MAPE 48

Creat de mape 48-petru manea, Noiembrie 21, 2010, 10:11:00 AM

« precedentul - următorul »

bismark

Dupa cum observ la frunza este tibetan putin amarui.Mai si altii? La tara daca ai un pic de curte numai daca nu vrei nu poti trai putin mai bine.Daca ai un venit sigur cit de cit si nu-ti taie cineva din salariu sau pensie( ca poti face un infarct) nu este greu sa te gospodaresti,Relutule.Cu respect ^:)^
Nimic nu-i mai dulce ca miere ca si lui Dumnezeu ia placut de a facut albina.http://bismark.sunphoto.ro/

ionel07196555

Sinteti un norocos
La mine nu indraznesc sa scoata capu afara la o stupina din cauza la prigorie.
Sper sa pot echilibra cu pastura la sfirsit de ocombrie sau poate inpartim saracia

happy

Frumoasa recolta de fructe in toamna asta!!! =D> Cei doi  pawpaw era bine daca ii lasati afara iarna,nu patesc nimic la ger,cateva frunze aruncate peste ei sunt de ajuns.Nu aveti probleme cu furtisagul?Am vazut urdinisuri foarte mari!!!!
http://hapy.sunphoto.ro/
Lumea nu ar exista fara albine!

mape 48-petru manea

pawpaw au fost semanati in toamna trecuta in ghivece si au stat toata iarna pe centrala de incalzire ,iar primavara au rasarit ---sigur vor ierna afara in pamant ---unele urdinisuri au fost cam mari ---le-am redus ---nu am observat furtisag ,am ceva cules de intretinere

mape 48-petru manea

Cum sa nu le iubesti

bmdna

Daca totul a iesit bine, inseamna ca ai gresit undeva!

dan sebastian

Îmi place culoarea. Când ați făcut invertire ați folosit tot procentul de 1 apă/5 zahăr?
0744999989, 0722842211<br />Nu apreciezi sanatatea la adevarata ei valoare decat cand o pierzi.

mape 48-petru manea

Am folosit :2 kg miere semicristalizata,200 gr. polen,150 gr. lapte praf , 50 gr.drojdie inactivata ---in 20 min. au lins tot---am repetat de 5 ori din 3in 3 zile la inceput de sept.---acum o saptamana mai aveau 2-3 rame cu puiet

mape 48-petru manea

Mergand cu ceva treburi prin Timisoara am facut niste poze in piata Operei

mape 48-petru manea

+

mape 48-petru manea

toamna in prisaca

bio

Citat din: mape 48-petru manea din Decembrie 12, 2015, 05:09:45 PM
toamna in prisaca

miine poimiine este Craciunul...

..toamna s-a cam dus.

De fapt iarna incepe dupa 21 decembrie....

mape 48-petru manea

Pozele cu albinele sunt ceva mai vechi gasite in telefon---pozele cu Timisoara sunt recente

mape 48-petru manea

Zbor de curatire si albine la apa