Radu Andrei Nastase

Creat de AndreiRN, Octombrie 16, 2009, 09:04:38 PM

« precedentul - următorul »

pharaonu75

Da, dar ai gresit de doua ori in acelasi mod!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

Ai gresit odata si efectul nu a fost suficient de puternic sa te schimbe radical.
De cate ori ai dat cu ciocanul peste deget?
De cate ori ai baut peste masura?

pharaonu75

Citat din: AndreiRN din Noiembrie 15, 2010, 10:53:00 PM
1. De cate ori ai dat cu ciocanul peste deget?
2. De cate ori ai baut peste masura?

1. De mai multe ori, sunt masochist!
2. Niciodata!
Planurile nu inseamna nimic. Planificarea e totul. (Dwight Eisenhower)<br />Sun Photo     YouTube

D006

1. Da, ne cam place durerea.
2. E bine atunci. Ai invatat din greselile altora.

D006

Acum inainte de Thanksgiving a aparut zahar cu pret promotional de $1.99 punga de 5 libre.
Pana acuma nu am mai vazut asa de ieftin anul acesta asa ca la magazin sa cumpar.
Dar era limita de 2 pungi pe client asa ca a trebuit sa fac vizite multe si la 3 din aceste magazine ca am golit rafturile acumuland 300 de libre.
Sper sa-mi ajunga dar vreau sa fac fagurii plini si sa-i am de rezerva pt nucleele din viitor.
Oricum se conduma mult zahar ca cladeasca 200 de faguri.

D006

http://adidobre.wordpress.com/category/amintiri-din-copilarie/

Unul din cei cu care am copilarit.
O copilarie .... nu ca cea de azi.
Jucam fotbal cu o pietricica mai rotunda.

D006

De la servici am mers azi pe la mama sa ma uit si la stupul de acolo.
Da, era cu furtunul prin curte ca de obicei.
Am pus o rama cu turta de polen sa creasca populatia pe Decembrie si mai un una in 3 saptamai.
In drum am oprit la pomul paulownia de la cineva din curte.
Primul depistat de mine.
Este tot plin de ciorchini cu boboci gata sa infloreasca si in acelasi timp si capsule cu seminte.
Daca asta inflorste in Decembrie aici este un arbore ideal pt albinele mele.
Am mai luat o crengutza cu capsule si o sa urmaresc inflorirea ca sunt curios.
E cam la 4 - 500 de metri de albinele mele cred.

D006

La pauza am mutat ultimele nuclee pe 5 rame in cutii pe 10.
Aveau miere si nectar proaspat der nu si pastura.
Le-am dat cate o rama cu turta proteica facute aseara si o rama cu miere de la alte familii mari.
La astia le-am pus rame deja construite ca nu prea au mult timp sa se dezvolte in familii puternice in 2 luni.
Le-am pus la fiecare borcanul cu sirop si vor fi hraniti mai des astia.
O sa le mai transfer o rama cu puiet capacit intr-o saptamana su doua si in rest .... hrana sa tot ponteze.
La cutiile aste cu fund de plasa le-am pus un carton cu pioneze ca sa mentina caldura acum la inceput.
Il voi scoate cand merg la migdali.

D006

Azi in drum spre casa m-am oprit la salcamii roz si spre mirarea vecinilor am dat cu un bambus si am adunat pastaile de la 4 pomi diferiti pt diversitate genetica.
O sa le tin in apa si o sa le duc la terenul meu saptamana viitoare.
Culmea ca acasa am primit anunt promotional pt zahar si mai ieftin ca saptamana trecuta.  :mad:
Au coborat pretul la $1.49 pt 5 lbs si eu deja am luat 300lbs.
Cred ca o sa mai adaug la rezerve ca nu se strica.

D006

D006

Pai azi am vandut 1 libra de polen si am cumparat 100 libre de zahar cu banii.
La pretul de acuma inainte de sarbatori nici nu stiu unde sa ma opresc.
E mai ieftin decat siropul de porumb si zaharul bine pastrat nu se strica.
Un sac de plastic in cutia de banane si pus pungile cu zahar si pus cutiile una peste alta.
Azi ma sunat cineva si am aranjat sa-i scot albinele din peretele casei pt $100 asa ca .... o sa mai iau zahar.
Se anunta un weekend cu ploaie si este binevenita ca a inceput sa inverzeasca pe camp ca primavara.
Albinele cara polen acuma si au cam lasat turta mea pe jumata nemancata am vazut azi.
Sirop inca trag si construiesc faguri.

D006

Citat din: prisecarul din Noiembrie 21, 2010, 08:16:32 PM
1. nu ai replica?
2. daca tot ai ales sa "pleci" din tara, de ce nu ne lasi  cu" greutatile" noastre? 
3. mergi la vecinele tale si lasa-ne pe noi cu ale noastre!
4. ce stii tu despre realitatile de la noi?
5. cele citite?.............................................
6. apropo, ca lucrezi la NASA si la rezervoare............ce-i cu fisurile gasite?
7. vezi ce inseamna sa stai mai mult la albine?
8. mor astronauti pe urma ta, dar acum nu mai lucrezi la
1. Replici am eu la orice intrebare sau comentariu dar m-am gandit sa te protejez un pic in public ca te faci singur de rahat.
2. Ai teama de ceva? Faptul ca sute de oameni care au plecat in ani '50 - '60 si care au continuat sa denunte abuzurile umane din Romania prin Vocea Americi si Europa Libara au dus la rascoala din '89. Asta spre oftica ta ca ai fost eliminat din pozita de turnator.
3. Vin ele la mine ca au inceput grefurile sa se coaca.  :hi:
4. Mult mai mult decat sti tu. Tu esti ala care a crezut ca Americani au lumparat pamant de la indieni cu margele.
5. Din citit si din analizat se pot invata multe.
6. Ca om matur si mincinos eu nu as mai scoate capul in lume. Fisuri gasesc si eu in materialul brut destul de des si il elimin din productie. Orice piesa trece prin cateva inspecti de X-ray fiind un material deosebit Lithiu-Aluminum. Ai citit si tu ceva despre fisuri si acuma ....? E bine sa inveti din citit.
7. Sper ca in cativa ani sa stau numai la albine. In birou la computer e cam plictisitor. Noroc cu tine.  :hi:
8. Sti tu vreun astronaut care a murit de pe urma mea? Eu imi aduc aminte ca de 3 ori pana acuma mi-a strans mana un astronaut si mi-a multumit pt vigilenta si profesionalismul meu. Dar tu nu prea ai habar ce este integritatea.

D006

Atacurile lashe din partea unui Securist incapabil.

prisecarul
Sr. Member

« Răspuns #41 : Azi la 07:43:10 »Citatce rau am ajuns!
vine un renegat sa ne invete ce sa facem in tara noastra!
ce, cum, cui  sa vindem!
va da-ti seama unde am ajuns?
exista vre-o pstare unde acest individ sa nu aiba raspuns?
Tine-L Doamne, caci altfel ramanem fara de albine!!!
"are" 80 de stupi, are 80.000$ venit, poate aveti vre-o vecina ca sa-l putem repatria!
--------------------------------------------------------------------------------
AndreiRN
Hero Member

« Răspuns #42 : Azi la 07:54:08
»Bun revenit dl. Securist.
Ar fi placut daca ai posta si ceva la subiect asta daca sti dar e bine ca postezi orice. 
Pai sa sti ca m-au contactat si mi-au oferit cetatenia inapoi si un formular sa-l complectez si ... am refuzat.
--------------------------------------------------------------------------------
prisecarul
Sr. Member

« Răspuns #43 : Azi la 08:04:59
»Citatinca odata dai dovada ca esti un stift, atunci cand refuzi cetatenia tarii in care te-ai nascut!
in legatura cu formularul, nu ai fost atent, era cel de reinnoire a colaborarii cu securitatea, SRI, SIE, cei care v-au ajutat sa plecati afara cu TEMA! cinsta tie!
AndreiRN
Hero Member

« Răspuns #44 : Azi la 08:07:51
»Te-ai plictisit singur pe forumul unde m-ai banat din oftica?
Si cuma ai venit sa strici discutiile aici iarasi?

D006

Busuioc.
Azi mi-a picat in mana o gramada de busuioc.
L-am spalat si ales frumos si apoi l-am dat prin blender si pus in bidon.
Sa limpezit si l-am tras cu furtunul.
Am pus doua pahare de apa peste frunzele zdrobite si le-am strecurat.
Am amestecat cele doua bidoane si pus la sticle in frigider.
Va merge cate o sticla la oala de sirop pt albine.

D006

Avocado