Lumea apicola a lui romikele

Creat de romikele, Decembrie 06, 2009, 12:39:47 AM

« precedentul - următorul »

romikele

"Cutia" gazdă a Apiardealului, după o desprăfuire totală  :)

romikele

Tema GoneFishin adăugată și optimizată...

romikele

Zorin OS se pricepe si la d-astea!  :razz:

bio

Citat din: romikele din Mai 04, 2015, 11:54:30 AM
Zorin OS se pricepe si la d-astea!  :razz:

s-o pricepe ZORIN dar trebuie sa se priceapa si cel care butoneaza... :bravo:

romikele

Noul meu desktop, pe Windows 8.1 Pro

romikele

A trecut un an și aproape 8 ore de când am ieșit din operație.
Deși încă nu a revenit totul la normal - și nici nu are cum  :sad: - îi mulțumesc Celui de Sus că mi-a lăsat posibilitatea să fiu acum alături de voi... !  :nod:

cornelioandanciu

Om bun, multa sanatate va doresc!
Va salut.

pharaonu75

Citat din: romikele din Mai 08, 2015, 07:22:49 PM
Deși încă nu a revenit totul la normal - și nici nu are cum  :sad: - îi mulțumesc Celui de Sus că mi-a lăsat posibilitatea să fiu acum alături de voi... !  :nod:

Sa inteleg faptul ca de opt ore sarbatoresti continuu implinirea unui an de la operatie? =)) =))
Sa fii sanatos inca vreo jumatate de secol, ca sa iti poti invata nepotii cum sa administreze un forum (fiul deja iti da lectii de vreo 7-8 ani)  :P :P
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Vă mulțumesc pentru gândurile bune!
Mai am câteva minute și sărbătoresc un an de când era să înghit gălușca... dar medicul de gardă nu m-a lăsat!  ^:)^

După asta, mai vedem... motive de sărbătoare tot vor fi... ca de ex. când voi vedea stupi în stupina 2oi  :P

pharaonu75

Citat din: romikele din Mai 08, 2015, 07:51:16 PM
... motive de sărbătoare tot vor fi... ca de ex. când voi vedea stupi în stupina 2oi  :P

Pentru moment este "jungla 2oi"... vor fi multe "oase rupte" pana cand aia va ajunge "stupina 2oi" =))
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

romikele

Lăsați-o cât mai junglă... n-o bărbieriți prea tare... doar un luminiș să puteți vedea stupii  :D

bio

Citat din: romikele din Mai 08, 2015, 07:22:49 PM

//...si noi ne bucuram ca esti alaturi de noi .

Sa ai sanatate si tot ce i-ti vrea inima .

MirceaCalin

mosunick

Dragule draga Mihai, sa fii iubit mereu!
De oameni ca tine are nevoie neamul asta. Mi-a tare placut ca nu te-ai lasat de noi mai deunazi cand te-au agitat agitatorii.  :).
O sa strangi in  jurul tau oameni de calitate, pentru ca aceia ce se aseamana se aduna... Fa ceva cu astia care iti sunt si iti vor fi aproape si construieste cu ei ceva bun, asa cum stii numai tu!
Sanatate maxima si succes exagerat!!!
"There is little difference in people, but that little difference makes a big difference. The
little difference is attitude. The big difference is whether it is positive or negative." - W. Clement Stone

ciucur

Citat din: mosunick din Mai 10, 2015, 09:27:52 AM
Dragule draga Mihai, sa fii iubit mereu!
De oameni ca tine are nevoie neamul asta. Mi-a tare placut ca nu te-ai lasat de noi mai deunazi cand te-au agitat agitatorii.  :).
O sa strangi in  jurul tau oameni de calitate, pentru ca aceia ce se aseamana se aduna...
Fa ceva cu astia care iti sunt si iti vor fi aproape si construieste cu ei ceva bun, asa cum stii numai tu!
Sanatate maxima si succes exagerat!!!

Nu va suparati ca o spun, dar astea sunt din ciclul "cine nu e cu noi, e impotriva noastra" si "sefu' s-ar putea sa aveti o scama pe umar"!
"Agitatorii" au combatut o idee, un mod de exprimare, o decizie. Nu s-a gandit nimeni la schimbari in managementul forumului.
Deopotriva si cei agitati si agitatorii au facut in asa fel sa se linisteasca apele si lucrurile sa se lamureasca. Ar fi o idee buna sa nu mai arunce nimeni cu pietricele in apa. Fac valuri chiar  daca mici si devin la randul lor agitatori.
Domnule Mosunick dvs. tot timpul ati fost un diplomat, si v-ati exprimat ca atare...Ne-am intalnit, ce-i drept, scurt la Sighisoara. Cred ca ati vazut cat de 'agitator' sunt...
Domnule Mihai, scuze pentru ca am raspuns aici, dar nu m-am putut abtine. M-am uitat si eu prin dex si consider ca nu ma caracterizeaza cuvantul. Parerea mea. Va doresc multa sanatate!

Sa va dea Dumnezeu numai bine la amandoi!
Nimic nu se pierde, totul se transforma.