Adrian Flavius

Creat de flavius, Iulie 27, 2010, 09:02:57 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Si eu l-am executat pe Ghitza... fara asomare! :rotfl:
Tare bun! :nod:

Flavius, nu mai pune poze d-astea, ca te salta OTV-ul ca sa le spui unde este Elodia! :rotfl: :rotfl:
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

flavius

buey, nu stiu cum sa-ti spun, da' mai am niste colturi prin gradina nesapate...le spun ca e pe acolo, si fac baietii o sapa, "la cocarda", cum se zice (in traducere: la doua randuri de cazma...); ar mai fi a doua fosa septica (inca ne-utilizabila, in constructie...) de curatat, niste santuri pana la ea, ceva temelii de garduri...nu e o idee rea, sa stii...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

flavius

Astazi au sosit ramele...la prima vedere, sunt ok...masina a descarcat la Roi_ag acasa, eu eram la birou, Tassevassi a venit sa dea o mana de ajutor, eu am ajuns pe intuneric...si am inceput sa sortam si sa numaram...in final le-am ales si au dat la numar...hihihihi...

Lucian Zaharia: sarut-mana, tinem legatura si o sa mai colaboram...dupa ce le vad la lumina zilei si asamblam cateva, o sa va pun si poze...da' asta mai dureaza...
Omul e dator sa invete cat traieste...sa viseze si sa lupte sa-si indeplineasca visele, din toate puterile si cu toata forta lui interioara...

costoiuaurel

Exista la Europa FM un slogan "Pentru sanatatea noastra- afara cu porci din tara"  si  am avea ce da la export ....dar nu ii ia nimeni fiindca nu le pot cea conditii ca la noi .....cazare > 1700 euro/luna,cheltuieli forfetare din belsug,suplimentare cheltuieli deplasare mai mari decit anul trecut,masina cu sofer la scara,etc.etc.Ce viata chinuita duc ,oare de ce nu ne critica nimeni din Europa...or fi infectati cei de la conducere cu ceva -PESTA porcina ce pica greu la educatie....

flavius

Astazi am avut programare la RAR pentru verificare autenticitate la remorca...

Facut identificarea la RAR - 86.3 lei; achitat taxa de inmatriculare la primarie - 52 de lei; a mai ramas de achitat taxa de pastrare numere - 30 de lei, saptamana viitoare, cand oi reusi sa depun actele la politie; le depuneam de astazi, da' pana am rezolvat cu RAR-ul si cu primaria, a trecut ora 12, ca deh, azi e zi scurta (ca la bugetari...), program redus cu publicul...asta e, inca o zi pierduta pe la ghiseele diverselor autoritati publice...

Totalul il fac diseara, acum mi-e lene sa caut ultima actualizare... :zzz: :zzz:

flavius

Citat din: flavius din Decembrie 09, 2010, 09:41:37 PM
Citat din: flavius din Noiembrie 26, 2010, 03:40:46 PM
Si ca sa facem si o sumarizare a cheltuielilor, pana acum, hai sa vedem:

400 (pret achizitie)+30 (acte)+65 (electrica+diverse)=495 lei

Astazi: 50 (rotile+anvelopele)+24(prezoane+piulite)+60+30 (ITP - ii adaug, ca sa nu zica cineva ca nu iau in calcul ITP-ul...care la altii, care vand remorci noi, omologate, e inclus in pretul remorcii...) = 164 lei

Total pana acum: 659 lei...cu materialele pentru obloane o sa ajung, probabil, spre 1000 de lei... eu zic ca merita din plin...

In completarea celor de mai sus, astazi s-au achizitionat 4 placi de tego, 2 de 15 mm grosime, 2 de 8 m grosime...total cheltuit: 433 lei...scump, dom'le, scump, dincolo era mai ieftin...da' e frumos, si am marsat...

Total cheltuit pana acum: 1092 lei; mai ramane teava patrata, pe care o iau mai spre primavara, ca nu-i nicio graba...si o sa iasa o nebunie de remorcuta...

