Adrian Flavius

Creat de flavius, Iulie 27, 2010, 09:02:57 PM

« precedentul - următorul »

flavius

Sunt in plan, stai tu linistit...nu la toti stupii, da' la familiile puternice o sa bag cateva colectoare...nu de alta, da' merge de minune pus in biberoane...direct...plus nitel propolis, plus niste miere dizolvata in ceai, etc, etc, etc... imuno-stimulente naturale, de la mama-natura... :zzz: :zzz: :zzz:...ca avem planuri mari...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

pharaonu75

Ai grija cu biberoanele alea... ca tinctura de propolis contine alcool si inveti copii la ce nu trebuie! :nono: :nono:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

gheco

Folosirea colectoarelor de polen alaturi de alte actiuni contribuie la reducerea si chiar eliminarea roitului.
Trebuie sa avem posibilitatea sa aplicam colectorul de polen la fiecare familie.
Cu stima.
www.gheco.sunphoto.ro
www.magazine-online.ro/gheco/

flavius

sarut-mana de informatii, am notat...si o sa procedez in consecinta...

ca niciodata in ultimele luni, w/e asta zac...adica lenevesc...prin Pitesti a cam dat inghetul azi-noapte...e soare, da' e cu dinti...mancare in frigider este, vin pe balcon avem, caldura e, deci tot ce trebuie pentru "recuperare"...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

orbanstefan64

pai daca bei vinul azi numai miine incepe recuperarea :rotfl: :rotfl: :rotfl:

balasbebe

flavius

corecta ultima afirmatie, nu penultima...fane, daca bei cu masura, in niciun caz nu ai nevoie de recuperare DUPA vin... eu am inteles substratul, da' am mai scris pe aici ca eu mi-s pe principiul: vinul sa-l beau eu, nu el pe mine...

Pana acum abia am baut un pahar jumate...da' bun...deci nici nu se pune problema de "mahmureala"...ca nu are dupa ce...

D006

Trebuie facuta analiza acelui vin.  :hi:

flavius

Crezi tu? La ce te referi?  :zzz: :zzz: :zzz: :limba:

pharaonu75

Trimite si tu o damigeana in California, sa vezi la ce se refera!!! Cica au acolo un laborator performant de analiza a vinului! Il analizeaza cu mare placere  :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Citat din: flavius din Decembrie 11, 2010, 05:55:02 PM
Crezi tu? La ce te referi?  :zzz: :zzz: :zzz: :limba:
Pai la claritate si culoare si limpezime si apoi la miros si aroma si gust secundar apoi.
Si desigur si efectele euforice si timpul absorbtiei.

flavius

Cine stie cunoaste, ce sa mai...principala calitate a vinului meu e ca deschide limbile si inimile prietenilor si rudelor...si merge ca uns pe gat in jos...in vino veritas...dixit... :zzz: :zzz: :zzz:

flavius

Am gasit o poza veche de 3 ani...ar cam trebui sa pun avertismente aici: NU ESTE PENTRU CEI SLABI DE INIMA...in alte tari probabil ca mi-as lua o amenda, poate chiar niste zile de munca in folosul comunitatii, daca nu chiar parnaie, pentru ce am facut atunci... :nebun:...o pun aici, ca e de sezon...

Asta-i traditia, eu asa stiu ca trebuie facut, deci asa fac, de cand ma stiu si pana oi da coltzu'....fie-i tzarana usoara, ca de mancat l-am mancat demult... :zzz: :zzz: :zzz:

D006

:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Ce amintire.
Pai prin .... '87 parca merrg la o licitatie de animale si dupa cateva ore incep sa inteleg si eu din dialectul folosit si cum necum plec acasa cu un porc.
Acuma noi tocmai l-am omorat si il parleam cand apare Sherifu la poarta.
Ce faceti voi acolo ma? suna intrebarea.
Pai si noi un gratar ca doar e weekend.
Si ce ati pus voi pe gratarul ala?
Pai ..... un purcel.
Ma, a sunat vecino la politie ca voi omorati porcul in curte.
Pai .... unde sa-l omoram dom Sherif?
A plecat razand si nici nu a vrut sa stea la o bucata.
O fi zis ca am venit din codru.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:

flavius

Las' ca nu stiu ei ce gust are bucata aia de pulpa la tuci, taiata proaspat...si nici soriciu habar nu au ce inseamna...  :zzz: :zzz: :zzz: