana mai aveau 2-3 rame cu puiet

mape 48-petru manea

Mergand cu ceva treburi prin Timisoara am facut niste poze in piata Operei

mape 48-petru manea

+

mape 48-petru manea

toamna in prisaca

bio

Citat din: mape 48-petru manea din Decembrie 12, 2015, 05:09:45 PM
toamna in prisaca

miine poimiine este Craciunul...

..toamna s-a cam dus.

De fapt iarna incepe dupa 21 decembrie....

mape 48-petru manea

Pozele cu albinele sunt ceva mai vechi gasite in telefon---pozele cu Timisoara sunt recente

mape 48-petru manea

Zbor de curatire si albine la apa