Apropo, placile au fost transportate la tzara chiar cu remorcuta...fain de tot...

Deci aici mai punem 168.3 lei, la capitolul "cheltuieli cu autoritatile"...

Recapituland, avem asa:

*cheltuieli efective cu remorca+materialele pentru ea, pana acum: 950 lei;
*cheltuieli "administrative" (ocazionate de intalnirile de gradul III cu minunatele autoritati romane: 288.3 lei;

Total: 1238.3 lei.

Ce a mai ramas e teava patrata (si dreptunghiulara) pentru bena noua...oricum, nu cred ca depasesc 150 de lei pe toata teava...da' o sa vedem exact atunci cand o cumparam, si tragem linie la sfarsit...pana acum ma declar mai mult decat multumit...nici 1500 de lei, si este mai mare decat orice Stema/Pongratz sau oferta de pe aici...

flavius

Aseara, dupa ce am scris postarea de mai devreme, bebelii mei s-au hotarat ca nu mai vor sa astepte termenul "legal" de a veni pe lume, si au vrut sa vina mai devreme (cu aproape 2 luni)...asa ca subsemnatu' s-a ales cu o fetitza mica-mica, fasneata, vioaie, sanatoasa si cu gura mare (leita maica-sa), si cu un baietel care a decis ca lumea asta nu e pentru el, si a cotit-o spre ceruri...asa ca acum am o fetitza la terapie intensiva si un ingeras in ceruri...D-zeu stie mai bine decat noi pentru ce i-a trebuit, probabil ca era lipsa la inventar vreunul din ingeri, si al meu a fost taman bun...cu un ochi plang si cu altul rad, ma rog doar ca fetitza si mamica ei sa fie bine...

Am o super-nevasta: a strans din dinti si nu a scos un geamat (literalmente NU a scos un geamat...deloc...desi mi-a spus astazi ca nu a simtit vreodata o asemenea durere, si nu are cu ce o compara...), desi a nascut de urgenta, sarcina gemelara, FARA nicio anestezie, dar zic mersi ca travaliul nu a durat decat vreo 2 ore...fetitza a tzipat ca din gura de sarpe la nastere, de a trezit tot etajul, baietelul nu avea puls si nici nu prezenta ritm pulmonar la nastere...desi s-a nascut la nici 5 minute dupa sor'sa...imi tremura mainile cand scriu randurile astea, am lacrimi in ochi si durere in suflet, da' si speranta multa ca printesa lu' taticu' o sa-si egaleze mamica la "putere"...seamana cu ea, deja, si la figura...nu numai la caracter...

Sunt rupt de oboseala, dupa 2 drumuri consecutive Pitesti-Bucuresti si retur, in regim de iarna, cu ceata multa si vizibilitate proasta, in condititii de noapte, etc, etc, etc...in ultimele 24 de ore am 1,5 ore de somn...nu ma vait, doar constat starea in care sunt...sunt (inca) in soc, da' viata nu ne lasa sa ne complacem, avem o fetitza de crescut si de facut mare...nu exista cuvinte destule pentru a spune ce a facut echipa de medici de la Maternitatea Giulesti pentru ingerasul nostru, ca si pentru printesa...si nici nu va exista vreodata posibilitatea de a transcrie aici ceea ce a fost in sufletul meu, si nici ce va fi de aici inainte...45 de minute s-au chinuit cu resuscitarea...jos palaria... si nimic mai mult...

RESTUL E TACERE...iar D-zeu e mare...

orbanstefan64

nu am cuvite .sincere condoleante dar vb ta aveti o fetita care are nevoie de voi sa i dea Dumenezeu sanatate si voua la fel casa puteti so cresteti mare

emil.oltean

Esti foarte tare d-le Flavius.Mai rar asemenea barbati.Sa treaca prin ce au trecut si sa mai aiba puterea de a posta aici.Nu m-am putut abtine sa nu te incurajez si eu si sa spun ca peste voia lui Dumnezeu noi cei muritori nu putem trece.Acolo in cartea lui ce ne este scris in dreptul fiecaruia trebuie sa ducem la implinire.Nu ne putem impotrivi.
Din aceste necazuri care trec peste noi trebuie sa renastem mai puternici si sa vezi ca asa se va intimpla si cu dumneata.Ai viitorul in fata iar de acum incolo gindul dumitale nu va trebui sa fie indreptat decit la cele doua PRINTESE ale dumitale.S fii mindru de ele.Sa le dea Dumnezeu sanatate la amindoua si sa ti le aduca acasa cu bine.
Curaj si fii BUCUROS,Dumnezeu a fost de partea d-voastra,nu crezi ca am dreptate?

flavius

Multam fain, Fane, si Romikele, si emil.oltean...nu doresc nici celui mai aprig dusman al meu sa treaca prin ce trec eu...da' ce nu te omoara te face mai puternic, iar ingerasul e acum in ceruri, vegheaza asupra familiei...asta-i viata, cu bune si cu rele...nu-i usoara, niciodata, da' cred, sincer, ca D-zeu nu-ti da niciodata mai mult decat poti duce...

Printesa lu' tata o sa se faca ea mare, si sanatoasa, si o sa fie o minune de copil...simt eu, asa, launtric...

Postez aici doar pentru ca mi-e groaza ca trebuie sa ma duc la culcare...nu stiu cum o sa ma ia somnul, da' probabil ca organismul uman are propriile lui metode de protectie, si atunci odihna va veni ca simplu raspuns la oboseala acumulata...

pharaonu75

Flavius, daca te ajuta cu ceva , sa stii ca inteleg PERFECT ceea ce simti! Mult mai mult decat iti poti imagina! As fi dorit sa nu ti se intample asa ceva, iar eu sa nu am acum ce sa iti scriu... dar asta este viata... baietelul tau are acolo sus o partenera de joaca din Slobozia, ajunsa printre ingeri cu 2 luni inaintea lui!

Fruntea sus si ganditi-va ca aveti o minunatie de fata pentru care sa faceti tot posibilul ca lumea pe care a venit sa i se para cat mai buna si frumoasa!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

flavius

Te cred, Pharaoane...asta-i viata...o fi ea prima printesa a lu' tata, da' in mod sigur nu-i ultima...v-am spus ca am o super-nevasta...tare-tare...asa de mandru cum sunt de ea acum nu am fost niciodata...nu cred ca pot descrie PUTEREA pe care a avut-o fiinta asta care-mi este consoarta, sa traga pana in ultima clipa...mare norocos m-a facut mama...pe bune...

Pharaoane, tu ti-ai tinut printesa in brate? Nici eu si nici sotia nu am facut-o, cu ingerasul...fetitza, azi-noapte, la nici 2 ore dupa ce s-a nascut, cand am atins-o pe piciorus, s-a gadilat si l-a retras rapid...e asa de mititica...imi vine sa ridic ziduri si metereze in jurul ei, s-o protejez de tot raul care i se poate intampla de aici inainte...da' numai Al-de-Sus o poate proteja, noi, cateodata, suntem numai martori la SPECTACOLUL LUMII LUI...

tassevasi

Extaooordinar  ce ati patit  !!
Sunteti tari amindoi , ai acum grija sporita de sotie si fetita , asta-i lucrul cel mai inportant acum .
  M-ai socat cu vestea asta .
Daca acum totul e bine  , sigur si de aici inainte va fi la fel .  Suntem alaturi de tine .
  Odihnestete si sa te refaci cit mai repede .
  Sanatate  acum la toti .

flavius

Nea Vasile, stii cum e cu taria asta? Eu sunt tare pentru sotie si fetita, ea e tare pentru mine si pentru aia mica...da' e tristetea cu tona pe sufletele noastre...asta-i viata, ce sa-i faci...

Sarut-mana de suport...parca m-am mai descarcat...sarut-mana ca existati, si pentru suportul (virtual, dar totusi atat de palpabil...)

roi_ag

Sa-ti traiasca FLAVIUS! Fi tare