Care este solutia ?

Creat de Ursul circotas, August 03, 2010, 07:35:52 PM

« precedentul - următorul »

D006

In aceasta localitate eu am venit inaintea lui, piscina e doar o problema care nu e in prim plan acum. Aici nu e vorba doar despre mine. Aceste albine deranjeaza toti vecinii. El a avut nenumarate plingeri la primarie de la altii. Eu pina acum nu am facut nimic chiar daca am fost intepata de mai multe ori. Mai sint vecini care au copii mici si le e frica sa-i tina fara si nici ei nu pot tine putin copii pe perioada verii ca sa se balaceasca. Sint mii de albine aici si ft probabil ca nu le ingrijeste. Nu stiu care e adevarul dar sintem toti deranjati. Plingerile le vor face si vecinii mei impreuna cu mine. Am vorbit toti. Cu el nu se poate discuta. Am incercat toti, dar ne zice sa demonstram ca sint ale lui si sa-i dam bani ca sa plateasca un om ca sa le ingrijeasca afara din sat.  E ft ciudat. Eu am filmat directia de zbor a albinelor ca sa demonstrez ca sint ale lui. Pare o autostrada cum zboara  inainte si inapoi. E infricosator credeti-ma.

alvo

chestia cu autostrada e super! se numeste culoar de zbor!
ptr noi,apicultorii,nu este infricosetor,dimpotriva!
problema este daca autostrada se intersecteaza cu oamenii!

Ursul circotas

Dna. Gabriela la primirea mesajului privat v-am intrebat de numarul de telefon a stuparului pentru a discuta cu el si nu mi- ati raspuns. Ar putea sa fie o rezolvare.  :nod: Sau va auziti numai propria voce ? Nu aveti cumva prea mult timp liber ? Cind ati zimbit ultima oare ? :uimit:
Fericire va doresc !

balasbebe

Nu este cumva unul din acela care a accesat ceva fonduri?
Tot ce este posibil sa nu aiba grija de acele albine.
Eu zic sa-i puneti numele si localitatea. Se va face multa dreptate prin pozitia noastra fata de acel stupar sau fata de situatie.

Eu raspunsul nu l-am inteles prea clar.

D006

Aici sunt suspiciuni de mai multe feluri.
Daca postati sincer adresa si numele individului sau numarul de tel sa-l sune mai multi apicultori pt a remedia problema si el totusi refuza eu va pot da o solutie directa de a extermina albinele ce vin peste gard. Il puteti avertiza cu o saptamana inainte si daca nu ia masuri le luati dumneavoastra.

balasbebe

Asta nu este o solutie. Daca stuparul are internet, sunt convins ca ne citeste postarile. Albinele nu ar trebui pedepsite.

D006

Cum sa nu?
Albina care ma ataca excesiv cu siguranta ce e menita pieiri la mine in stupina.
Am exterminat cateva famili africanizate si o voi face in continuare fara nici-o problema.
Albina e pt a ma servi pe mine ca altfel o lasam in scorbura de capul ei.
Cand albina devine inamic omul trebuie sa redobandeasca controlul asupra situatiei.
Cat despre asa zisul apicultor care terorizeaza vecini sper sa citeasca si sa ia masurile necesare ca altfel se va gasi cineva care le va lua si nu ii va fi pe plac.
Albina la el in curte este a lui iar albina la altul in curte nu mai este a lui si poate fi strivita ca pe o musca sau otravita ca pe un soarece.

ioanardelean55

1 . Ce nu pot intelege ; in prima poza o trece cineva pe drum pe linga pavilion imbracata f.sumar ,MARE curaj daca acele albine sint atit de agresive !!!! 
2.  Cred ca stuparul a gresit cind si-a facut casa asa de inalta mai inalta ca a vecinilor ,.

D006

Daca individul cu stupina era diplomat si o lua cu frumosul dadea miere la toti vecinii cadou si sigur nu mai erau probleme. Dar individul se crede mai destept decat toti si crede ca legea il apara . Daca melteanul zice ca albinele nu sunt ale lui atunci sigur nu se va supara cand vecinii vor pune prin curtea lor vase cu sirop de zahar si insecticid...   :zzz:

balasbebe

La o persoana cu piscina in curte nu ai ce cauta nici macar cu butoiul la poarta. Sa ma scuze persoana in cauza, dar asta este adevarul.
    Pana prin 1965 sau poate putin mai repede erau foarte multe cosnite prin toate curtile. Era plina si curtea de cate 8-10-12 copii aproape la fiecare casa dar nu se intampla ceea ce se intampla acum. Nu mai suportam albinele, nu mai suportam nici vecinii, nu mai suportam miros de la animale sau pasari.Asta este lumea in care traim, daca mai apucam.

D006

Citat din: Ursul circotas din August 17, 2010, 04:04:50 PM
Dna. Gabriela la primirea mesajului privat v-am intrebat de numarul de telefon a stuparului pentru a discuta cu el si nu mi- ati raspuns. Ar putea sa fie o rezolvare.  :nod: Sau va auziti numai propria voce ? Nu aveti cumva prea mult timp liber ? Cind ati zimbit ultima oare ? :uimit:

Credeti-ma ca nu stiu precis nici cum il cheama. Nu-l cunoaste mai nimeni in sat. A fost dat afara cu stupii din oras si i-a mutat aici, dar el nu locuieste aici, pare ca doarme doar mama lui aici. Am intrebat-o si pe postarita, dar nu primeste aici nici o corespondenza. La primarie mi-au spus ca se cheama ROTARU ROMEO dar asta e tot ce stiu.

D006

Rotaru Romeo, comuna Cazasu, jud. Braila. Sper sa fie numele adevarat si sa nu faca confuzie cei din primarie, nimeni altcineva nu-l cunoaste

balasbebe

Bunica si inca 2 cumnati au dat terenul pentru biserica. Pentru ca sa se faca un gard a mai cedat din teren sa fie facut in linie dreapta. Dupa schimbarea preotului prima lui grija a fost cum sa ne dea afara de acolo stupina. Nu a putut deoarece aveam titlu de proprietate pe partea ramasa. l-a deranjat pur si simplu prezenta acelor stupi acolo. Terenul a fost cedat fara nici o recomesa financiara. Sunt convins ca nici macar vreodata nu se pomeneste la vreo slujba asa cum se obisnuieste la crestini.

Ursul circotas

Felicitari  :mad: Dati idei inteligente VECINILOR VOSTRI   :nod: :nod: :nod:
Fericire va doresc !

balasbebe

legea este clara si este binevenita.
5 metri d ela gard, 2 metri inaltime si sa aiba fiecare familie o suprafata de teren,m parca 5 m/patrati. Poate va pune cineva aici legea sa nu mai scriu eu doar vorbe.